Muslimer overtog fem britiske regeringsbygninger og indførte sharia-regler – siden er der lagt låg på sagen

London, Google Map

Når kendsgerninger forties eller ytringsfriheden direkte knægtes, så rammer det befolkningen generelt.

Når man ikke kan tale åbent om konsekvenserne af masseindvandringen og islamiseringen, betyder det, at man lader stå til, og udviklingen bare bliver værre og værre.

 

Det kom jeg til at tænke på, da jeg læste en to år gammel artikel om islamister, der havde overtaget fem bygninger, der var ejet af den britiske regering. Flere britiske aviser havde dengang artikler om sagen.

 

Men siden har det ikke været mig muligt at finde oplysninger, på trods af at det er en meget principiel og alvorlig sag.

Det er som om, der fuldstændigt er blevet lagt låg på sagen.

 

Fem bygninger i Whitehall på muslimske hænder

Britiske I hjertet af England ligger Whitehall. Det er en gade i det centrale London, ad hvilken der ligger en række bygninger med regeringskontorer og ministerier, blandt andet Ministry of Defence, Horse Guards, the Cabinet Office og Admiralty House.

 

I alt er fem bygninger, heriblandt det historiske Admiralty House, nu, i form af de såkaldte sukuk-obligationer, på muslimske hænder, se Independent.co.uk her.

 

Bygningerne er overtaget af velstående forretningsfolk og lejet på den betingelse, at der ikke vil foregå aktiviteter, som strider mod sharia, skriver avisen.

 

Konsekvens er altså, at der i princippet ikke må foregå noget i bygningerne, som ikke er i overensstemmelse med Sharia. Der må for eksempel ikke åbnes en pub.

 

Det er dog uklart om der for eksempel må serveres svinekød i bygningerne, skriver avisen.

 

England har solgt sin sjæl  

Læs også
Kunderne elskede pølsevognen på Brønshøj Torv, men nu har ejeren givet op efter grov chikane fra drenge – de krævede, at der kun blev solgt halal

Selv om de fine bygninger, alligevel, hverken skal huse casino, bordel eller pub, så handler det om principper. Livsvigtige principper.

 

For at bruge et andet udtryk end det venstreorienterede “ussel mammon”, så har man for “cool cash” solgt ud af sit allerhelligste arvesølv. Man har solgt det allerinderste af sig selv til islam, og underlagt sig Sharia.

 

Det er som Goethes Faust, der sælger sin sjæl til djævelen, mod, at han tjener ham en tid, se Wikipedia her.

 

Andrew Bridgen, konservativt parlamentsmedlem er rystet: “Det er ikke til at tro, at der i dag er regeringsbygninger, som er styret af sharia”, siger han til MailOnline ifølge Independent.co.uk.

 

Men ingen ville lytte, da folk som Soren Kern, allerede i 2211 beskrev, hvad der var ved at ske – og advarede kraftigt mod konsekvenserne.

 

Storbritannien har islamiseret eget pengesystem

Ifølge islam er verden adskilt i rent og urent. Rent er tilladt (halal), og urent er forbudt (haram).

Læs også
Danmark har fået en ny stormoské – Den Korte Avis har været på besøg

 

Renter er haram.

 

Det giver nogle problemer, når muslimer skal investere i Vesten.

 

Derfor indførte Storbritannien sukuk-obligationen.

 

Det skete den 29. oktober 2013, på World Islamic Economic Forum i London, under Premierminister David Cameron, således at der herefter kunne handles i overensstemmelse med koranens retningslinjer.

 

Derved fjernede den engelske regering en hindring for pengeflow.

 

I andre ord, så fjernede man en stopklods, ved at islamisere eget pengesystem.

Læs også
Belgien islamiseres, og muslimer bliver mere radikale – myndighederne bortforklarer islams rolle

 

Herefter kunne man sælge gældsbeviser – “bidder af England” – og betale tilbage i form af overskudsafhængige afkast, frem for renter, se religion.dk på Kristeligt Dagblad her.

 

Finansminister George Osborne glædede sig. Han håbede, at det ville booste London som financielt center, skrev independent.uk.

 

Nu vokser det parallelle pengesystem hastigt

Da alt rentebaseret er forbudt, såsom også kreditforeningslån, har alternativ islamisk finansiering for længst gjort sit indtog.

 

Islamiske banker og finansieringsinstitutter vinder stærkt frem.

 

Allerede i 2013 kunne man skrive, se ovenforstående link til Kristeligt Dagblad, at det islamiske bankvæsen i Vesten vokser 50 % hurtigere end den traditionelle bankverden.

 

Læs også
Britisk parlament siger nej til brexit uden aftale og May pålægges at forhandle med EU igen

Islam er en magtpåliggende opgave for enhver god muslim

Muslimer har islam meget hårdt indprogrammeret i hjernen, og da skrøbelige følelser og ukrænkelighed gør islam urørlig, så islamiseres Vesten i takt med migration, høj fertilitet, streng islamisk børneopdragelse og andre faktorer som for eksempel opkøb.

 

Det er en “one-way-street”. Det går generelt kun den ene vej. Det er Vesten der bliver islamiseret og opslugt af islam. Helt ligesom det er sket for samfundene i Mellemøsten.

 

Det sker bid for bid efter salamimetoden, enten ved at give efter for religiøse særkrav, eller ved for penge at sælge sig selv, som regeringen har gjort i England.

 

Uanset om man giver efter for særkrav, ligesom når man giver et barn slik for at få fred (det er nemmest), eller om motivationen er grådighed, så er begge dele forræderi.

 

Bliver muslimerne tilstrækkeligt mange, uden at den politiske ideologiske del af programmet indeni sættes i stå, og får islam først rigtig fat i samfundet, så er løbet kørt.

 

Symboler på den vestlige civilisations fald

Læs også
Tommy Robinson bliver fortsat lagt for had af mainstream-medierne og censureret på Facebook

Måske løbet allerede er kørt i England, hvor handlingslammelse overfor bander af britisk-parkistanske mænds overgreb på små især engelske piger afspejler, at myndighederne reelt er sat skakmat.

 

En mat der kun bekræftes af en gruopvækkende uvestlig behandling af journalisten Tommy Robinson, der prøvede at afdække de uhyrlige overgreb, og hvis fængsling muligvis bliver et af symbolerne på det endelige punktum for England, se Aia Fogs artikler i DKA her og her. For med ham faldt den vigtigste bastion. “Speakers corner”. Ytringsfriheden.

 

En selvforskyldt mat, hvis årsag blandt andet skal findes i salget af ens eget magtcentrum – Whitehall.

 

Admiralty House bliver som Tommy Robinson, muligvis symbol på det endelige punktum.

 

Islam kan sætte flueben ved England.

 

Steffen Wernberg-Møller

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…