21-årig havde ikke en lighter – så kaldte araber ham racist og slog ham i ansigtet

Den efterlyste mand på Rutebilstationen i Randers

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere gerningsmanden bag et voldelig overfald mod en 21-årig mand ved Rutebilstationen i Randers søndag den 7. oktober ved 20.30-tiden.

21-årige mand blev søndag aften overfaldet på Rutebilstationen i Randers.

 

Han har forklaret til politiet, at han lige var stået af bussen, da han observerede en mand, der gik rundt og råbte, virkede aggressiv og slog ud mod biler, der kom kørende ud fra p-pladsen.

 

Kort efter kom manden gående i retning mod den 21-årige og råbte noget til ham, som han ikke rigtig hørte, da han havde høretelefoner med musik i i ørene. Da han tog dem ud, råbte manden, at han skulle give ham sin lighter.

 

Da den 21-årige svarede, at han ikke havde nogen lighter, råbte manden skældsord efter ham og kaldte ham blandt andet racist.

 

Den 21-årige sagde, at det ikke havde noget med racisme at gøre og bad i øvrigt manden om at tale pænt til ham.

 

Det gjorde manden så vred, at han gav den 21-årige to knytnæveslag i ansigtet.

 

Herefter forsøgte den 21-årige at komme væk, men fik yderligere to slag i baghovedet, så han faldt om på fortovet og slog kæben i asfalten.

 

Der kom flere vidner til stedet, som havde set overfaldet. De råbte af manden, der forlod stedet i retning mod Føtex, Dytmærsken. Undervejs fik han kontakt til en anden person, der øjensynligt havde en lighter, og derfor fik et kram af gerningsmanden.

 

Kilde: Østjyllands Politi

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…