Det er vigtigt med en god rejseforsikring til skiferien

Vinteren står for døren, og det samme gør den årlige skiferie for mange mennesker! Det kan være, at du skal på langrend i de norske fjelde. Måske skal du til Val d’Isere og stå på ski og nyde godt af den friske luft i bjergene.

 

Uanset hvor du skal hen på din skiferie, så er der to ting, som er yderst vigtige for dig. For det første skal der være sne, dér hvor du skal hen. Dette er naturligvis en selvfølge! For det andet må du ikke glemme at investere i en god rejseforsikring, som kan dække dig på skiferien.

 

Det er desværre ikke bare en skrøne, at der i skisæsonen er flere flypassagerer med arme eller ben indstøbt i gips, som flyver hjem fra bjergene end på andre tider af året. Selvom det er skønt og sjovt at stå på ski, så kan du aldrig være helt sikker på, at du ikke kommer galt afsted på skiene. Hvis du kommer til skade i udlandet og skal på hospitalet, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Det samme gør sig gældende for hjemtransporten, som kan løbe op i adskillige titusindevis af kroner.

 

Derfor er det så vigtigt, at du sørger for at få dig en god rejseforsikring til skirejsen.

Sygesikringsbeviset er ikke, hvad det var engang

Der var engang, hvor det gule sygesikringsbevis dækkede dig, hvor end du var i Europa. Disse dage er desværre forlængst forbi. I dag gælder det gule sygesikringsbevis nemlig ikke, når du rejser uden for landets grænser. I stedet skal du have det blå sygesikringsbevis med, når du tager på skiferie i udlandet. Derved kan du få behandling på samme vilkår som borgerne i det land, som du besøger.

 

Du skal dog være opmærksom på, at det blå sygesikringsbevis ikke dækker i alle situationer. Du kan heller ikke regne med, at sygesikringsbeviset dækker dine omkostninger fuldt ud. Eksempelvis dækker sygesikringsbeviset ikke din hjemrejse med brækket ben!

 

Det er derfor altid en stor fordel, hvis du sørger for at købe en rigtig rejseforsikring til skiferien. Det kan hurtigt synes uoverskueligt med alle de forskellige tilbud og dækningsgrader, som de forskellige forsikringsselskaber tilbyder. På en hjemmeside som Rejseforsikringspriser.dk kan du heldigvis altid få dig et nemt overblik over de forskellige muligheder. Derved kan du altid finde en skirejseforsikring til dit budget og med dit ønske til dækningsgrad.

Læse mere om de særlige forhold ved rejseforsikringen til skiferien online

Det er altid utroligt vigtigt at huske en rejseforsikring, før du tager ud i den store verden. Glem den ikke! Når dette er sagt, så er der nogle særlige forhold, som kan gøre sig gældende omkring rejseforsikringen til skiferien.

 

Du skal blandt andet være opmærksom på, at det ikke er alle rejseforsikringer til skiferien, der dækker offpiste uheld. Hvis du lejer dit skiudstyr ved skisportstedet i bjergene, og det går i stykker i brug, kan du heller ikke være sikker på, at din forsikring dækker disse udgifter. Før du tager afsted, er det derfor vigtigt, at du checker din rejseforsikring til skirejsen ordentligt igennem.

 

Vær også opmærksom på, at det at stå på ski betragtes som en farlig sport, hvilket koster ekstra at forsikre sig mod. Du kan dog altid finde et væld af information omkring forsikringer til skirejsen på internettet. Ofte er det bestemt givet godt ud lige at bruge en halv time på at orientere sig om de eventuelle særlige forhold og dækningsgrader, før du køber en forsikring.

 

Når du har check på din rejseforsikring, så kan du føle dig meget mere sikker, når du står på ski. Dette gør skiferien meget bedre. Så hav nu en god og sikker tur, når du kommer så langt! : )

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…