Vil du undgå tømmermænd efter festival og pinsefrokost?

Udskriv

 

  1. Tigerbalsam

Tigerbalsam er kendt for dens blodstrømfremmende egenskaber og officielt kan det ikke kurere tømmermænd, men efter sigende kan det smelte din hovedpine væk. Indsmør forsigtigt den øjenstikkende salve på din nakke og massér den ind og vent et par minutter indtil din hovedpine tilsyneladende smelter væk.

 

  1. Vitaminindsprøjtning

Vitaminer i drop har længe været en tømmermændskur for drukturister i Las Vegas og for professionelle i musikbranchen. En perfekt løsning hvis du ikke har tid til tømmermænd. Derfor egner vitaminindsprøjtning sig perfekt til festivalgæster der skal holde sig kørende i flere dage.

 

 

  1. Ingefær te

Ingefær er godt mod rigtig meget men vidste du, at det også kan hjælpe dig igennem dine tømmermænd? Prøv at nippe til ingefær te hele dagen og mærk kvalmen aftag hurtigere. Det kan endda hjælpe på fordøjelsen af alkohol.

 

  1. Sennepsbad

På grund af sin bemærkelsesværdige evne til at øge cirkulationen og trække toksiner ud af organerne, er sennep blevet en mindre kendt tømmermændskur. Når organerne er skyllet, bliver de naturligt genopfyldt med rent blod. Du kan lave dit eget sennepsbad ved at hælde 2 spiseskefulde sennepspulver i varmt rindende badevand. (På eget ansvar)

 

  1. kokosvand

Din krop skal bruge elektrolytter og antioxidanter for at genoprette sig selv når du har forgiftet dig selv med alkohol. Kokosvand indeholder begge og er mere kalium rig end en banan. Køb en upasteuriseret version for at undgå kompromis med næringsværdien.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…