21 tabuer om islam

Colourbox

KOMMENTAR af Steffen Wernberg-Møller:

 

1. Islam er ikke fredens religion. Islam er fjendtlig – meget ! Årsagen er, at der i den ideologiske del af islam er indbygget et angrebs- og erobringssystem på mange niveauer. Det er en strategi, og de våben der tages i anvendelse er meget anderledes end dem der er brugt i andre krige den vestlige verden kender til. Det kan eksempelvis være hostilt opdragede børn. Et andet våben kan eksempelvis være flygtende menneskemasser. Her er nød, sult, overbefolkning, krig, elendighed og fattigdom win-win for islam.

 

2. Ikke alle, men de fleste muslimer er fjendtlige. Det skyldes helt enkelt, at islam grundlæggende er fjendtlig. Værdigrundlaget er fjendtligt mod alle der betragtes som vantro. Islam er den eneste “religion” hvor fjendtligheden stiger, des mere troende muslimen bliver. I alle andre religioner bliver personen mere fredelig.

 

3. Fjendtligheden stiger med antallet. Muslimerne i et område bekender kulør og viser det sande ansigt, når de er mange.

 

4. Igen og igen står det i islams hellige tekster, at vantro og deres samfund skal bekæmpes.

 

5. Det der i dag kaldes terror, er i virkeligheden islamisk jihad. Det er en religiøs ordre.

 

6. Er terrorhandlingen velsignet af en imam eller stormufti, og dør muslimen mens han udfører sin hellige pligt jihad, så kommer han i paradis. Han dør som martyr, hvilket er noget familien er stolte af – det giver prestige.

 

7. Islam har vendt det gamle testamente på hovedet. Det kan i et groft rids anskueliggøres således : Hvis man i kristendommen slår ihjel, så kommer man i helvede. I islam kommer man i helvede, hvis man ikke slår ihjel.

 

8. Når nu islam er komplementær til kristendommen, hvad er så det komplementære til Gud Herren ?

 

9. Vantro skal underlægges islam. At tage slaver er et påbud. At tage slavinder blandt vantro er en ret. I islam er voldtægt af vantro kvinder ikke bare lovlig, men en god gerning. En pligt. Det er en islamisk manifestation. Selv ejakulationen er en islamisk manifestation – en erobring.

 

10. Vantro er urene undermennesker. Muslimer kalder dem dhimmi’er, og det er deres lod, at forsørge muslimerne. Passiv forsørgelse på offentlige ydelser er en muslims ret, og betragtes internt som jizya (kopskat).

 

11. At så mange muslimer på passiv forsørgelse ødelægger samfundet giver ikke anledning til samvittighedskvaler. Tværtimod. Det er en pligt at nedbryde og bekæmpe vantro samfund. Det er også derfor, at socialt bedrageri i vid udstrækning er acceptabelt indadtil. Siges der noget andet, så er det en del af strategien – det er taqiyya (se nedenfor).

 

12. I forhold til kriminalitet er islam ambivalent. Det er godt, at det belaster og svækker det vantro samfund, men skidt, ikke at leve båndlagt i overensstemmelse med de religiøse rutiner.

 

13. Accepterer muslimen ikke fjendtligheden, så er muslimen ifølge langt de fleste imamer i Vesten ikke en god muslim. Fjendtlighed mod vantro og de vestlige samfund, er helt enkelt en vigtig og uadskillelig del af islam. Det er grundlaget som islam står på.

 

14. Mange muslimer ignorerer den fjendtlighed der er indbygget i islam, men de er heller ikke gode muslimer “by the book”. Mon de stadigt vil ignorere fjendtligheden, når de er i flertal og sharia er helt eller delvist implementeret i Danmark ?

 

15. Helt grundlæggende er alt i islam baseret på erobring. Det er derfor islam er opfundet. Det er et angrebsværktøj som har til formål at besejre vantro og erobre deres samfund. Endemålet er at erobre Verden, og gøre den til en muslimsk Umma. Særligt manden må ikke distraheres fra det fokus af hverken kvinder, kunst, musik, alkohol, kreativ innovativ tænkning eller andet. Det er også derfor, at enhver dagligdagshandling så strengt er udspecificeret. Der er sågar anvisninger på, hvilket ben en mand skal træde ind på toilettet med, og hvilket han skal sætte først, når han forlader det igen.

 

16. Islam er nøje udtænkt, og må derfor ikke ændres. Det vil svække den strategisk – dens kraft. Lige fra barnsben har muslimen lært at blive voldsomt stødt, hvis der pilles ved islam, uanset om det er islamkritik eller Muhammed der afbildes. Det er en forsvarsmekanisme, hvis formål er at frede islam. At koranen er Allahs ukrænkelige ord, har også som formål at frede islam. Ukrænkeligheden er også den væsentligste hindring for, at islam kan reformeres.

 

17. Islam må heller ikke svækkes ved fortynding/udvanding. Det er derfor muslimer ikke må blande sig med vantro, gøre dem til venner eller tage deres navne. Det er også derfor, at muslimske kvinder ikke må tage vantro som kærester eller ægtemænd. Kun muslimske mænd må tage vantro som kærester og ægteviv. Det er en erobring og en god gerning som muslimsk mand, at islamisere de vantros kvinder – at gifte sig med dem, og få dem til at konvertere. (Faktisk er integration og en muslims fulde accept af friheden islams værste fjende, og derfor mange sender deres børn på genopdragelse, hvis de er blevet for vestlige).

 

18. Islam er øverst på hylden i forhold til ALT. Eksempelvis er det vigtigste i relation til børneopdragelsen ikke, at børnene bliver til hele lykkelige mennesker, dygtige eller gode forsørgere, men til gode muslimer. Islam er primær, og alt andet sekundært. Det samme gælder børnefødsler. Børn er ikke primært for at videreføre gener eller blive en stor lykkelig familie. Det kommer i anden række. Det vigtigste i relation til børnefødsler er også at finde i det religiøse – at islam vokser. Også det handler om erobring. Det er derfor islam er opfundet.

 

19. Det er også af erobringsideologiske årsager, at man finder taqiyya (lovlig løgn) i værktøjskassen. Det handler om at føre de vantro bag lyset, og bane vejen for islam. Som tommelfingerregel kan man sige, at alt er tilladt, bare det gavner islams sag. Selv et kors om halsen må en muslim bære, hvis det fremmer hans mål og gavner islam.

 

20. Muslimer er en broget flok. Bort set fra nogle få såsom eksempelvis Ahmadiyya’erne der distancerer sig fra Allahs fjendtlige påbud ved at tolke koranen symbolsk, så er muslimer, både sunni- og shiamuslimer for ikke-muslimer en og samme. Det skyldes, at de trods indbyrdes uenigheder, er enige om det grundlæggende ; at vantro og deres samfund skal bekæmpes.

 

21. På lange stræk har den ideologiske del af islam mange ting til fælles med nazismen. Jødehadet, fjendtligheden mod homoseksuelle, det totalitære og ikke mindst ambitionen om Verdensherredømme. Det er ikke nogen tilfældighed at “Mein Kampf” er bestseller i Mellemøsten. Nu er den ulækre bog også blevet bestseller i Tyskland. Gad vide hvem kunderne fortrinsvis er ?

 

 

 

Steffen Wernberg-Møller

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…