Islam har nu i mange år koloniseret Europa – det kan gå tre veje

Udskriv

KOMMENTAR: Det værste der vil kunne ske

 

Europa invaderes 

Islam har nu i mange år koloniseret Europa, som støt bliver mere og mere ødelagt. Størstedelen af samfundets top, eliten, vil have det sådan, og størstedelen af befolkningerne der enten er vildledt eller korrekte, prioriterer ikke, at den udvikling stoppes – se bare valgene i Holland og Frankrig. Politikerne hverken kan eller vil dæmme op for islams indmarch. Internationale instanser og regler står i vejen og baner vejen for islam, og hindrer landenes politikere i, at passe på deres egne lande og deres egne befolkninger. I gamle dage havde man talt om en invasion, men i dag hedder det globalisering.

 

Islam kommer ikke i fred     

Det står nu klart, at muslimerne generelt ikke er indstillet på integration. Det står nu også klart, at islam i Vesten bliver stadigt mere fjendtlig. De islamiske organisationer og i moskeerne prøver man ikke på, at tage brodden ud af islam. At komme værtsfolket i møde med kompromisser er ikke defineret i den sfære. I stedet lægges der generelt vægt på de aggressive konfrontatoriske ideologiske dele af islam. Disse religiøse påbud – ordrer – er derimod nøje defineret i de islamiske skrifter, og gentages igen og igen.

 

Tre mulige scenarier  

Fremtiden ser ikke lys, blomstrende og fredelig ud. Der er ikke udsigt til ligeværdig sameksistens og harmoni i forskelligartede tolerante samfund. Det er islam ikke skabt til, tværtimod. Europa skal forvandles til krigens hus, før der kan sænke sig fred i et rent islamisk Europa. Lige nu går alt efter planen, og det betyder desværre, at de tre mulige fremtidsscenarier kun kan tegnes i forskellige nuancer af sort.

 

Den lille krig     

Læs også
Barcelona: Dansk TV taler meget om terroren, men man gør alt for at nedtone, at den er islamisk

Som det ser ud nu, er det bedste der kan ske en revolution indefra islams kerne. At kritiske muslimer og afhoppere får held til at igangsætte en reformation, som afmonterer de fjendtlige, krigeriske politiske dele af islam. Et sådant opgør vil ikke gå stille for sig, og det vil fortrinsvist foregå i Europa.

 

Den store krig 

Det næstbedste der kan ske, er, at befolkningerne forenes, og langt om længe begynder at forsvare sig. At politikerne, eliten og journalisterne stiller sig på befolkningernes side og stiller døren for islam – stopper invasionen og stopper islamiseringen af de europæiske samfund. Den opdæmning vil nødvendigvis skulle følges op af ordentlige repatrieringer af de muslimer som ikke ønsker at integrere sig, og leve ligestillet og frit i sekulære samfund. Da islamiske samfundsovertagelser overalt på jorden på sigt er den overordnede plan, så vil et sådant tiltag i Europa med sikkerhed blive blodig. Selvom det sandsynligvis vil udarte sig til en tredje verdenskrig – en verdensomspændende religionskrig – så vil dette være den eneste redning for alle, der i et islamisk samfundssystem – et kalifat – vil blive betragtet som vantro. En storkrig for at genvinde friheden vil langt være at foretrække, for i muslimernes samfund betragtes vantro som urene undermennesker, og kan i henhold til de hellige islamiske skrifter vælge mellem enten at konvertere til islam, eller at underlægge sig som slaver og betale kopskat, eller den hurtige udvej, at blive “slået på halsen” dvs halsoverskåret.

 

Ingen krig      

Det værste der kan ske, er, at der ingenting sker. At politikerne, eliten og journalisterne til stadighed får held med, at holde folket hen i passivitet. At selvforsvaret og opstanden stiltiende forebygges ved at vildlede, lyve og mørklægge, som man eksempelvis gør ; når man stiller befolkningen en snarlig integration af islam i udsigt, eller som man gør, når der garanteres for, at islam inderst inde er fredelig af væsen – fredens religion – eller som man gør, når der tegnes et billede af terror som sporadisk, og udført af gale enspændere, frem for at fortælle sandheden, at terroren er islamisk funderet, og at der er tale om jihad – en hellig krig helt efter  de islamiske forskrifter, og at bekymrende mange muslimer ikke tager afstand fra denne fremfærd, ganske enkelt fordi, at en sådan afstandtagen ville være, at gå imod Allahs ordre og Muhammeds eksempel – det vil i andre ord være blasfemi. Det “man” nøjes med at kalde terror, er i virkeligheden noget der er indbygget som en uadskillelig del af islam. Noget en god muslim skal adlyde. Det er der rigtig mange der gør, og det er også derfor der står så mange IS rekrutter parat. Angreb udefra og indefra – magtovertagelse – samfundsovertagelse – er simpelthen en del af islam. Jihad er en ikke bare en god gerning. Det er noget muslimen kommer i paradis for. Dødsfald under jihad er et martyrium, og noget familien er stolte af. En del af islam er et krigsmaskineri – et angrebssystem der blev til som modstykke til kristendommen. Inspirationen hentede man i Det Gamle Testamente. Erobring er hvorfor islam blev skabt i løbet af 600 tallet, og fortsætter dette, at der ingenting gøres, og folket vedblivende holdes hen i passivitet, så vil islam lige så stille, bid for bid, afmontere de vestlige samfund, og det islamiske mørke vil langsomt sænke sig over hele Europa – hele Verden. Herefter vil menneskene være fanget og lagt i islams lænker for altid. Så vil mørket have vundet.

Læs også
Fremtrædende muslim: Det er danskernes skyld, at “masser af unge muslimer” deltager i bandekrigen

 

Det vil være det værste, der vil kunne ske.

 

Steffen Wernberg-Møller

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ