DF i Horsens: Danskere, der ikke vil spise halal-slagtet kød, får nu en håndsrækning

Dansk Folkeparti i Horsens Kommune har kæmpet for at få halal-slagtet kød forbudt i offentlige institutioner, der serverer mad for borgerne.

 

Det kunne partiet ikke få opbakning til i byrådet.

 

Men nu har Dansk Folkeparti fået de andre partier i Horsens med på et nyt forslag:

 

Det bliver for fremtiden muligt at tilvælge kød, der ikke er rituelt slagtet.

 

Dette forslag, der gør det muligt at tilvælge kød, der ikke er rituelt slagtet, bliver en del af bugetforliget i Horsens Kommune, siger Claus Kvist Hansen fra Dansk Folkeparti til Den Korte Avis. Det er ham, som sammen med Michael Nedersøe, har taget initiativet i byrådet.

 

“Halal-tanken er et angreb på vort sekulære samfund. Tanken om religiøs mad er forkastelig, så det er godt, at borgerne nu kan fravælge det”, siger Claus Kvist Hansen.

 

“Halal-slagtning betyder desuden, at der er læst en muslimsk bøn, mens dyrene slagtes. Kødet bliver så at sige islamisk”. Det hører da ingen steder hjemme!

 

“Desuden er der islamiske organisationer, som får penge for at godkende, at kødet rent faktisk er halal-slagtet. Men man kan ikke få klar besked om, hvem disse organisationer eller, eller hvad pengene bliver brugt til”, siger Claus Kvist Hansen.

 

“Derfor er det helt urimeligt, hvis danskere kun kan få serveret halal-slagtet kød. Dermed kommer kristne danskere og andre ikke-muslimer i princippet til at blåstemple Koranens ord som blandt andet har den opfattelse, at Allah står over andre guder, Allahu Akbar, hedder det.”

 

Islamisering

Det er i virkeligheden grotesk, at det nu er komme så vidt, at man er nødt til at lave den slags bestemmelser for at beskytte danskerne mod islamiseringen af institutionerne, siger Claus Kvist Hansen.

 

Det voksende antal muslimer betyder også flere krav om et samfund indrettet efter Koranens regler som for eksempel halal-slagtet kød. Det skal vi ikke accepterer, og derfor er den slags krav desværre blevet nødvendige.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…