Til ham eller hende, der tror han eller hun har alt!

Udskriv

Når man har penge nok så kan man få hvad man vil, her er noget til ham eller hende der tror han eller hun har alt, og alligevel ikke:

 

Sultanen ag Brunei Hassanal Bolkiah, påstår at han har vedens største samling af køretøjer af høj standard. En af de mere ualmindelige af slagsen er denne standard Rolls Royce Silver Spur limousine.

 

Køretøjet er belagt med 24 karat guld, og som følge deraf vurderet til den nette sum $14 mil. Udover det glinsende karosseri arbejde, så er hjulkapslerne og andre dekorative ornamenter udført i guld.

 

Bagsædearrangementet er udvidet og åben, med en parasol der skal beskytte passagererne mod den ulidelige varme.

 

Da sultanens søn, prins Al-Muhtadee Billah, holdt sit bryllup i 2004, kørte han en 8 km lang parade tur gennem Brunei’s hovedstad i denne overdådige og forlængede limousine.

 

For at fuldende det hele bestod kortegen af yderlige 103 limousiner, og foran det hele gik et militærorkester.

 

Læs også
Video: Fem store hunde venter på postbuddet – de glæder sig til at se ham, og det kan man godt forstå

Selv ikke verdens mægtigste mand, den amerikanske præsident kan følge med her.

 

Bæstet her, som blev introduceret i 2009 og skulle transportere USA’s præsident kan til gengæld prale af at være den flotteste kampvogn i verdenen.

 

Faktisk er der 12 af disse Cadillac limousiner, af hvilke tre altid er i brug. Den som præsidenten anvender kaldes for Cadillac One. Typisk ville et sådant køretøj koste ca. $300.000, men den amerikanske regering brugte ekstra $3 mil. til at sikre præsidentens sikkerhed.

 

Et nyt bæst havde sin debut ved præsident Trump’s indsættelse. Den foregående, betegnes som en ‘kat på kampvognschassis’ vejer omkring 8 tons, det skyldes den store mængde armering der er anvendt. Dørene er omkring 20 cm tykke og hver vejer det samme som dørene i en Boeing 747 jet.

 

Trump’s nye Cadillac er blevet opgraderet med hensyn til våben, der omfatter tåregas kanoner, et haglgevær, og flasker indeholdende blod af samme type som præsidentens, til brug i nødstilfælde.

 

Læs også
Video: Han har lige været involveret i et skyderi ved Gellerup, nu hilser han frækt til det videokamera, der optager ham – ved du noget om ham

Til slut så dette, storhed står til fald, og man kommer til kort når det gælder California Highway Patrol.

 

I 1996 kørte denne 22 m lange limousine ud af fabrikkens værksted.Vognen der er bygget af Ultra Coach, kostede den honette sum af $1,8. Den er konstrueret til at rumme 38 personer og er delt på midten for at kunne komme rundt om hjørnerne.

 

Limousinen var bestilt af Sheik Harmad Bin Hamdan Al-Nahyan fra de fornede arrabiske emirater, og skulle anvendes i USA.

 

Den havde dårlig nok kørt een meter før den blev vinket ind til siden af California Highway Patrol, årsagen var at den var 45 cm for lang.

 

Ak ja! liden tue kan vælte stort læs!

 

Læs også
Video: Strandgæster nyder dagen ved vandet i Spanien – pludselig vælter illegale migranter fra Afrika ind over stranden

Se billeder HER.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ