En ‘rørende’ historie om kærlighed mellem en tysk pige og en syrer viste sig at være højst tvivlsom

kika.de

En tysk TV-station for børn bragte en rørende historie om kærlighed mellem den tyske pige Malvina på 16 år og en syrisk dreng, der kalder sig ”Diaa”.

 

Ifølge TV-stationen, KiKA, var Diaa på nogenlunde samme alder som Malvina.

 

Den påstand fik dog seere til at regere. De insisterede på, at han måtte være klart ældre end hende at dømme efter udseendet.

 

Og vupti blev hans alder korrigeret. Fra den ene dag til den anden blev han pludselig tre år ældre, altså 19 år.

 

Nu var historien ikke helt så rørende længere. Specielt ikke lige efter en forfærdelig tragedie i byen Kandel, hvor den 15-årige tyske pige Mia blev myrdet af sin langt ældre eks-kæreste, afghaneren Abdul.

 

Fup med alder

Fup med alderen er et udbredt middel til at komme lettere til asyl. Man lyver sig yngre for at blive defineret som ”uledsaget flygtningebarn”, hvilket giver fordele som asylansøger.

 

Abdul havde løjt om sin alder. Diaa ser også ud til at gøre det. Men da folk reagerede forarget, kom han og TV-stationen på lidt bedre tanker.

 

Men det er ikke kun det med alderen, der foruroliger i TV-stationens kærlighedshistorie.

 

Moderen frygter burka

Det viser sig, at Dia ikke tillader Malvina at gå i korte kjoler. Hun må heller ikke give sin skolekammerat Pascal et knus.

 

”Hun tilhører mig, og jeg tilhører hende – sådan er reglen hos mig,” erklærer Diaa. Og det er åbenbart ham, der bestemmer reglerne. Så mon ikke, det er Malvina, der tilhører ham?

 

Hun siger da også: ”Jeg har det problem med ham, at jeg ofte bliver trukket i en retning, som jeg slet ikke har lyst til. Mit tøj må for eksempel kun gå til knæet, ikke længere.”

 

Jeg har dog ikke været bange for, at jeg bliver tvunget i en burka.

 

Det ser Malvinas mor nu anderledes på: ”Men det har jeg været bange for, og det er jeg stadig bange for. Og det går bare slet ikke.”

 

Han siger om kort og stramt tøj til Malvina: ”Jeg kan ikke acceptere, at min kone ser sådan ud. Det er totalt problematisk for mig og for arabiske mænd i det hele taget. ”

 

Han har da også spurgt Malvina, om hun ikke vil gå med islamisk tørklæde. Men foreløbig har hun sagt nej.

 

Vi får se, hvor længe det holder.

 

Hun tilpasser sig islam

Malvina har droppet svinekød for at glæde Diaa. Som Diaa forklarer: ”Religionen giver os reglerne, og dem må vi holde os til.”

 

Malvina afviser dog, at hun vil konvertere til islam.

 

Men hun er altså i fuld gang med at tilpasse sig islam, fordi Diaa ønsker det. Det får vise sig, om det ender med hele pakken.

 

Malvina gør en vis modstand. Men det er tydeligvis Diaa, der bestemmer, hvad vej de skal gå.

 

For hun tilhører ham.

 

I sandhed en rørende historie om kærlighed mellem to jævnaldrende unge. Nå, ja han er en del ældre end hende. Og det er ham, der dikterer reglerne.

 

Hendes mor er bange for, at hun ender i burka.

 

Men ellers er det vældig rørende, må man forstå på den politisk korrekte TV-station.

 

http://www.krone.at/1609613

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…