Formanden for tysk politiforbund taler rent ud: Den stigende kriminalitet skyldes indvandring, og det bliver værre endnu

Udskriv

Efter at tysk politi nu har anholdt en 17-årig afghansk asylansøger for den brutale voldtægt og efterfølgende mord på en 17-årig studine i den tyske universitetsby Freiburg den 30. september, er debatten om Merkels indvandringspolitik for alvor blusset op på de tyske sociale medier.

 

Den afghanske asylansøger kom til Tyskland i 2015 som såkaldt uledsaget flygtningebarn og boede hos en plejefamilie i Freiburg.

 

Især har skarpe udtalelser om indvandringspolitikken fra formanden for det tyske politiforbund, Rainer Wendt, givet genlyd og fået en række indvandringsvenlige politikere helt op i de røde felt

 

De er arrogante og insisterer på egne ædle følelser

Politiformanden lægger således ikke fingre imellem, når han udpeger repræsentanter for det, han kalder ”Velkommenhedskulturen” som de skyldige i en lang række alvorlige forbrydelser begået af indvandrere:

 

”Dette og mange andre ofre ville have været skånet, hvis vores land havde været forberedt på de farer, der altid er forbundet med massiv indvandring,” siger politiformanden ifølge den tyske avis Bild med henvisning til voldtægten og drabet på den 17-årige studine i Freiburg og fortsætter:

 

”Og medens de pårørende sørger og ofrene gennemgår store lidelser, kommer der hverken sympatitilkendegivelser eller tvivl fra repræsentanterne for ”Velkommenhedskulturen”. Kun arrogant insisteren på egne ædle følelser,” konstaterer Rainer Wendt og understreger:

Læs også
Anmeldelser om vold fordoblet på blot tre år – folk bliver overfaldet men politiet har ikke tid

 

”Den grusomme side af denne politik går ud over ofrene og medfører spildte år for politi og retsvæsen. Og på denne måde vokser farerne for vort land konstant.”

 

Især de tyske socialdemokrater raser over politiformanden

Politiformand Reiner Wendts udtalelser har især vakt forargelse hos ledende politikere fra SPD, det tyske socialdemokrati.

 

Således er den fremtrædende SPD-politiker, Ralf Stegner, ude med en hård kritik af politiformandens udtalelser:

 

”Wendts udtalelser om den grusomme vold i Freiburg er politisk uacceptabel og dummere end politiet tillader,” skriver Stegner ifølge Bild på Twitter og fortsætter:

 

Læs også
Opsigtsvækkende nyt: Vælgerne ønsker en klar politisk kursændring … men de tør ikke skifte de kendte politikere ud

”Det er uværdigt for retsstaten, når den afskyelige vold i Freiburg bruges til at mistænkeliggøre andre flygtninge.”

 

Også socialdemokraten Heinz Buschkowsky, der er tidligere borgmester i Berlin-Neukölln, er ude med riven.

 

Han påpeger, at der er tale om et kultursammenstød, som det vil tage generationer at ændre og må så åbenbart mene, at tyske kvinder i al den tid må finde sig i at blive voldtaget og myrdet.

 

”Denne sammenligning (med indvandring, red.) kan ingen benægte. Hvis gerningsmanden ikke var kommet ind i landet i 2015, ville hans offer sandsynligvis stadig være i live,” siger Buschkowsky og fortsætter:

 

”Men ville Tyskland så være fri for kriminalitet, hvis der ikke var kommet én eneste flygtning ind i landet? Vel næppe. Det ligger helt fast, at gerningsmanden er fra et brutalt patriarkalsk samfund, hvor man opfører sig overfor kvinder, som var de alment tilgængelige. Det vil tage generationer at ændre denne holdning.”

 

Læs også
Afrikansk mand væltede jogger og forsøgte at voldtage hende, men det kom han til at fortryde – en stribe angreb på joggere spreder rædsel

Vil ikke tillade folkelig hetz mod flygtninge

Den ligeledes fremtrædende tyske SPD-politiker, Sigmar Garbriel, er nu ude med noget, der mest af alt ligner et forsøg på at forbyde al offentlig debat om den tyske asylpolitik:

 

”Vi kan ikke tillade, at denne afskyelige forbrydelse nu misbruges til propaganda og mistænkeliggørelse. Selvfølgelig kan flygtninge begå afskyelige forbrydelser lige så vel som tyskere kan,” siger han ifølge Bild og fortsætter:

 

”Sådanne afskyelige mord eksisterede allerede før de første flygtninge kom fra Afghanistan eller Syrien. Uanset hvem, der begår disse afskyelige forbrydelser, vil vi ikke tillade en folkelig hetz. Målet er at identificere gerningsmændene og straffe dem hårdt.”

 

Tusinder afghanske asylansøgere er strandet i Tyskland

I lighed med Danmark har også Tyskland store problemer med at få afviste afghanske asylansøgere sendt retur til Afghanistan.

 

Det er dog for nylig lykkedes for den tyske regering at få en aftale med de afghanske myndigheder om hjemsendelse i 2017 af 50 afviste afghanske asylansøger, skriver den tyske avis Die Welt

 

Det antal skal dog ses i sammenligning med, at der i øjeblikket opholder sig omkring 12.500 afviste afghanske asylansøgere i Tyskland, og som tyskerne i øjeblikket ikke kan komme af med.

 

http://www.bild.de/politik/inland/todesfall/studentin-vergewaltigt-ermordet-49066016.bild.html

https://www.welt.de/politik/deutschland/article159975211/Und-die-Vertreter-der-Willkommenskultur-schweigen.html?wtrid=socialmedia.socialflow….socialflow_twitter

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ