LÆSERBREVE: Julegudstjeneste # Folkekirken og folket # Islamisk tobak går fri # Parallelsamfund # Globalisering

80 procent ligeglade?

 

Adskillige debatører på venstrefløjen(fx i Berlingske 11.12) påstår, at 80 procent af danskerne er ligeglade med folkekirken. Resten er som bekendt muslimer, medlemmer af andre trossamfund eller af det stærkt religiøse Ateistisk Selskab.

 

Med propfyldte kirker de næste par uger, med propfyldte kirker ved dåb, ægteskab og begravelser er jeg nu, som kirketjener ikke sikker på at danskerne er helt ligegalde med folkekirken.

 

Så sent som i går var min egen kirke propfyldt af tilhørere til den årlige julekoncert af kirkens kor. Derimod er en moské er næppe propfyldt af danskere, på noget som helst tidspunkt. Så kom igen Anders Stjernholm, nu medlem af folketinget.

 

Vis dig som en mand, hvis sådan noget eksisterer i Alternativet. Brug penge, tid og energi på at få muslimer til at melde sig ud af deres trossamfund. Eller er du bange for at møde rigtige mænd, fra den islamiske tro? Det kan som bekendt være livsfarligt

 


Globalisering
Af Karsten Søberg

Når folk spørger mig, om hvor mine voksne drenge bor, svarer jeg at den ene bor i Afrika og den anden i Mellemøsten. Og folk er for det meste søde og interesserede og spørger hvor dog? Den yngste bor i Kenya og den anden i København NV. er mit korte og sandfærdige svar.

 


Julegudstjeneste

 

Af Christian Kjellerup Hansen, Frederiksværk

Gribskovskolens ledelse har besluttet, at afskaffe det kirkebesøg, som eleverne altid har haft i tidligere år. Begrundelsen er hensyn til et mindretals religiøse opfattelse.

 

Der er tale om en folkeskole, men det er åbenbart ikke folkets skole. Et flertal af forældrene må nu træde i karakter og sætte lederen på plads. Vil hun ikke rette ind, så bør et forældreflertal kunne forlange hende afsat. Det må være en demokratisk ret, at folkeskolen i sin substans er brugerbestemt d.v.s. brugerne – og deres repræsentanter, i dette tilfælde forældrene, kan optræde som en form for bestyrelse.

 

Desværre har vi i Danmark alt for mange sager indenfor det offentlige, hvor netop ledelsen mangler et demokratisk grundsyn. Resultatet er et beskåret demokrati.

 


Regler for tobak gælder ikke for islamisk tobak

Af Mads Nielsen

 

Regler for tobak er blevet voldsomt strammet op de seneste år med obligatoriske advarselsmærkater om rygning er usundt ofte fulgt af billeder med grimme tænder, ødelagte lunger og det der er værre.

 

Desuden har EU bestemt man ikke længere må lave mentol smøger, da smagen måske kunne få flere unge til at ryge.

 

Men islamisk tobak går helt fri for denne slags reguleringer.

 

Der er hverken advarsler på deres tobak og de må også sælges med alle typer smag som jordbær, æble, vindrue, blåbær, mint og meget meget andet.

 

Her er link til en dansk online butik der sælger vandpibe tobak

 

https://www.online-kiosken.dk/tobak-mf/tobak/vandpibetobak.html

 

 


 

Parallelsamfundets snigende gift

Af Arne Hornborg

Det store problem med den aflyste julegudstjeneste er at danskerne bøjer sig mere og mere for muslimernes mere eller mindre tydelige forsøg på at videreføre det parallelsamfund de allerede er godt i gang med.

 

Hvis de muslimske børn, eller deres forældre, ikke ønsker at deltage i den traditionsrige julegudstjeneste, så kan de jo undlade at deltage.

 

Men at tvinge DANSKE børn til ikke at opleve, sammen med deres kammerater, en smuk, stemningsfyldt julegudstjeneste, så er vi lidt for langt ude i parallelsamfundets snigende indflydelse.

 

De danske forældre i Græsted må stå sammen og arrangere en julegudstjeneste for de børn der måtte ønske det.

 

Nu ligger det sådan at den danske godkendte statsreligion, er den evangelisk-lutherske folkekirke. Den kirke som også kongehuset SKAL være medlem af.

 

Har muslimerne ikke opdaget at de selv er ,,FLYGTET?’’ til at kristent land?

 

Hvad VIL de egentlig her?

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…