Mange usandheder om migrantstrømmen mod Europa

Invasionen vil kulminere i en udskiftning af de europæiske befolkninger: De vil alle blive gjort ensartede i en sammenblandet menneskehed.

 

Hvad skal vi kalde dem? Det er muligt, at de selv foreslår, at vi kalder dem udifferentierede immigranter; eller almindelige immigranter; eller økonomiske immigranter. Eller krigsflygtninge; eller klimaflygtninge; eller immigranter på gennemrejse; eller asylansøgere; eller afhoppere på flugt. Men kun sjældent illegale!

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

 

Men hvis vi ikke engang er i stand til at beskrive det emne, der optager os, hvordan kan vi da forestille os at finde en holdbar løsning på de problemer, immigranternes tilstedeværelse frembringer? Millioner af udlændinge fra Afrika, Mellemøsten og Asien er et enestående fænomen og en absurd tragedie.

 

Det kan bemærkes, at både husværten og gæsten skjuler deres egne identiteter, og de ignorerer hinandens identitet. Europæerne er usikre på hvem de er med hensyn til deres rødder, tro, identitet, værdier, regler og love. De skammer sig i den grad, at de forestiller sig, at de bor i et land, som ingen ejer, skønt de er hjemme hos sig selv. De vil ikke fremføre deres egne legitime interesser overfor de krav, som stilles af fremmede, der næsten alle ankommer uden identitetsdokumenter.

 

Det påhviler således modtagerfolket at tildele immigranterne en identitet med samme pligter og rettigheder. Men dette afviser disse efter deres eget behag. Derfor er vi havnet i en vilkårlighed, vi ikke er egnede til at leve under.

 

Hverken europæerne eller de fremmede er bevidste om den sande årsag til, at de sidstnævnte er blevet modtaget. Regeringerne og massemedierne fortæller os, at immigranterne flygter fra krig og fattigdom.

 

Men næsten ingen af dem, der modtages, kommer fra krigsramte stater. Den største gruppe udgøres af unge mænd mellem 20 og 30. Disse ungersvende burde være blevet hjemme og slås der i stedet for at flygte. De er ikke fysisk svækkede, men er sunde og raske. Nogle af dem ser endda ud til at være sportstrænede. De ligner soldater – ikke udhungrede stakler.

 

Det er bemærkelsesværdigt, at europæere og immigranter tilsammen har omdannet den såkaldte “modtagelse” til en lukrativ forretning, der næres af en konstant strøm af offentlig finansiering. Systemet udnyttes af regeringer, kirker, iværksættere, foreninger, kooperativer, udenlandsk og hjemlig organiseret kriminalitet og islamistiske terrorgrupper.

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

 

Her bør vi spørge os selv, om den officielle version bygger på kendsgerninger? Hvad er det for personer, vi modtager? Sandheden er, at de er et menneskeligt redskab til en invasion, vi selv frembringer. Processen vil kulminere i en udskiftning af de europæiske befolkninger, som alle vil blive gjort ensartede i en sammenblandet menneskehed. En ny verdensorden vil opstå – behersket af finanskapitalens spekulanter.

 

De unge immigranters indsats resulterer i Europas selvmord. Men dette vil hverken gavne os eller dem. Også deres lande vil forfalde og blive ødelagt på grund af befolkningsvæksten.

 

Magdi Cristiano Allam

 

Il Giornale – 05.02.2017

 

 

Kilde:

http://www.ilgiornale.it/news/politica/marea-umana-grande-inganno-1359799.html

Læs også
Tyrkiet oversvømmer Europa med migranter

 

Magdi C. Allam er af ægyptisk herkomst. Han udvandrede til Italien, hvor han omvendte sig til kristendommen. Artiklen er oversat af Torben Snarup Hansen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…