En travl hverdag? Sådan kan du stresse af eller hjælpe en anden

Vi lever i en utrolig travl hverdag, hvor vi knapt nok kan få et ben til jorden, før vi igen skal afsted ud på en ny opgave. Karrieren fylder mere og mere i vores tilværelse, men udover lange arbejdsdage og overarbejdstimer, skal der også være tid til venner, familie, huslige pligter, træning og meget andet. Det kan hurtigt blive uoverskueligt, og her i artiklen kan du få et overblik over, hvordan du kan stresse lidt af i en ellers kaotisk hverdag.

 

En afslappende massage

Det er svært at finde noget mere afslappende end massage. Det kan løsne op i alle muskler og led, ligesom det kan frigøre en fra de spændinger, der kan være i kroppen. Der er flere muligheder for at få massage rundt omkring i byen, men vil du gerne undgå at forlade hjemmet, nu hvor du har været væk hele dagen pga. arbejde, træning og andre gerninger, så er det faktisk muligt at få en massør til at komme hjem til dig. Der kan være, at du og din partner begge har en travl hverdag, og er det tilfældet, kan I aftale, at I af og til skal have noget massage sammen. Det er en hyggelig og sjov måde, som tilmed gør en masse godt for jer. Hvis det lyder spændende, så se lige her. Her kan I få parmassage til en god pris.

 

Der kan også være andet end karriere, som presser. Det kan også være, at husstanden venter et nyt medlem, hvilket i den grad kan stresse specielt moderen. Det kan være svært at forestille sig, hvordan man skal ligge på briksen, når man er gravid, og gerne vil afstresse med en massage. Dog er der massører, som har helt styr på det, og kender du en gravid, eller er du selv gravid, så læs mere om gravid massage her, hvor du vil finde nogle, som virkelig har styr på dette område.

 

Læg mobilen væk

Vi er konstant i gang, og vi danskere har faktisk utrolig svært ved at slappe af. Når vi endelig kommer hjem, sidder mange af os klistret til vores mobil, og det gør intet godt, eftersom man ikke slapper 100% af. Og specielt hvis man ligger med den inden sengetid, kan det påvirke vores nattesøvn. Mange bruger mobilen meget, fordi de er bange for at gå glip af det ene eller det andet, men et godt råd er, at den altid bliver lagt helt væk efter klokken 20.00 – så man kan slappe helt af.

 

Hjælp en ven, der har lidt for travlt

Har du en ven eller veninde, hvor du tydeligt kan mærke, at personen har lidt for meget på sin tallerken, kan det være en rigtig god ide, hvis du lige hjælper dem på vej. Du kan eventuelt gå sammen med flere venner, og så kan I sammen få lavet et gavekort til et spaophold, en massage eller anden form for wellness. Mulighederne er mange, og kender du en person, der er en tand for presset, så find et gavekort til massage her, så personen kan koble fra.

 

Stress er utrolig vigtigt at holde nede, så brug ovenstående råd, så du eller din ven kan slappe lidt af i den travle hverdag.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…