Skoleelev overfaldet af 16-årig fremmed dreng med slag og knivstik

Politiet fik tirsdag klokken lidt over 12 en anmeldelse om, at en 16-årig dreng fra tiendeklassecenteret var blevet overfaldet.

 

 

Eleven blev slået i ansigtet og havde fået et mindre snitsår i maven af en ung mand, der ikke gik på skolen. Det er TCR Tiendeklassecenter på Bakkesvinget i Roskilde.

 

Flere patruljer og indsatslederen blev sendt til stedet.

 

Undervejs mødte indsatslederen en ung mand, der på signalementet og fornavn svarede til den mistænkte gerningsmand.

 

Han havde skader på sine hænder, der kunne tyde på, at han havde været i slåskamp, hvorfor han blev anholdt og sigtet for vold.

 

Den mistænkte er en 16-årig dreng fra Roskilde, der ikke har tilknytning til skolen.

 

Efter afhøring og endt sagsbehandling blev den mistænkte løsladt, men er forsat sigtet i sagen. Politiet skal nu undersøge, hvad motivet til overfaldet.

 

– Vi har sigtet en person for kvalificeret vold, siger Thomas Hartmann til TV 2 Lorry.

 

Hvad der præcist er sket, vil vagtchefen ikke fortælle på nuværende tidspunkt. Men han oplyser, at den anholdte efterfølgende blev løsladt igen, da sigtelsen ikke giver anledning til, at man vil kræve personen varetægtsfængslet.

 

Thue Friislund, der er skoleleder på TCR Tiendeklassecenter, oplyser her til aften til TV 2 Lorry, at offeret en ung mandlig elev på skolen.

 

– Han (eleven, red. ) kom tilbage og var dybt rystet. Han var blevet snittet overfladisk med en kniv. Hans forældre kom efterfølgende og hentede ham og kørte ham på skadestuen, siger Thue Friislund. TV2Lorry

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…