Danny Abdalla vil komme i selskab med et hav af voldtægtsforbrydere, mordere og brutale voldsmænd, når han lander på Lindholm

Arkivfoto (Danny Abdalla til højre)

Når Danny Abdalla med alle sine voldtægtsdomme i bagagen ad åre vil havne på Lindholm, kommer han i selskab med ligesindede.

 

En opgørelse udarbejdet af TV 2 viser således, at øen blandt andet skal huse ikke færre end 12 udenlandske voldtægtsforbrydere, som i øjeblikket går frit omkring i Bording-Ikast området.

 

Der er tale om dybt kriminelle, som er blevet udvist af landet, men som af forskellige grunde ikke kan sendes tilbage, hvor de kommer fra.

 

Derfor er de her på såkaldt tålt ophold.

 

Alt i alt er der tale om 75 udviste kriminelle, som i øjeblikket bor på Kærshovedgård, og hvorfra de frit kan bevæge sig omkring i hele landet.

 

Udover de tolv udenlandske voldtægtsforbrydere, er der også tale om ikke færre en atten personer, der enten har begået krigsforbrydelser eller alvorlige forbrydelser i hjemlandet, og som ligeledes vil blive anbragt på øen.

 

Dem kan Danmark i henhold til sine internationale forpligtelser ikke sende retur, da de risikerer dødsstraf og tortur i deres hjemlande.

 

Mordere og grove voldsmænd

Ud af de 75 udenlandske kriminelle, som nu står til at blive anbragt på Lindholm, er der ligeledes i alt otte personer, der er dømt for henholdsvis drab og drabsforsøg.

 

Tre udlændinge, der er dømt for vold med døden til følge vil ligeledes af hensyn til befolkningens sikkerhed blive anbragt på Lindholm.

 

Her vil der også være ikke færre end atten udenlandske narkokriminelle plus udenlandske røvere, pyromaner og menneskesmuglere med videre.

 

Fælles for hovedparten af denne gruppe gælder, at de nægter at forlade Danmark frivilligt, samt at de kommer fra lande, der ikke vil tage imod deres egne kriminelle statsborgere.

 

Derfor kan myndighederne ikke sende dem retur.

 

Der er tale om et frivilligt ophold

Alle de 75 udenlandske kriminelle inklusive de dømte krigsforbrydere opholder sig i øjeblikket frivilligt på Kærshovedgård, ligesom deres ophold i løbet af andet kvartal 2021 på Lindholm ligeledes vil være frivlligt.

 

Der er ingen, der forhindrer dem i at rejse ud af landet.

 

Tværtimod.

 

”Vi betaler hellere end gerne flybilletten,” som udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) har udtrykt det.

 

Der må være mange, der vil have dem som naboer

Skal man tro debatten, der opstået i kølvandet på beslutningen om at anbringe 75 udenlandske dybt kriminelle udviste forbrydere på en ø, må der være mange, der intet har imod at have dem som naboer.

 

Således også Viborgs venstreborgmester, Ulrik Wilbek, som er en af dem, der for alvor har været ude med riven.

 

Men hvis Wilbek mener sin omsorg for en flok udviste og dybt kriminelle forbrydere alvorligt, så har han da alle muligheder for at tilbyde staten at huse dem i Viborgs delvis tomme kaserne, som Prinsens Livregiment rømmede i 2001 efter at være blevet opløst.

 

Og det gør Ulrik Wilbek ikke, medmindre han har planer om at forlade kommunalpolitik efter næste valg.

 

Og det gælder vel alle kritikere af placeringen. De skal nok vare sig for at foreslå, at man da kunne anbringe udviste udenlandske voldtægtsforbrydere, mordere og brutale voldsmænd med videre i deres eget nabolag.

 

Marcus Knuth

Da en øde ø kom på tale som en løsning på problemerne med de kriminelle udlændinge for beboerne omkring Kærshovedgård, fandt Venstres tidligere udlændingeordfører, Marcus Knuth, at det da var en glimrende idé med en øde ø.

 

Lige indtil det gik op for ham, at den pågældende ø så at sige skulle ligge i hans egen vælgermæssige baghave. Så var det alligevel ikke længere nogen god ide med en ø til udviste kriminelle.

 

I hvert fald ikke, hvis øen skulle hedde Lindholm. Man må kunne finde en endnu mere afsidesliggende ø, lød det fra Marcus Knuth, som er valgt i Sjællands Storkreds.

 

”Der er ingen som helst tvivl om, at vi tager trygheden alvorligt. Derfor er der lagt op til en betydelig polititilstedeværelse,” sagde Inger Støjberg under et samråd i Folketingets Integrationsudvalg tirsdag den 4.december.

 

Støjberg oplyste i den forbindelse, at rundt regnet 150 millioner kroner af finansieringen af Lindholm vil blive brugt på politiet.

 

Du kan se hele TV 2-opgørelsen her:

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-12-09-75-paa-taalt-ophold-i-danmark-se-hvem-de-er-hvad-de-har-gjort-og-hvor-laenge-de

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…