Politiet efterlyser denne mellemøstlige mand: Overfaldt 13-årige skoleelev med slag i ansigtet. Se også video med overfaldet …

Udskriv

Manden med mellemøstlig baggrund går sammen med en anden mand ind på Gadehaveskolen i Høje Tåstrup. Han går hen til en dreng på 13 år og begynder at skubbe og slå ham i ansigtet.

 

Københavns Vestegns Politi har lige siden efterforsket sagen, og det er lykkedes at finde frem til den mand, som voldsmanden fulgtes med.

 

Han er nu sigtet for medvirken til vold og trusler, og han er derfor sløret på overvågningsbillederne.

 

Hjælp politiet med at finde overfaldsmanden

Derimod var det mandag ikke lykkedes for politiet at fastlægge identiteten på voldsmanden.

 

”Derfor offentliggør vi nu billederne og håber, at offentligheden kan hjælpe os med at identificre voldsmanden,” siger efterforskningsleder ved Københavns Vestengns Politi, Jan Ulrich Krogh i en pressemeddelelse.

 

Det medførte mange henvendelser og tirsdag havde manden meldt sig selv.

Læs også
Video: Fem store hunde venter på postbuddet – de glæder sig til at se ham, og det kan man godt forstå

 

http://www.tv2lorry.dk/artikel/gerningsmand-slog-13-aarig-skoleelev-i-hovedet-nu-har-han-meldt-sig

Politiet har udsendt følgende signalement af voldsmanden: Cirka 25-30 år og omkring 175 centimeter høj. Han er almindelig af bygning og mellemøstligt udseende med kort sort hår og sort fuldskæg.

 

Under overfaldet på den 13-årige var han iført sort eller mørkeblå dunjakke, grå bukser og sorte sko.

 

Kan du genkende manden eller i øvrigt har informationer i sagen, kan du i dagtimerne kontakte Niels Søndergaard fra Lokal Efterforskning Vest på telefon 7258 7825, ligesom der kan ringes døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448.

 

Se det voldelig overfald på videoen her:

 

Læs også
Video: Han har lige været involveret i et skyderi ved Gellerup, nu hilser han frækt til det videokamera, der optager ham – ved du noget om ham

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ