Terror: Europa slår igen med stearinlys, blomster og teddybjørne – vi er ikke rede til at kæmpe for vores civilisation

Terror i Manchester (Instagram)

Denne lange liste omfatter de islamiske terroristers høst i Europa:

 

Madrid: 191, London: 58, Amsterdam: 1, Paris: 148, Bryssel: 36, København: 2, Nice: 86, Stockholm: 4, Berlin: 12, Manchester: 22.

 

Heri er ikke medregnet de mange hundrede europæere som er blevet slagtet udenfor Europa, på Bali, i Sousse, i Dakar, i Jerusalem, i Sharm el Sheikh, i Istanbul.

 

Men efter 567 terrorofre forstår Europa stadig intet. Alene i første halvdel af 2017 har der i gennemsnit været terror forsøg i Europa hver niende dag. På trods af denne islamistiske offensiv, består Europas modoffensiv af teddybjørne, levende lys, blomster, Twitter hashtags og satiretegninger.

 

USA slog igen efter 11. september 2001

Efter 9-11 og 2.996 ofre rejste USA sig under George W. Bush for at kæmpe.

 

De Forenede Stater og nogle få modige europæiske allierede, som for eksempel England, Danmark, Italien, og Spanien og viste sig som de stærkeste. Islamiske krigere blev drevet i defensiven; Jihadist rekrutter faldt fra, dusinvis af terror planer blev forpurret.

 

Men dette varede ikke ved. Europa retirerede hurtigt til sin egen hjemmefront, medens islamister bragte krigen til Europa: Madrid, London, Theo van Gogh…

 

Terrorangreb er blevet europæisk hverdag

Siden da er situationen blot blevet værre: en simpel beregning viser at vi gik fra at have et angreb på to år til, at have et hver niende dag. Tag blot de sidste seks måneder: Berlin, London, Stockholm, Paris og nu Manchester.

 

Europa har endnu ikke erkendt, at den terror, der har ramt dets hovedstæder, var en krig, og ikke nogle få forvirrede mennesker, der havde misforstået den islamiske religion. I dag er der flere britiske muslimer i ISIS geledder, end der er i de britiske styrker.

 

Ifølge Alexander Mendel, forfatter til bogen ‘Jihadist France’, er der flere voldelige Salafister i Frankrig. end der er soldater i den Svenske hær.

 

Har i tretten år spillet den samme grammofonplade

Tretten år efter angrebet på Madrids tog, læser de europæiske ledere stadig op fra det samme manuskript, medens de gemmer smertens ansigt for ikke at skræmme nogen. Skjuler, at de islamiske angribere er “made in Europe” indefra.

 

Gentager, at “Islam er en fredens religion”. Proklamere at ” vi vil ikke forandre vores livsstil” og udslette fundamentet for vores civilisation — ytringsfriheden, tankens frihed, den frie bevægelighed, religionsfriheden — faktisk hele basen for det kristne vest.

 

Den største trussel siden nazismen og Sovjetkommunismen

Radikal islamisme er den største trussel mod Europa siden Nazismen og den sovjetiske kommunisme.

 

Men vi er stadig ikke tilbøjelig til at stille spørgsmålstegn ved nogen af de politiske ideologiske grundpiller, der har ført til den nuværende katastrofe, så som multikulturen og masseimmigrationen.

 

Hårde modterror foranstaltninger, som er det eneste der kan bryde terroristernes planer og moral, er aldrig blevet taget i brug.

 

Disse ville omfatte lukning af moskeer, deportering af radikale imamer, forbud mod udenlandsk økonomisk støtte til moskeer, lukning af ikke statslige organisationer, der forgifter atmosfæren, dræne offentlige tilskud til Europas jihadister, afstå fra at flirte med jihadister, og forhindre udenlandske krigere i at komme tilbage fra slagmarken.

 

Vi behandler krig og udryddelse som var de almindelige fejl gjort af vores efterretningstjenester.

 

Vi afviser radikal islam som var det en “mental sygdom” hos nogle få forvirrede mennesker.

 

Imedens åbnes der to nye Salafist moskeer hver uge i Frankrig, medens radikal islamisme prædikes i mere end 2.300 franske moskeer. Tusinder af europæiske muslimer er rejst afsted for at kæmpe jihad i Syrien og Irak, fundamentalister tager kontrol over moskeer og islamiske centre.

 

I Bryssel er alle moskeer kontrolleret af Salafister, som formidler radikal islam til de muslimske masser.

 

Europa har aldrig haft viljen til den totale krig

Den triste sandhed er, at Europa aldrig har haft viljen til at føre den totale krig mod ISIS og de andre jihadist grupper. Ellers ville Raqaa og Mosul allerede have været neutraliseret.

 

I stedet har islamisterne overtaget Molenbeek i Belgien, de franske forstæder og store områder af England. Vi burde nu fejre befrielsen af Mosul og de kristnes tilbagevenden til deres hjem. I stedet sørger vi over 22 mennesker myrdet og 64 sårede af en islamisk selvmords-bomber i Manchester, og 29 kristne dræbt i Egypten alene i denne uge.

 

En alvorlig krig vil kræve en massiv bombning for at udslette så mange islamister som muligt. Men vi er tilsyneladende ikke rede til at opgive vores masokistiske regler for engagement, som privilegerer fjendens folk frem for vore egne.

 

Europa har heller aldrig forlangt at de muslimske samfund frasiger sig jihadisme og islamisk lov, sharia. Tavsheden hjælper islamisterne med at lukke munden på modige muslimske afvigere. I mellemtiden bliver Europas hære mindre og mindre dag for dag, som om vi allerede betragter denne sag som overstået.

 

Londons borgmester: Vi må vænne os til blodbad

Efter hvert angreb, gentager Europas ledere de samme tomme slogans: “Fortsæt som sædvanlig”, “Vi er stærkere”, “Business as usual”. Den muslimske borgmester i London, Sadiq Kahn, fortæller os at vi må vænne os til daglige blodbad.

 

Han siger at han tror, at truslen om terrorangreb er en del af det at leve i en storby, og at storbyer rundt om i verdenen “Bliver nød til at være forberedt den slags ting”.

 

Mener han helt alvorligt, at vi skal væne os til massakre på vores egne børn i Manchester Arena? Islamisk terror er nu blevet en del af bybilledet i så mange europæiske storbyer; Paris, København, Nice, Toulouse, Berlin….

 

I stedet for at koncentrere sig om jihad og radikal islamisme, fortsætter europæiske ledere med at tale om den ‘Russiske fare’. Det ville i sandhed være en stor fejltagelse at ignorere den russiske ekspansion.

 

Men var det Vladimir Putins tropper der angreb Westminster? Sprængte russiske agenter sig selv i luften i ved en koncert i Manchester der kostede børn livet? Var det forhenværende russiske spioner der massakrerede svensker der gik rundt i Stockholm? For de europæiske ledere er det at tale om Putin en velkommen afledning fra den ægte fjende.

 

Den franske forfatter Philippe Murray skrev i sin bog, ‘Dear Jihadist’

 

Dear Jihadists! Quake before the wrath of the man i Bermuda shorts! Fear the rage of consumers, of trawlers, of tourists, of holliday-makers, who rise from their caravans! Imagine yourselves like us, we are wallow in the joy and luxury that have weekend us”.

 

For Europa ser det ud, som om islamisk terrorisme ikke er ægte, men kun et øjebliks forstyrrelse af dets rutine. Vi kæmper mod global opvarmning, malaria og sult i Afrika og for global lighed i verdenen.

 

Men er vi ikke rede til at kæmpe for vores civilisation. Har vi allerede givet op?

Giulio Meotti, Cultural Editor for Il Foglio, is an Italian journalist and author.

Oversat af Jørgen Cass MA hist/eng.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…