Den libanesiske gangster Danny Abdalla er dømt for voldtægt og bortførelse – han koster de danske skatteydere en formue

Danny Abdalla (Foto: Facebook)

Retslægerådet havde anbefalet lovens strengeste straf i form af forvaring.

 

Men domsmandsretten i Hjørring idømte fredag den nu 52-årige libanesiske gangster yderlige to års fængsel for voldtægt og bortførelse.

 

De to års fængsel falder oven i den dom på 12 års fængsel, som Abdalla i forvejen afsoner, og han står dermed nu med en samlet dom på i alt 14 års fængsel.

 

Retten valgte dermed ikke følge anklagemyndighedens krav om en forvaringsdom, således som Retslægerådet som nævnt også havde anbefalet.

 

Udover de to års fængsel idømte retten også Abdalla udvisning for livstid. Det er hermed fjerde gang, han i sin tid i Danmark er blevet idømt udvisning.

 

To gange bortførelse og to gange voldtægt

Den aktuelle sag stammer tilbage fra sommeren 2014, hvor han med få dages mellemrum bortførte den samme kvinde.

 

Han kidnappede hende i Randers og kørte hende til Frederikshavn, hvor han holdt hende indespærret, voldtog hende og tvang hende til at sniffe kokain.

 

Retten fandt Danny Abdalla skyldig i de to forhold vedrørende kidnapning og indespærring, men mente dog ikke at de var langvarige.

 

Desuden kendte retten Abdalla skyldig i de to forhold vedrørende voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje, men retten mente dog ikke, at de kunne anses for grove.

 

 

Derudover blev Abdalla fundet skyldig i ulovlig tvang og forsøg på medvirken til falsk forklaring, men frifundet for forsøg på falsk anmeldelse.

 

Altså alt i alt altså takseret til blot to års fængsel.

 

Han vil dog fortsat belaste retssystemet

Med dommen i Hjørring er det dog ikke sidste gang, den libanesiske og udviste gangster Danny Abdalla vil belaste det danske retssystem.

 

Fredag ankede han på stedet dommen til Vestre Landsret.

 

Dommen på de 12 års fængsel, som Abdalla i øjeblikket afsoner, handler også om mishandling og grove voldtægter af kvinder samt gangstervirksomhed i forbindelse med skyderier.

 

Alt i alt er der her tale om 36 kriminelle forhold, som en domsmandsret i Holstebro den 30. november 2017 takserede til forvaring på ubestemt tid samt udvisning på livstid for det tilfælde, at han på et tidspunkt ville blive løsladt.

 

Den dom ankede han, og Vestre Landsret nedsatte den 10. oktober 2017 dommen til de nuværende 12 år.

 

Fire udvisningsdomme siden 2003

Den første udvisningsdom fik Danny Abdalla i 2003 for narkokriminalitet, vold og afpresning.  Udvisningsdom nummer to faldt i 2012 i forbindelse med en røveridom.

 

Tredje udvisningsdom faldt som nævnt ved Retten i Holstebro i november 2017 og stadfæstet af Vestre Landsret i oktober samme år-

 

Og nu altså fredag den 16. november i år den fjerde udvisningsdom ved Retten i Hjørring.

 

Danny Abdalla, som er født i Libanon i 1966, kom til Danmark i 1992 og fik asyl med en historie om, at han var kommet i klemme mellem den israelske efterretningstjeneste, Mossad, og terrororganisationen Hizbolla, som efter sigende skulle have ham på deres dødsliste.

 

Den historie tror Udlændingestyrelsen på, og derfor bliver Danny Abdalla ikke udvist, uanset hvor mange udvisningsdomme det danske retsvæsen idømmer ham.

 

Derfor har han nu kostet det danske samfund en formue. Og han vil fremover fortsat koste danskerne enorme summer.

 

Læs også:

https://denkorteavis.dk/2018/forvaringsdoemte-gangster-og-voldtaegtsforbryder-danny-abdalla-fik-i-gaar-nedsat-straffen-i-vestre-landsret-han-kan-nu-blive-loesladt-om-seks-aar/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…