Indlæg fra læserne – 28. september

Udansk

Af Arne Steen Jensen

 

JA det er udansk at se soldater i gaderne som politiformand Claus Oxfeldt siger. Det er desværre blevet nødvendigt. Da jeg var ung sagde man at finnerne stak med kniv. Idag hører det til dagens orden at der stikkes med kniv, skydes, voldtages, brandes biler, institutioner og sommerhuse af.

 

I 2002  mødte jeg 2 mænd, de mest velklædte mennesker jeg har set. De var fra IRAN og kunne fortælle mig at om 25 år ville
Danmark være et muslimsk land. De ville få hjælp hjemmefra om nødvendigt. Dem som ikke ville indordne sig ville få ” cut of their neck “, som de sagde med et stort smil.

 

Vi oplever allerede nu byer med ghettoer, hvor politi, brandfolk, ambulancefolk og post ikke kan komme.Det er UDANSK. For 30 år siden erklærede Østen Vesten krig. Vi ønsker ikke krig. Der er brug for både politi, soldater og politikere som vil kæmpe for vore love, demokrati og ret til at bevare vor kristendom, samt et frit og fredeligt DANMARK.


 

Kære, dygtige Inger Støjberg
Af Arne Hornborg Jensen

 

Godt gået med at du har Muhammed tegningerne på din officielle side.

 

Den ytringsfrihed danskerne har kæmpet så hårdt for, er ikke til salg, hverken for en pot mælk fra Arla eller andre industriprodukter. Friheden er dyrebar, demokratiet er ingen selvfølge, noget sårbart der skal kæmpes for.

 

Muhammed tegningerne skulle i sin oprindelse have været illustrationer til en bog, der, beklageligvis, blev stoppet. Derfor blev de tegninger bragt i ,,Jyllands-Posten” hvor jeg selv skrev en kronik om emnet, til støtte for Kurt Westergård såvel som til

 

Jyllands-Posten. Muhammed tegningerne fik rigtig sat ,,ANSIGT” på islamisten, på hvad Islam står for.

 

Endnu en gang tak for dit store mod, for din store indsat mod ,”fup-asylanterne”, mod at Danmark bliver oversvømmet af uønskede personer.

 

Og ikke mindst tak for din store indsats med hensyn til den GAVNLIGE grænsekontrol, der HAR vist og gjort sin store virkning, sin store nytte.


 

Forklaring fra imamer udbedes

Af Knud Nielsen

 

Hvorfor kan man ikke forlange, at de efterhånden mange moskeer i Danmark utvetydigt, klart og med autoritet erklærer, at DRAB på f.eks. anderledes troende, kristne, jøder, ikke troende, vantro, homoseksuelle er forbudt/haram?  HVIS IKKE EN SÅDAN ERKLÆRING KAN GIVES, BØR MOSKEEN LUKKES.

 

Vi kan vel ikke i vores samfund rumme religiøse ideologier, som på programmet har DRAB, og gentagne gange viser, at det ikke bare er tomme ord? Hvis en hvilken som helst anden forening eller religiøs-ideologisk sammenslutning havde et sådant programpunkt, skulle den nok hurtigt blive lukket ned.


 

Angående: Muhammed tegninger

Af Jacob Vest

 

Vi, i DK har ytringsfrihed og den må alle respekterer uanset etnisk baggrund -og religion. Hvis der nogen som ikke “kan lide lugten i bageriet” så bør De emigrerer til Mellemøsten, Asien eller Nordafrika.

 

Endvidere er der 3 værdier som alle uanset etnisk baggrund -og religion skal respekterer, når De bor i DK, nemlig Ytringsfrihed, lighed mellem kønnene samt demokrati, hvis ikke er De borgere selv med til at skabe Os og Dem retorikken.

 

Herudover er Undertegnet uforstående over at ofte er personer med Mellemøstlig baggrund, som skaber problemer i form at kriminalitet -og trusler mod uskyldige i Vores samfund. Denne gruppe kunne lærer noget af polakkerne og bosnierne, som stort set alle sammen er velintegreret borgere i DK i modsætning til personer med Mellemøstligbaggrund.

 

På dette grundlag bør Vi, i DK fremover hverken give asyl eller opholdstilladelse til gruppe flygtninge -og indvandre, som kommer til Europa med sharia-loven og et patriarkalsk kvindesyn i baglommen. Sidst men ikke mindst må EU og DK handle her og nu for Undertegnet ønsker hverken en etnisk krig i Europa mellem Os, demokrater og sharia-tilhængere eller flere islamiske terrorangreb i Europa begået af muslimske fanatikere.


 

Tak, fru Dyhr

Af Karsten Søberg

Pia Olsen Dyhr, formand for SF, udtaler i et interview i Kristeligt Dagblad, at “… det er uretfærdigt, at vi er født rige og
nordafrikanere (født) fattige…”.

 

Kære fru Dyhr. Jeg takker på vegne af de generationer af danske mænd og kvinder, der under urimelige afsavn og hårde vilkår har opbygget det velfærdssamfund, som den priviligerede Fru Dyhr og alle vi andre nyder så uendeligt godt af.

 

Tak for, at du kan fortælle os, at det er uretfærdigt, at vi efterkommere nyder godt af deres afsavn og kamp. Jeg gik lige og var så taknemlig. Jeg skarn.


 

Byggeskandalen

Af Leif A. Jensen

 

Der skrives stolpe op og ned om en bryllupsreception, DSB´s fejlinvesteringer og nu om letbanen i Aarhus, hvorimod byggeskandalen på Bohr Instituttet omgås med tavshed.

 

På grund af Byggestyrelsens uvidenhed om dansk byggelovgivning, samt svigtende tilsyn med entreprenørerne, skal vandrør i hele bygningen og afvandingsrør på tagfladen udskiftes. Tagbeklædningen er blevet skåret op for at skifte afvandingskanalerne. Ved skybruddet den 17. sept. væltede vandet ned og ødelagde alt på 5 etager. Det skal vi i Udkantsdanmark være med til at betale.

 

Denne ekstraudgift nærmer sig vel snart 1 milliard. Den eneste, der har glæde af dette er arkitekten, han aflønnes vel som sædvanligt med procenter af den totale byggesum? Medierne er tavse. Om det skyldes uvidenhed eller en simpel kalkuler om, hvad der giver mest oplag, står hen i det uvisse.


 

Tyske vælgere nedgjort og svinet til af Dansk Tv

Af Flemming Nielsen

 

Næppe var valget i Tyskland overstået, før de danske medier, især TV2, der jo burde dække en sådan begivenhed, sagligt kastede sig over de millioner af almindelige vælgere, der har fået nok, af Merkels vanvittige indvandringspolitik.  Og, var helt ude på kanten, med antydninger om, at der var tale om højreorienterede,ekstremister, fascistiske vælgere!

 

NU, er det så lige, at jeg spørger:  hvem er de egentlige fascister?

 

TV 2 mfl medier, praktiserer så glimrende fascismens ideer, som var baseret på ensretning og på en kooperativ organisering af samfundet. Disse politisk “korrekte” medier, håner de millioner vælgere i Tyskland, der sagde fra, ligesom de håner de amerikanske vælgere, der stemte på Trump.

 

Spørgsmålet er: er disse såkaldte, “korrekte” medier, overhovedet demokratisk stemte? Eller hvad er så deres agenda?.
Svaret søges, men kommer næppe før de selv kommer op til virkelighedens verden!

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…