‘Asylbarn’ stikker svensk betjent ned bagfra – ifølge “barnet” var det for at styrke sin sag

Politifoto af det afghanske 'flygtningebarn'

 

Den svenske betjent Ted Eriksson blev udsat for et groft overfald, da en gruppe afviste uledsagede flygtningebørn demonstrerede på Medborgerplatsen i Stockholm sidste år. Han blev stukket i nakken med en kniv af en ung afghaner, se Den Korte Avis her.

 

 

Den unge afghaner, der påstod, at han var mindreårig og dermed et ‘uledsaget flygtningebarn’ gav under efterforskningen som begrundelse for overfaldet på betjenten:

 

“Det var for at understrege sin dårlige psykiske tilstand, og på denne måde bidrage til, at opholdstilladelsen kunne forlænges, at han angreb betjenten”, se under billedet i Expressen af Teds kollegaer, der fører “barnet” væk, her.

 

Familien er flygtet fra Afghanistan og bor nu i Iran

Jeg har ikke kunnet finde navnet på den unge afghaner. Da overfaldsmanden, eller rettere sagt overfaldsbarnet, er beskyttet med navneforbud af de svenske myndigheder, benyttes der et fiktivt navn. Et pseudonym. Lad mig kalde ham Muhammed.

 

Sandsynligvis er navnet hverken fiktivt eller pseudo. Muslimernes profet, som i virkeligheden var verdens første islamist, og som i Medina udviklede sig til at være både morder og røver, er nemlig desværre mange muslimers rollemodel. Det bærer deres valg af drengenavn præg af. De er store fans.

 

Den unge afghaner og hans familie bor i Iran. Muhammed ankom til Sverige i 2015 som uledsaget flygtningebarn. I 2017 fik han ud af de penge som hans værge (gode man) havde rådighed over, bevilget en åben billet til Iran. Han havde det svært i Sverige, og han savnede sin familie.

 

Alligevel rejser han efter nogle måneder tilbage til Sverige, og tre måneder senere stikker han så den svenske betjent Ted Eriksson ned. På videoen her kan man se en mand komme op bag to betjente, den ene tager sig til skulderen den anden forfælger den, der stak og fanger ham:

 

 

Umuligt at hitte rede i         

Når nogle muslimer udtaler sig udadtil, særligt når det er til såkaldte vantro – kuffarer – så tales der med to tunger. Det er simpelthen umuligt at finde hoved og hale i, hvad der er sandt og hvad der er usandt.

 

Expressen besøger familien i Varamin, lige udenfor Teheran. Det er faderen Ali, moderen Fatemeh, søstrene Maryam og Mohadeseh, og sønnen Ali Reza der har autisme, se Expressens artikel her og videoen her.

 

Ifølge familien rejser Muhammed til Sverige for at finde arbejde. Men hans eksamensbevis, der dokumenter hans alder, har han ikke taget med. I stedet for at ankomme som arbejdssøgende, og ansøge om en arbejdstilladelse, så ankommer han som flygtning og som barn. Det er han muligvis instrueret i.

 

Søster Mohdeseh fortæller : “Til at begynde med sagde han sandheden om sin alder, men sidenhen fik han at vide, at han ikke ville have en chance, hvis ikke han sagde, at han var mindreårig”.

 

Moder Fatemeh oplyser at han i virkeligheden er 25 år gammel. Han beskrives som velfungerende og nummer et på gymnasiet. Aldrig i konflikt med nogen. Men i Sverige er problemerne store fra begyndelsen, og af både psykisk og fysisk karakter.

 

Søster Mohadeseh fortæller videre, at Muhammed så dårlig ud, og var udmagret da han kom tilbage. Han var deprimeret, men fik det gradvist bedre i løbet af de måneder – det forår – hvor han var tilbage.

 

Men moder Fetemeh fortæller : “Han sagde at svenskere er gode mennesker. Da han var her sagde jeg, rejs ikke hvis du er utilfreds. Han svarede, at Sverige er bedre end at sidde tilbage her. Han fortalte, at folk opførte sig godt, og var medmenneskelige”.

 

Det bakker faderen Ali op, der fortæller at han var imod, at sønnen skulle vende tilbage til Sverige.

 

Så selvom Muhammed hurtigt får det bedre, og man er imod at han rejser tilbage, så rejser Muhammed altså tilbage til Sverige alligevel ?

 

Her er jeg nok ikke ene om at tænke, at han muligvis er blevet presset til at vende tilbage.

 

Måske er det fordi han skal sende penge ? Måske håber man på familiesammenføring ? Det vides ikke, men som så ofte når udsagnene kommer fra muslimer, så er det næsten umuligt, at hitte rede i, hvad der er sandt og hvad der er usandt. Udmeldingerne er hele tiden divergerende.

 

Muslimernes eget ord for det er taqiyya. Lovlig løgn.

 

Systemet kan tage pippet fra enhver

Sådan er det også, når man som socialrådgiver skal kigge igennem et bombardement af dårligdomme i ansøgninger om førtidspension, hvor PTSD angives som årsagen til, at arbejdsevnen er ubetydelig.

 

Det er meget vanskeligt, udenfor enhver tvivl, helt at afvise PTSD. Også for en læge. I lægeerklæringer kommer tvivlen ofte patienten til gode.

 

Uanset om det drejer sig om flygtningestatus og opholdstilladelser eller ansøgning om førtidspension, så er det et kæmpe system der går i gang. Mange ved hvor magtesløs man kan føle sig. Selv som indfødt. Tænk bare på skattevæsnet, og gang så med fem.

 

Var Muhammed ankommet et par måneder tidligere, var ansøgningen om opholdstilladelse gået glat igennem. Men som følge af ændringer i systemet, blev han afvist.

 

Det jeg vil frem til er, at man ikke skal puste offerrollen op. At det er synd. Det er vi mange, der har fået mere end rigeligt af. Pointen er, at Muhammed aldrig skulle have været her i Vesten. I et samfundssystem han ikke forstår, og som han ikke passer ind i, og som han heller aldrig nogen sinde hverken kan eller vil passe ind i.

 

Alligevel dirigeres mennesker som Muhammed i hundredetusindvis mod Europa. Det betaler vi nu prisen for, og det var det Ted Eriksson betalte prisen for.

 

Muligvis var det frustration og magtesløshed der fik det til at slå klik ? Muligvis har jihad i en eller anden form ligget som en latent handlemulighed ? Fjendtligheden er desværre en del af islam, og forbundet med det at være en god muslim. Faktisk er det en pligt. Det er ikke noget man skal tolke sig til. Det står der sort på hvidt.

 

Uanset om det var en spontan handling, eller en planlagt modreaktion, så har venligboernes iscenesættelser ikke gjort det bedre.

 

Sverige – mulighedernes land. Eller er det umulighedernes ?

Nu har Muhammed anket sin dom på 5 års fængsel og ubetinget udvisning af Sverige, hvilket var en dom efter de milde procedurer for personer under 21 år. Nu hvor det står tindrende klart, at Muhammed ikke er et barn, men en ung mand på 25 år, bliver det spændende at se, om det svenske system, der er totalt udenfor pædagogisk rækkevidde, formår at fastholde ham som barn, og om straffen skærpes? Men!

 

Frifindelse i form af en mild behandlingsdom er heller ikke en umulighed. Revalidering i form af samfundstjeneste under opsyn i nogle måneder ej heller. Det er jo Sverige. Eller rettere sagt. Det var Sverige.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…