Politiet vil kun sende kvindelige betjente ind i ghettoområder, hvis de har en mandlig kollega med – det skaber politisk ballade

Arkivfoto / Skærmprint
Udskriv

I Nordrhein-Westfalen, der er Tysklands mest folkerige delstat, er der store parallelsamfund, som er styret af kriminelle. De har overvejende muslimsk baggrund.

 

Det gælder således større byer i Ruhr-området som Duisburg og Essen. Her er hele kvarterer under kriminelle banders kontrol.

 

Ralf Witzel, medlem af Landdagen for det liberale parti FDP, siger, at der er områder i delstaten, hvor parallelsamfund bestemmer reglerne.

 

CDU, som er det store borgerlige oppositionsparti i Landdagen taler om ”no-go-områder” – altså områder, hvor politiet reelt ikke kan opretholde lov og orden.

 

Kvindelige betjente skal have mandlig ledsager

Nu har politiet flere steder i Nordrhein-Westfalen draget en speciel konsekvensens af de kriminelle parallelsamfunds magt:

 

Man ønsker ikke længere, at kvindelige politifolk kører patrulje i disse områder, uden at de har en mandlig kollega med.

Læs også
15 minutter i Holstebro centrum viser, hvor hurtigt islamiseringen sker i Danmark

 

Politiledere prøver at forklare det med, at kvindelige betjente ikke har samme fysiske styrke som deres mandlige kolleger.

 

Men det står klart, at den egentlige årsag er en anden:

 

I alle mulige sammenhænge fungerer kvindelige betjente på lige fod med deres mandlige kolleger uanset de fysiske forskelle. Betjente har jo en række måder at sætte sig igennem på – den fysiske styrke står langt fra alene.

 

Men nu mærker politiet nye vilkår i de indvandrertunge områders kriminelle parallelsamfund.

 

”De respekterer ikke kvinder”

Læs også
Opsigtsvækkende nyt: Vælgerne ønsker en klar politisk kursændring … men de tør ikke skifte de kendte politikere ud

En politiinspektør siger anonymt til Rheinische Post om ”mange indvandrergrupper”: ”De kommer fra en anden kulturkreds og respekterer ganske enkelt ikke kvinder som politifolk.”

 

Politiinspektøren føjer til: ”I disse områder kan vi ikke sende kvindelige politifolk ind alene.”

 

Dybest set handler problemet altså ikke om fysisk styrke, men om kultur.

 

De kvindelige betjente møder foragt i disse miljøer. Skal man skabe ro, kræver det åbenbart en kombination af mandlig autoritet og masser af fysik.

 

Derfor tyer politiledelsen altså i en del tilfælde til den løsning, at der skal en mandlig kollega med på patrulje.

 

Læs også
Afrikansk mand væltede jogger og forsøgte at voldtage hende, men det kom han til at fortryde – en stribe angreb på joggere spreder rædsel

Politikerne har ansvaret

Ralf Witzel fra FDP kritiserer, at politiet på den måde går ind på bandernes præmisser: ”Man gør kvindelige betjente til en anden rangs arbejdskraft,” siger han.

 

Måske kunne og burde politiet handle anderledes. Men det er ikke politiet, der har skabt problemerne.

 

Problemerne er skabt af de politikere, der har ført en uansvarlig udlændingepolitik, som har skabt stærke parallelsamfund med kvindeforagt og høj kriminalitet.

 

Så ender man i den slags nødløsninger, hvor to kvindelige betjente i en del tilfælde ikke får lov til at patruljere sammen.

 

Det er formentlig noget, der også stiltiende foregår i indvandrerområder i andre lande.

 

Men her er det altså sluppet ud, og så er der blevet ballade.

 

http://www.rp-online.de/nrw/panorama/nrw-will-polizistinnen-besser-schuetzen-aid-1.6593885

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ