Helt ude af kontrol: Der bliver voldtaget mere end to kvinder om dagen, og blandt de dømte er der stor overvægt af indvandrere

Arkiv/skærmprint YouTube

Tidligt lørdag morgen den 12. august 2017 anmeldte en 18-årig kvinde fra Ringsted, at hun ved to-tiden om natten var blevet overfaldet bagfra og tvunget ned på jorden og voldtaget.

 

På grund af chok var kvinden ikke i stand til at give en beskrivelse af gerningsmanden.

 

Om natten den 22. august modtog Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi en anmeldelse om voldtægt af en 23-årig kvinde. Voldtægten skete i et skovområde ved Rådhusengen i Næstved, i forbindelse med en 90’er fest.

 

Der var intet brugbart signalement af gerningsmanden.

 

Antallet af voldtægter eksploderet: I alt 648 på ni måneder

De to sager udgør blot en brøkdel af den eksplosive stigning i antallet af voldtægter, der er blevet anmeldt i løbet af årets første ni måneder.

 

Alene i perioden 1. januar – 1. oktober 2017 blev der således anmeldt ikke færre ned 648 voldtægter, fremgår det af Danmarks Statistiks opgørelse over anmeldt kriminalitet i årets første tre kvartaler.

 

Det svarer til, at mere end to kvinder er blevet voldtaget hver dag i løbet af årets ni første måneder.

 

Mere end en fordoblet siden 2015

Den uhyggelige stigning i antallet af voldtægter tog for alvor fart i 2015.

 

Det år blev der i løbet af året første ni måneder anmeldt 265 voldtægter.

 

Året efter i 2016 steg antallet i ligeledes de første ni måneder til i alt 542 for til slut at lande på de nævnte 648 anmeldte voldtægter her i løbet af årets første tre kvartaler.

 

Den eksplosive stigning i antallet af voldtægter falder af en eller anden grund sammen med den ukontrollable masseindvandringen af asylansøgere, der fandt sted for et par år siden.

 

Det drejede sig i løbet af 2014 om 14.792 personer fra ikke vestlige lande, der blev registreret som asylansøgere.

 

I 2015 løb antallet op i 21.316 personer, der blev registreret som asylansøgere, men hvor mange, der i løbet af disse to år reelt kom ind over de ubevogtede danske grænser uden at mele sig til myndighederne, er der ingen, der aner.

 

Ikke-vestlige indvandrere begår næsten halvdelen

Rent statistisk er der cirka halvtreds procents chancer for, at voldtægterne af de to kvinder, der nævnes i artiklens indledning, er blevet begået af mænd med ikke-vestlig baggrund.

 

Således udgjorde mænd med ikke-vestlig baggrund hele 42 procent af samtlige voldtægtsdømte i perioden 2010 – 2015, fremgår det af et svar fra Justitsmisteriet til formanden for Folketingets Retsudvalg, Peter Skaarup (DF).

 

I alt 581 mænd blev i den nævnte periode dømt for voldtægt, og af dem havde de 244 en ikke-vestlig baggrund.

 

Der er her tale om en voldsom overrepræsentation. Medens ikke-vestlige mænd i forhold til antal dømte som nævnt udgjorde 42 procent af samtlige dømte, udgjorde de per 1. januar i år blot 8,6 procent af samtlige mænd i Danmark i alderen 15 – 79 år.

 

Det svarer til 195.453 mænd ud af i alt 2.270.759.

 

De fleste voldtægtsforbrydere er somaliere

Ud over en gruppe af såkaldt ”Ukendt oprindelsesland”, der med 90 voldtægtsdomme står bag 15 procent af de voldtægtsdømte, er det især fire grupper, der er voldsomt overrepræsenteret.

 

Somalierne. Det er først og fremmest somalierne, som med 27 voldtægtsdomme udgør fem procent af samtlige dømte.

 

Det det skal ses i forhold til, at somaliske mænd i alderen 15 – 79 år blot udgjorde 0,3 procent af samtlige mænd i Danmark i den pågældende alder per 1. januar 2017.

 

Libaneserne. Næstøverst på skalaen over voldtægtsdømte ligger libaneserne med 18 domme, og de står dermed for tre procent af samtlige voldtægtsdomme.

 

Det skal ligeledes ses i forhold til, at libanesiske mænd i alderen 15 – 79 år per 1. januar 2017 blot udgjorde 0,5 procent af samtlige mænd i Danmark i den pågældende alder.

 

Tyrkerne. Med 16 voldtægtsdomme tegner tyrkerne sig for små tre procent af samtlige voldtægtsdømte.

 

Irakerne. I lighed med tyrkerne er også irakerne repræsenteret med 16 af de voldtægtsdømte mænd i alderen 15 – 79 år, og stod dermed ligeledes for små tre procent af samtlige voldtægtsdomme.

 

De udgjorde per 1. januar 2017 i alt 0,6 procent af samtlige mænd i Danmark i den pågældende alder.

 

Kulturkløft med manglende respekt for kvinder

Det er som nævnt formanden for Folketingets Retsudvalg, Peter Skaarup, der har bedt Justitsministeriet oplyse tallene.

 

Og det er der en grund til.

 

”Ifølge Danmarks statistik er antallet af ikke-vestlige indvandrere mere end femdoblet gennem de sidste 30 år,” fastslår Peter Skaarup og fortsætter:

 

”Derfor er det helt afgørende, at vi har noget statistik på, hvilken indflydelse denne store ændring i befolkningssammensætningen har for vores land, og her voldtægtstallene et godt eksempel.”

 

Tallene viser ifølge Peter Skaarup en udvikling med en klar kulturkløft.

 

”At personer med udenlandsk oprindelse står for hele 44 procent af voldtægtsdommene viser en klar overrepræsentation, som tegner et klart billede af en kulturkløft med manglende respekt for kvinder, siger Peter Skaarup til Den Korte Avis og fortsætter:

 

”Ikke mindst hvad angår personer fra Somalia, Libanon, Tyrkiet og Irak.

 

Her kan du læse mere om de to voldtægtsofre, der omtales i artiklen

http://sn.dk/Roskilde-Avis/18-aarig-har-anmeldt-Voldtaegt-ved-politistationen-/artikel/675500

 

https://www.tveast.dk/artikel/politiet-efterlyser-vidner-til-voldtaegt-af-ung-kvinde-ved-90erfest

 

Og her kan du læse mere om emnet:

https://denkorteavis.dk/2017/ny-somaliere-og-libanesere-er-de-vaerste-naesten-halvdelen-af-samtlige-voldtaegter-i-danmark-bliver-begaaet-af-udenlandske-maend

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…