Efterretningstjeneste advarer: 15 millioner afrikanere vil søge mod Europa i de kommende fire år – en bombe under de europæiske samfund

Skærmprint fra video fra 2008 / You Tube

Migranter strømmede til Italien i 2016. Og det bliver meget værre de næste fire år, siger Forsvarets Efterretningstjeneste i Østrig (Heeres-Nachrichtenamt). Det sker i en ny rapport, som er omtalt i den tyske avis BILD.

 

De østrigske myndigheder følger udviklingen i Italien tæt, fordi en meget stor del af  de migranter, der kommer til Italien, søger videre op gennem Østrig.

 

Asylpresset på Europa fra Tyrkiet til Grækenland er aftaget noget i 2016.

 

Men presset fra Afrika over Middelhavet til Italien er steget.

 

Omkring 200.000 migranter – langt de fleste fra Afrika – kom i 2016 til Italien. I perioden 2013-16 var det sammenlagt over 500.000.

 

Helt nøjagtigt er antallet af migranter for 2016 lige nu opgjort til: 181.436. Selv om det ikke er det fulde tal for hele året, er det en stigning på 18 procent sammenlignet med rekordåret 2015, hvor der ankom 154.000.

 

Men det bliver langt voldsommere endnu. Forsvarets Efterretningstjeneste i Østrig vurderer, at hele 15 millioner afrikanske migranter vil søge til Europa i de kommende fire år. 15 millioner!

 

Det vil være en bombe under de europæiske samfund.

 

Kun en mindre del er reelle flygtninge

Langt de fleste af disse migranter er unge mænd. Den østrigske efterretningstjeneste vurderer, at der helt overvejende er tale om økonomiske migranter på jagt efter et bedre liv – kun en lille del er flygtninge, der har brug for beskyttelse.

 

De unge mænd kommer især fra Nigeria, Eritrea, Sudan, Gambia, Elfenbenskysten, Guinea, Somalia, Mali, Senegal – og så i øvrigt Bangladesh.

Læs også
FN har ikke en effektiv håndtering af klodens befolkningseksplosion

 

I de kommende år vil presset på Europa specielt komme fra Nigeria, Den Demokratiske Republik Congo, Sudan og Etiopien.

 

De skulle hjemsendes – men det bliver flertallet af dem ikke

Hovedparten skulle ifølge asylreglerne sendes retur til det land, de kommer fra. Men det sker ikke.

 

Over halvdelen af dem, der bliver afvist, bliver ikke sendt ud af Europa. De bliver i Italien eller et andet EU-land.

 

Ifølge chefen for EU’s grænseagentur Frontex, Fabrice Leggeri, sendes kun 43 procent af de afviste asylansøgere ud af EU tilbage til deres hjemland.

 

http://www.euractiv.com/section/justice-home-affairs/news/frontex-chief-42-of-rejected-asylum-seekers-are-deported-from-the-eu/?utm_medium=Social&utm_campaign=Echobox&utm_source=Twitter&utm_term=Autofeed#link_time=1483631196

 

Læs også
Frem mod valget må partierne tage klart stilling til det helt store spørgsmål i asylpolitikken

De kommer ind i Italien med den italienske kystvagts hjælp

Langt de fleste af disse migranter har købt plads på en båd, der er ejet af menneskesmuglere. Stort set ingen af disse både når tilsyneladende frem til Italien ved egen kraft.

 

Forløbet er ofte som følger: Migranterne sejler ud fra Libyens kyst på en overfyldt faldefærdig båd. Et stykke ude på Middelhavet melder de, at de er i havsnød, og derpå kommer den italienske kystvagt og redder dem, hvorefter de sejles i sikkerhed i Italien.

 

Italienske myndigheder og EU vil ikke sejle asylansøgere retur til Afrika. Libyen er ikke et sikkert land. Og ifølge konventionerne har de ret til at søge asyl, inden de eventuelt bliver afvist.

 

Men de fleste har som sagt ikke ret til asyl, og alligevel sendes under halvdelen retur. Flertallet bliver i Italien eller i et andet europæisk land. Systemet fungerer overhovedet ikke efter hensigten. Det er en ladeport for en folkevandring ind i EU, der intet har at gøre med flugt fra krig og forfølgelse.

 

Det sker, fordi italienske og andre europæiske politikere ikke har viljen og evnen til at sige stop for en fuldkommen uholdbar udvikling.

 

Eksplosiv befolkningstilvækst i afrikanske lande

Læs også
Tysk hjælpearbejder kidnappet af islamister i Afrika

Europas svaghed giver stadig flere afrikanere mod på at søge lykken her. Rygterne om, hvor let det er, har tilsyneladende spredt sig som en løbeild i mange afrikanske lande. Det sætter et enormt antal arbejdsløse unge mænd i bevægelse mod det europæiske kontinent.

 

Baggrunden for denne folkevandring er den befolkningseksplosion, som præger de afrikanske lande. Den har stået på i nogen tid, og den fortsætter, så langt øjet rækker.

 

Eksperter regner med, at Afrikas befolkning vil blive fordoblet frem mod 2050. En stor del af disse mennesker har ikke udsigt til arbejde og nogenlunde trygge økonomiske vilkår i de afrikanske lande. Så de sætter sig i bevægelse mod Europa.

 

15 millioner bare i de næste fire år, hvis man skal tro østrigerne.

 

Ødelæggende udvikling mødes med politisk svaghed

Der er alt for lidt opmærksomhed på denne udvikling i den politiske debat i Danmark og Europa.

 

Det er fuldkommen afgørende at få standset tilstrømningen fra Afrika. Migranterne skal sendes tilbage, hvor de kom fra. Den østrigske udenrigsminister presser på for, at det kommer til at ske. Men der er stor uenighed i EU. Heller ikke Danmark giver aktiv støtte til Østrig.

Læs også
Da jeg kom til Danmark var landet et paradis – nu er det ved at forsvinde

 

Samtidig skal de afrikanske lande hjælpes til at klare sig selv. Først og fremmest skal der sættes gang i byernes økonomiske udvikling, så der opstår langt flere moderne jobmuligheder for unge mennesker.

 

Det haster! Det er dybt bekymrende, at EU i den grad mangler handlekraft i forhold til en udvikling, der kan få vidtrækkende konsekvenser for Europa.

 

På denne video fra det sydlige Italien kan man få et indtryk af, hvor ødelæggende en ukontrolleret afrikansk tilstrømning kan være for de dele af Europa, der er særligt udsatte.

 

Vi har i Danmark og EU  talt meget om tilstrømningen fra Mellemøsten og Østasien, og det skal vi fortsætte med at gøre.

 

Men det er på høje tid, at vi gør os klart, at situationen i Afrika udgør en tikkende bombe for Europa.

 

http://www.bild.de/politik/ausland/fluechtlingskrise/europa-steht-vor-einer-neuen-zuwanderungswelle-aus-afrika-49603864.bild.html

Læs også
Ulandshjælp kan være en medvirkende faktor til overbefolkning

 

Video fra Syditalien fra 2008:

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…