En bilist blev påkørt af tre indvandrere – de havde en plan, og det udviklede sig voldsomt

en søndag aften er en 49-årig mand mand på vej i bil til sit hjem i Virum. Da han holder stille på Kongevejen i krydset ved Hørsholm Kongevej kommer to biler kørende bagved ham i høj hastighed. Den ene – en sort VW Passat med tonede ruder – kører op på siden af ham, imens den anden bil – en beige Mini Cooper med sorte striber på motorhjelmen og med sort tag stopper op bagved ham. Men kun for en stund.

 

Det skriver Rudersdal Avis

 

“Pludselig bliver jeg påkørt bagfra. Ikke voldsomt, men nok til at jeg tænker, hvad der dog foregår. Jeg sætter havariblinket på og stiger ud”, fortæller han til avisen.

 

Og så bliver han udsat for et voldsomt tyveri begået af tre unge mænd med anden etnisk baggrund end dansk, der taler gebrokkent dansk.

 

Den ene af de tre er fører af bilen. Han kommer ud men noget trukket op for ansigtet. Mens den 49-årige taler med ham om forsikring, kommer to mænd mere ud af bilen. De har også noget for ansigtet.

 

De råber ad den 49-årige, at han skal lægge sig på jorden. Han nægter. De to sætter sig ind i hans bil.

 

Og nu forstår han, hvad der er ved at ske. Han giver sig i kast med for at få fat i sine personlige ting, der ligger i bilen. Og det lykkes ham at få sin nøgle til sit hjem i Virum ud af bilen.

 

Så kører de to mænd væk med hans bil i høj fart.

 

Den tredje sætter sig ind i Mini Cooperen og forsvinder også med stor hastighed.

 

Den sorte Passat er også forsvundet.

 

Virum-borgeren får fat i politiet, som er fremme kort efter.

 

Han beskriver gerningsmændene som værende unge, spinkle og i højden 170-175 cm. De er af anden etnisk baggrund, og de taler gebrokkent dansk. De var ikke voldelige over for Virum-borgeren, men agerede truende.

 

Betjentene kan fortælle Rudersdal Avisen, at en stort set identisk episode fandt sted 2. juni:

 

Her gik det ud over en 48-årig mand, der på Øverødvej mellem Holte og Gl. Holte ligeledes blev påkørt bagfra og blev mødt at to hætteklædte mænd, der truede ham til at lægge sig ned på jorden. Også her stjal gerningsmændene den forurettedes bil, som senere blev fundet udbrændt, og som blev brugt i et skudopgør i Rødovre.

 

At folk stjæler biler er ikke et særsyn, at folk ligefrem røver biler er mere sjældent.

 

Noget tilsvarende skete for eksempel i januar 2017.

 

Dengang var det en kvinde, som kom kørende på Bomhusvej på Østerbro i København og ville parkere vognen, da tre unge pludselig flåede bildørene op og hev Merete ud af vognen.

 

Hendes datter Nina fortalte dengang til Ekstra Bladet:

 

– Min mor tænkte først bare på at få fat i sin taske med pung og nøgler, så hun løb om på den anden side af vognen og prøvede at række ind efter tasken. Men hun nåede det ikke, de unge kørte bort med vognen.

 

Kvinden beskrev de tre unge mænd som af mellemøstlig/arabisk herkomst. De havde dynejakker på.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…