Felix fortalte om indvandreres overkriminalitet og blev kaldt “politisk ekstremist” i stor avis – men de ville ikke lade ham tage til genmæle

Her bliver Felix skammet ud på sit studie

Felix kom i diskussion med to medstuderende på ingeniørstudiet om feminisme og indvandring. Her forklarede Felix, at indvandrere er overrepræsenterede i voldtægtssager.

 

Det fik kvinderne til at beskylde Felix for at fremsætte uhyrlige påstande, og de bad om dokumentation. Derfor gik han hjem og samlede materiale fra officielle kilder og rapporter. Det gav han til kvinderne på et faktaark.

 

Materialet blev snart spredt til hele skolen. Og så rullede snebolden. Sagen er beskrevet i Den korte Avis.

 

Under en forelæsning blev der skreget racist og nazist efter Felix. Han blev forfulgt efter en forelæsning, dæmoniseret foran sin klasse og udelukket fra sin studiegruppe.

 

Skolen indledte en diciplinærsag og Felix blev indkaldt til samtale med blandt andre studievejleder Annelie Fredriksson. Han optog samtalen på bånd. Felix tog efterfølgende kontakt til Fria Tider, der efterfølgende har fulgt sagen tæt. Den opmærksomhed lagde et pres på skolens ledelse.

 

Til sidst fik ledelsen kolde fødder og frafaldt diciplinærsagen.

 

Men sagen er langtfra slut endnu.

 

Felix’ sag afspejler et todelt Sverige

 

Selvom Felix historie i høj grad er interessant nyhedsstof, så er hans sag fuldstændigt blevet ignoreret.

 

Felix selv kalder mainstream medierne for etablissementets medier. På avisfronten er det ud over Svenske Dagbladet, Dagens Nyheter, Expressen og Aftonbladet.

 

Læs også
Svenskerne kriminaliserer nedladende ytringer over for ”kønsoverskridende identitet [og] udtryk”

“At sådan noget som dette sker, skyldes disse store “drager”, siger han til Fria Tider.

 

Han ville gerne have tilbagevist journalist Ivar Arpi’s insinuation, men måtte ikke.

Under hele forløbet er Felix sag blevet ignoreret af den etablerede presse – etablissementsmedierne – som det hedder på svensk. Da der endelig blev skrevet om sagen i Svenske Dagbladet, blev han kaldt “politisk ekstremist”. Se artiklen her.

 

Han var egentlig glad for, at en af etablissementets medier – elitens medier – langt om længe satte fokus på sagen, men ville gerne have taget til genmæle i samme avis, og kommenteret på, at han blev stemplet som politisk ekstremist. Men det fik han ikke lov til.

 

Heldigvis kunne Felix forsvare sig i Fria Tider, den avis han kontaktede i starten for at få hjælp, og som har fulgt hans sag tæt siden. Læs hans svar her.

 

Det “dårlige” selskab – dem der ikke må leges med

Sagen om Felix er i tre artikler fulgt tæt af Fria Tider, se her, her og her, og det samlede forløb kan man danne sig et overblik over i Den Korte Avis her.

 

Læs også
2018 var et dårligt år for ytringsfriheden i Danmark

Begrundelsen for at Felix i artiklen bliver kaldt “politisk ekstremist” bunder ene og alene i, at han har benyttet Fria Tider.

 

Journalistens ræsonnement lyder : “Hvem ville, med mindre de havde suspekte politiske motiver, kontakte Fria Tider i stedet for den etablerede presse” ? skriver Ivar Arpi fra Svenske Dagbladet.

 

Det er ikke en gåde for det dårlige selskab – dem udenfor etablissementet

Annelie Fredriksson var bange for at få negativ opmærksomhed i medierne. Sådan her lyder Felix hemmelige optagelser på hendes kontor :

 

“Så du sender dette videre, fordi du skal, og du syntes ikke selv det burde sendes videre” ? spørger Felix hende.

 

“Ja, jeg havde ikke selv truffet den beslutning” svarer Fredriksson.

 

Det lyder som om, Annelie Fredriksson er i en skruestik, efter at medierne har været på besøg.

Læs også
Tommy Robinson bliver fortsat lagt for had af mainstream-medierne og censureret på Facebook

 

Hvorfor mon Felix vælger at gå til Fria Tider, frem for mainstrem medierne – etablissementsmedierne som de hedder i Sverige ?

 

Det er indlysende for dem udenfor det gode selskab, og Felix svarer selv på spørgsmålet : “Fordi etablissementsmedierne ikke gransker etablissementet” !

 

Hele den vestlige verden er delt i to   

Ligesom de fine på Kungliga Tekniska Högskolan prøvede at udelukke Felix fra det gode selskab, er netavisen Samtiden nu udelukket fra Google. Avisen har længe været i samme bås som Fria Tider, men nu er den korrekte globaliseringsivrige elite – etablissementet – gået skridtet videre.

 

En af chefredaktøren Dick Erixons seneste artikler fortæller en del om hvorfor. Han skrev nemlig om det samme etablissementet som der har været efter Felix – den korrekte elite – og at den i stigende grad føler sig truet, hvilket afspejles i deres højlydte beklagelser om, at demokratiet er truet. Se hans observation her.

 

Men demokratiet er ikke truet, påpeger Erixon. Demokratiet lever i bedste velgående.

 

Læs også
En kvinde blev voldtaget i Sverige – derefter udsendte politiet et signalement … af kvinden

Men folket vælger bare etablissementets multikulturelle projekt fra. Det skyldes naturligvis de mange negative konsekvenser, men utvivlsomt også uhyggelige sager som heksejagten på Felix.

 

Det fravalg sker overalt i den vestlige verden, og efter mødet med islam er det stærkt stigende.

 

Den egentlige årsag til heksejagten var, at etablissementet føler sig truet. Det er også årsagen til, at der ses flere og flere af dem. Det er dette Dick Erixon påpegede – en for eliten farlig pointe. Nu er Samtiden så lagt på is.

 

Eliten i Sverige fik i denne sag hjælp af eliten udefra.

 

A pros pros. I den sammenhæng er det relevant at nævne, at EU i januar 2018 har oprettet en komite bestående af 39 mediefolk, der skal tage sig af censuren i Europa.

 

Udvalget hedder “High Level Group on Fake and online Disinformation”, og i den gruppe sidder topfolk fra Oxford og Århus Universitet, og Sveriges Television, se her. Den Korte Avis har tidligere skrevet om det, se her.

 

Læs også
Flere kirker stopper med at ringe med klokkerne i Sverige – men fra flere moskeer lyder bønnekald

Den undertrykkende elite føler sig truet

 

Alle som er imod globalisering, multikultur, islamisering og EU skal vises kuldevejen. Det er Felix som menneske eksempel på. Det er Samtiden som avis eksempel på. Det er Ungarn som land eksempel på.

 

 

Hvis ikke Felix havde været så forudseende, at optage mødet på Annelie Fredrikssons kontor, så var han sandsynligvis blevet bortvist. Hans karriere som ingeniør var blevet ødelagt. Måske var Felix liv blevet ødelagt ?

 

Heldigvis er der alligevel mange modige “whistleblowere” som han, og der kommer hele tiden flere til. Hver gang ryger der en flig af det gigantiske bedrag.

 

Steffen Wernberg-Møller

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…