Svensk erhvervsmand: Vi er ved at miste kontrollen med samfundet, og det kan ende i borgerkrig

Patrik Engellau (Foto: Wikipedia)

Masseindvandringen er ved at få Sverige til at gå i opløsning. Og de kan ende helt galt.

 

Denne erkendelse breder sig i dele af den ellers så politisk korrekte svenske elite. Erkendelsen og frygten breder sig blandt politikere fra flere partier, i medierne og hos fremtrædende enkeltpersoner.

 

Patrik Engellau er en af dem. (via snaphanen.dk)

 

Han har gennem flere år været en fremtrædende person i Sverige. Han har startet flere erhvervsvirksomheder. Før det arbejdede han som chef i SIDA, den svenske styrelse for udviklingsbistand, og han har desuden været forsker.

 

Nu skriver han også på netmediet “Det Goda Samhället”, om den skræmmende udvikling i Sverige. Man kan gennem hans artikler følge, hvordan hans erkendelse af masseindvandringens ødelæggende konsekvenser bliver stadig stærkere.

 

Jeg bliver dybt bekymret, når jeg betragter udviklingen i Sverige – især migrationen, skriver han i den seneste artikel.

 

Dem, der skal styre landet, er kørt helt over af omstændigheder, de slet ikke forstår. Det virker som om regeringen ikke har fattet, at den har tabt kontrollen, skriver Patrik Engellau.

 

Han føler sig som en, der sidder på gærdet og kan se, at det er ved at gå helt galt, uden at kunne gribe ind.

 

Erfaringer har lært mig, at man kan rettet op på tingene hvis man griber ind i tide. Men gør man ikke det, når man til et punkt, hvor der ikke er noget at gøre, skriver han.

 

Hvis vi ikke her og nu griber ind med stærke virkemidler, så kan det ende med, at vi ikke kan rette udviklingen op. Patrik Engellau foreslår et stop for indvandring og en afslutning af det han kalder multikulti-politikken.

 

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

Hvis vi fortsætter med at lade stå til, så frygter jeg, at det er slut med det ordentlige, velorganiserede og nogenlunde lighedsorienterede Sverige, vi hidtil har kendt.

 

Selv ville jeg ikke blive overrasket, hvis det udvikler sig til en slags borgerkrig.

 

Stedvis er borgerkrigen vel allerede begyndt, slutter han

 

https://detgodasamhallet.com/2017/05/26/vad-jag-lart-av-putte/

 

Via Steen Raaschou, som har fulgt Sverige og for 15 år siden forudset landets opløsning.

 

http://snaphanen.dk/2017/05/28/laeger-uden-graenser/

 

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…