Afghansk sexforbryder slap for udvisning – en kvindelig støtte skrev henført: ”Jeg bliver rørt til tårer, begynder at græde”

Skærmprint fra støttevideo for Arif Moradi

Afghaneren Arif Moradi har forsøgt at få asyl i flere europæiske lande og under flere forskellige identiteter. Han er kort sagt asylsvindler.

 

Men nu er det lykkedes ham at få både opholdstilladelse og flygtningestatus i et europæisk land. Det er – man fristes til at sige selvfølgelig – Sverige.

 

De svenske myndigheder gav ham ellers afslag på en asylansøgning i 2015. Han kaldte sig uledsaget flygtningebarn, men var efter alt at dømme væsentligt ældre.

 

Alligevel forblev Moradi i Sverige. Han takkede for venligheden ved at begå en sexforbrydelse mod en bare 14-årig pige. Det skete på en såkaldt konfirmandlejr arrangeret af kirken.

 

Det afghanske ”flygtningebarn” kastede sig over pigen, satte sig overskrævs på hende og forsøgte at flå hendes tøj af.

 

Pigen fik dog vredet sig fri og fik låst sig inde på et toilet.

 

Beskyldte sexofferet for at lyve

Under retssagen mod Arif Moradi fik han stærk støtte fra en gruppe ’venligboere’.

 

Mange af dem var tilsyneladende venstreorienterede, kvindelige flygtningevenner. Nogle af dem var involveret i kirkeligt arbejde, herunder den konfirmandlejr, hvor sexovergrebet fandt sted.

 

På Facebook anklagede nogle af disse entusiastiske Moradi-støtter ligefrem den 14-årige pige for at have løjet om overgrebet. Der blev sågar talt om hævn mod pigen.

 

’Moradi-dyrkerne’ så den afghanske asylsvindler og sexforbryder som repræsentant for godheden, mens hans svenske offer blev gjort til repræsentant for ondskaben.

Læs også
Ursula på 87 år, arbejdede stadig og var elsket af alle – nu er hun død og en afghaner udpeget som hendes morder

 

Tilsyneladende havde disse flygtningevenner så stærke følelser involveret i den unge afghaner, at de slet ikke kunne styre sig. Den politiske korrekthed gik amok.

 

”Rørt til tårer”

I oktober 2017 blev Arif Moradi dømt for sexovergrebet, og han kom i forvaring med henblik på udvisning.

 

Men han kæmpede som en rasende for at undgå udvisning. Blandt andet brugte han foto, hvor han hilste på statsminister Stefan Löfvén.

 

Han konverterede også pludselig til kristendommen. Udlændingestyrelsen fandt ikke konverteringen troværdig. Men denne vurdering blev underkendt. Blandt andet støttet på udsagn fra nogle af Moradis flygtningevenner.

 

De svenske myndigheder endte – man fristes igen til at sige selvfølgelig – med at give ham opholdstilladelse og flygtningestatus.

 

Læs også
Kvinde blev taget på bagdelen af afghansk mand – så gav hun ham en afstraffelse, han aldrig glemmer

Det skete blandt andet med henvisning til, at han på Facebook havde fået mange venner og dermed vist, at han kunne begå sig i Sverige!

 

En af de kvinder, der havde engageret sig stærkt i den unge afghaner, gav frit løb for sin sindsbevægelse, da afgørelsen faldt. På Facebook skrev hun:

 

”Man bliver rørt til tårer, begynder at græde af både glæde og lettelse, lykkelig”.

 

Saboterer udvisninger

Efter at Arif Moradi blev sluppet fri, har han absolut ikke ligget på den lade side.

 

Han har været en ledende kraft i at forhindre udvisning af afghanere, der havde fået deres asylansøgning afvist.

 

Det er lykkedes at lave så megen ballade, at en del afghanere har fået lov til at blive, selv om de ikke er berettiget til det.

Læs også
Blodigt kultursammenstød: 17-årig afghansk flygtning behandlede 16-årig kæreste som sin ejendom og endte med at dræbe hende

 

Sådan noget burde ikke kunne lade sig gøre. Men det kan det i Sverige. Man fristes til at sige selvfølgelig.

 

https://samnytt.se/bekraftat-sexbrottslingen-moradi-far-stanna-i-sverige/

 

https://www.document.dk/2018/04/10/venstrefloejskvinder-graeder-af-glaede-fordi-sexdoemt-afghaner-faar-lov-til-at-blive-i-sverige/

 

https://denkorteavis.dk/2017/nu-hundredevis-af-afghanere-har-indtaget-rigsdagen-i-stockholm-de-siger-de-er-boern-men-det-er-en-stor-loegn/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…