Protestpartierne vinder frem i Spanien og globalisterne er trængte – en million afrikanere venter på at komme over Middelhavet

Migranter kommer sejlende fra Afrika til Spanien

FN – “Forenede Nationer” – blev oprettet under Anden Verdenskrig som en alliance af anti-totalitære stater, der bekæmpede nazi-Tyskland. I juni 1945 vedtog delegerede fra USA, UK og en stribe regeringer følgende målsætning: “at forsvare uafhængighed og religionsfrihed og at fastholde menneskerettigheder og retfærdighed…” USA’s præsident Harry S. Truman kommenterede erklæringen med ordene: “… den er en solid struktur, hvorpå vi kan opbygge en bedre verden. Historien vil rose jer for den” – a solid structure upon which we can build a better world. History will honor you for it.

 

Godkender et arabisk-afrikansk redskab

 

Trumans forudsigelse holdt ikke. I dag dominerer afrikanske og islamiske magthavere FN’s generalforsamling. Deres målsætning er det modsatte af fred, retfærdighed, uafhængighed og religionsfrihed. Det fremgår af “migrationserklæringen” Marrakech-3, som reelt er et krav om hidjra – arabisk betegnelse for “udvandring” samt censur af ubekvem kritik. Det dokument underskrev Danmarks statsminister på konferencen i Marokko fornylig.

 

Det samme gjorde den socialdemokratiske Pedro Sánchez, som er Spaniens regeringsleder. Da han blev statsminister i juni måned, inviterede han multimilliardæren Georges Soror til drøftelse i Madrid. Soros har oprettet en international organisation, der bestræber sig på at hente så mange ikke-vestlige immigranter som muligt til Europa. Denne målsætning har Sánchez overtaget. Fra konferencen i Marrakech meddelte han, at frem til år 2020 vil han tillade indvandring af ikke-vestlige immigranter – sandsynligvis i en størrelsesorden på 100.000.

 

En million afrikanere venter på transport over havet

 

I en årrække har en strøm af hovedsageligt unge mænd fra Pakistan, Afghanistan, Nigeria og Algeriet været rettet mod Grækenland, Malta og Italien. Spanien har også været mål for illegale immigranter – men i mindre omfang. Dette ændrede sig, da Italiens regering standsede smuglertrafikken til landets havne ved Middelhavet. Det viser sig, at den spanske venstrefløj – både regeringen i Madrid og “røde” borgmestre i byer som Valencia og Barcelona – accepterer folkevandringen, og statens søredningstjeneste assisterer immigranter ved at sejle dem til en sikker havn – især Málaga i Andalusien.

 

Dette bliver selvfølgelig lynhurtigt kendt på sydsiden af Gibraltarstrædet. I de kommende måneder vil en massiv invasion med pramme – ikke de mest sikre fartøjer i høj sø – lande på de spanske kyster. Op mod en million personer fra “subsahara” Afrika venter nu i Libyen, Algeriet og Marokko på at blive fragtet til Europa.

 

Protestpartier vinder frem

Konsekvensen er, at protestpartier vinder frem blandt de spanske vælgerne. I Málaga har Armando Robles, som bestyrer en net-avis, oprettet bevægelsen SOLUCIONA (spiller på ordet “løsning”). I kampagnen frem til regionalvalget i Andalusien forleden kunne den samle et stort antal tilhængere med parolen “spanierne kommer først” (d.v.s. før illegale immigranter – eksempelvis ved lægebesøg og udbetaling af kontanthjælp). Robles advarede bl.a.: “I har ikke en regering, der beskytter jer!”

 

VOX

 

Det lykkedes ikke SOLUCIONA at komme i Andalusiens parlament, men partiet VOX – “stemmen” – fik 400.000 stemmer og 12 mandater (ud af 108). Det er landsdækkende og har også samlet tusinder af vælgere til møder i både Barcelona og Toledo.

 

I valgkampen i Andalusien, der er Spaniens største region m.h.t. areal og befolkning, fastslog VOX, at den islamiske fortid, som sluttede i 1200-tallet, ikke er en del af den kulturelle og politiske arv (trods turistbranchens historieforfalskning). I stedet fremhæver partiet Spaniens “forfædre” Isabel og Fernando – Los Reyes Cátolicos. Det politiske resultat af deres ægteskab i år 1469 blev unionen mellem Kastilien og Aragonien og dermed næsten en samlet nationalstat. Med dette afsæt blev “den nye verden” i Amerika opdaget og erobret.

 

Den modstand, VOX står for m.h.t. invasionen af illegale immigranter, provokerer statsminister Pedro Sánchez. I overensstemmelse med “migrationserklæringen” Marrakech-3 sendte han en fordømmelse af VOX for at anvende “hadefuld tale

 

kilder:

 

http://www.alertadigital.com/wp-content/uploads/2018/11/ilegales1.jpg

Dos ex presidentes provinciales de Vox piden a los malagueños el voto para SOLUCIONA en las elecciones autonómicas andaluzas

 

Pedro Sánchez se compromete en Marrakech a que España reciba a 100.000 inmigrantes antes de 2020

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…