Cherif El-Ayouty: Vores Danmark er på vej til forglemmelse

Ghettoer

 

Af Cherif El-Ayouty

 

Snak så meget du vil om ghettoer, ghetto mentalitet, kriminalitet og forandring (til det dårligere) af det danske samfund.

 

Intet vil løse problemet andet end at fordele alle uintegrerebare ikke-vestlige beboere blandt danskere over hele landet. Koster hvad det koster, det skal gøres.

 

Vores Danmark er på vej til forglemmelsen, meget hurtigt. Ingen kreds i samfundet kan “fordøje”, samleve med eller “integrere” en ikke-vestlig gruppe der repræsenterer over 10% af kredsens beboere.

 

8% af beboere i Danmark er af ikke-vestlig oprindelse, men i alt for mange kredse i landet kan den procent nå op til 90%. Hvis den tilstand fortsæter, bliver landet ædt op indefra, bid for bid.

 

Jeg foreslår at Folketinget vedtage en lov om en fast procent af ikke-vestlige personer. Den skal gælde i hele landet. En gang for alle skal staten hindre koncentration af ikke-vestlige beboere – og dermed forebygge daglig belastning af etniske danskere.

 

I enhver kommune, ethvert boligområde (villaer eller lejlighedsbyggerier), ethvert boligkompleks, uddannelsesinstitution og enhver arbejdsplads (offentlig som privat), skal antallet af ikke-vestlige personer ikke overstige 8% af alle beboere, elever, studenter, ansatte m.m. En sådan lov bør sætte en tidsfrist på maksimum otte år for effektuering.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…