McGregor og Mayweather skal i bokseringen om kun to uger

Hvis du troede, det var stort, da Floyd Mayweather og Manny Pacquiao boksede mod hinanden i 20165, så tro om igen. Godt nok blev kampen dengang kaldt ”Århundredets boksebrag”, men det bliver på alle måder overgået om to uger, når Mayweather igen er i ringen – denne gang mod MMA-stjernen Conor McGregor. Skal vi tro bookmakernes odds, har sidstnævnte dog ikke de store chancer for succes i ringen.

 

Tager Mayweather sejren natten mellem 26. og 27. August i Las Vegas, er får du nemlig kun 120 kroner tilbage, hvis du satser 100 kroner på den ellers pensionerede bokser. Omvendt bliver 100 kroner forvandlet til 450 af slagsen, hvis underdogen McGregor bokser sig til sejr.

 

Du kan se flere odds på Mayweather vs McGregor her.

 

Vi har fundet tre ting, du skal vide før der annonceres ”Let’s get ready to ruuuumble.”

 

Sådan kom kampen i stand

Rivalisering, hype og penge er formentlig årsagerne. Duellen har været på tale i flere år med en tiltagende ordkrig mellem de to herrer, og endelig i slutningen af 2016 gav de så hinanden hånd og underskrift på boksebraget – som hele verden venter på at følge i Las Vegas klokken 05:00 dansk tid. Det på trods af, at den ene er prof. bokser – og den anden ikke er.

 

McGregor var bokser i sine unge dage

Selvom Conor er kendt som MMA-fighter, så startede han faktisk sin karriere som bokser i en alder af 12. Ungdomsårene lærte altså McGregor bokseteknikkerne, som også har skaffet ham stor succes i MMA-ringen. Han er med andre ord ikke helt ueffen ud i boksning.

 

Slutter Mayweather karrieren med 50-0-0?

Floyd Mayweather har aldrig tabt en kamp. 49 gange har han været i ringen – samtlige er vundet. Inklusiv 26 på knockout. Den nu 40-årige bokser kan med andre ord sætte et fantastisk punktum for karrieren, som man ellers troede var slut i 2015, ved at slå McGregor.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…