Disse abonnementer skal du bruge til at streame sport

Her får du den perfekte guide til live streaming af sport på nettet. Du har en række forskellige muligheder for at få adgang til direkte billeder fra sportens verden, og vi gennemgår disse for dig i denne artikel. Du behøver aldrig at misse en stor fodboldkamp igen.

 

Viaplay Sport

Med et abonnement på Viaplay Sport (289 kr. i måneden) får du adgang til fodbold fra Premier League, Champions League, Superligaen, Bundesligaen, Ligue 1, Scottish Premiership og Jupiler League. Der er også både Formel 1, Speedway, Golf, NFL, NHL, MBL, Boksning & UFC (dog ikke PPV), Håndbold (Champions League) og Tennis (WTA-touren) med i pakken.

 

Strive Sport

Måske bemærkede du, at du ikke kunne se La Liga og Serie med et abonnement på Viaplay Sport. Det kan du hos Strive Sport for 79 kr. i måneden. Den nye streamingtjeneste giver dig alt fra den bedste spanske og italienske række. Strive Sport har dog fået en hård start på tilværelsen med mange tekniske problemer, særligt under spidsbelastning (som mange nok oplevede i forbindelse med streaming af El Clásico).

 

Eurosport Player

For 129 kr. i måneden kan du abonnere på Eurosport Player. Fra fodboldens verden får du Premier League, Superliga, Europa League og Nations League. I cykelsporten er det Giro d’Italia, Tour de France og La Vuelta a España, og fra tennisscenen får du Australian Open, French Open og US Open.

 

Bookmakerne

UDEN ABONNEMENT kan du få endnu mere live streaming af sport hos bookmakerne. Så længe du sørger for, at der står penge på din sportssaldo, har du adgang til direkte billeder fra et hav af forskellige sportsbegivenheder. Du får både La Liga, Serie A, Bundesliga, Æresdivisionen, Ligue 1 og meget mere fodbold. Der er tennis, inklusive både ATP, WTA, Challenger og udvalgt ITF, ligesom der er basketball (inklusive NBA), håndbold, ishockey og badminton i lange baner.

 

Det er ikke alle bookmakere, der streamer, men blandt dem, der gør, er Unibet, LeoVegas, Betfair og bwin. Udvalget kan sagtens variere fra bookmaker til bookmaker, og du bør derfor altid tjekke efter, om der er et streaming-symbol ud for den begivenhed, du ønsker at følge. Streaming hos bookmakerne er uden abonnement, det er uden reklamer, og det er 100 % lovligt. Hvad venter du på?

 

Stream sport hos LeoVegas

Følg den simple trin-for-trin herunder. Så har du adgang til live streaming af alverdens sportsbegivenheder inden for få minutter.

 

  1. Opret en konto hos LeoVegas
  2. Foretag en indbetaling
  3. Find en begivenhed med streaming-symbol
  4. Start streaming af begivenheden
  5. Læn dig tilbage og nyd de direkte billeder

 

Bemærk at GEO-restriktioner gælder. Opholder du dig i Danmark, er der imidlertid ingen udfordringer.

 

Det ene udelukker ikke det andet

Hvis du er en ægte sportsfanatiker, er der ingen grund til at lade det ene udelukke det andet. Du kan eksempelvis sagtens have et abonnement på Viaplay Sport, hvor du kører en Premier League-kamp, mens du samtidig følger en kamp fra La Liga direkte hos LeoVegas. På den måde kan du få den ultimative live streaming-oplevelse.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…