Indlæg fra læserne – 24. april

Udskriv

Politikeres udsagn om, at de står sammen med deres befolkninger, er en tom gestus

 

Terroren – en forbandet pligt

Igen og igen rammes Europa af terroranslag. Det er der to hovedårsager til. For det første så er det en religiøs pligt for muslimer, at bekæmpe “vantro” og deres samfund. Det er en ordre der udgår fra Allah. Det står flere steder i Koranen, og er eksemplificeret i Muhammeds færd fra Mekka til Medina. For det andet, så har Islamisk Stat for nylig gjort opmærksom på den pligt, som også har anvist metoderne, som er, alle forhåndenværende midler. Dermed har de aktualiseret Allahs påbud, og samtidig vækket de sovende celler.

 

Næsten enhver muslim kan være en risikofaktor  

Alle der har indprogrammeret islam i hovedet, kan være sovende celler. Det betyder, at enhver muslim, på nær måske nogle få slags såsom eksempelvis ahmadiyya’er der tolker koranen symbolsk, kan være en potentielt sovende celle. Det er indtil videre heldigvis kun forholdsvis få der er blevet aktiveret, og som er vågnet op til udåd, men den grufulde sandhed er, at det kan være næsten enhver muslim iblandt os. Desværre, så er det stort set umuligt, på forhånd at sige, hvem der pludseligt kan blive farlig. Dermed er det umuligt at sige, hvem der angriber, og hvad der angribes med. Det er i andre ord umuligt at passe på os selv, og det vil blive stadigt vanskeligere i fremtiden. Antallet af muslimer i Vesten stiger stærkt, og samtidig så stiger procentdelen af de såkaldt radikaliserede. (Radikaliserede er egentlig en misvisende betegnelse, for faktisk er de rettroende. De følger “bare” islam nøje/bogstaveligt. Mange imamer i Vesten, sandsynligvis størstedelen, betegner disse, der påtager sig også den fjendtlige politiske ideologiske del af islam, som gode muslimer).

 

Vi andre brækker os også

Pernille Vermund’s reaktion på twitter efter endnu et terroranslag, der i virkeligheden er islamisk jihad, denne gang i Stockholm, var, at hun brækker sig, hvis hun hører flere politikere sige, at vi skal stå sammen. Det er hun ikke ene om. Politikerne står jo netop ikke sammen med deres befolkninger, når de trods de ekstremt dårlige erfaringer, bare lader masseindvandringen fra ikke vestlige muslimske lande fortsætte. Meget længe har de forrådt dem de først og fremmest skulle have passet på – deres egne befolkninger.

Læs også
Sass Larsens vil sammenlægge DSB og Banedanmark – et godt forslag, der styrker den nationale sammenhængskraft

 

Steffen Wernberg-Møller

 


 

 

DR2 om klodens problemer

 

Jeg så udsendelsen “Afgørelsens time” på DR2 den 22.4 kl. 20.00 – 21.30.

 

Filmen skildrede udmærket de problemer, som kul, olie, skovrydninger, pesticider, truede dyr, affaldsdynger, CO2 og klimaændringer giver.

 

Men så foregøglede den, at vindmøller og solceller efterhånden er så billige, at de nærmest vil overtage den globale energiforsyning, som (i

Læs også
Danmark og andre EU-lande kommer nu med historisk forslag, der baner vejen for permanent national grænsekontrol

 

parentes bemærket lige nu står for 2,6 % af energiforsyningen) – uden med eet ord at antyde, at vindmøller og solceller ikke leverer energi, når Solen ikke skinner, og vinden ikke blæser.

 

Og det gælder uanset, hvor billig energien bliver. Jo batteriteknologien.

 

(Tesla) blev også nævnt, men uden konkrete tal for ydelse og pris.

 

Filmen var (for kritiske seere) en uendelig række argumenter for at erstatte kul, olie og gas … – med kernekraft. Altså fuldt drøn på udbygningen af kernekraft i alle lande med teknisk baggrund for det.

 

Men det eneste filmens producent (Ferguson) oplyste om kernekraft var, at den er dyrere end sol, vind, kul, olie, gas og vandkraft !!!

Læs også
TV2 News serverer gamle, feljagtige nyheder, som udløser skæve politiske debatter – et godt eksempel finder man i dag

 

Altså en helt normal og “politisk korrekt” skildring af disse emner, desværre. Og betydeligt under det niveau, som DR2 normalt tilstræber.

 

Udsendelsen kan ses på:

https://www.dr.dk/tv/se/afgoerelsens-time/-/temaloerdag-afgoerelsens-time

[1]

 

Holger Skjerning


 

 

Angående Kenneth Kristensen Berths indlæg om EU som imperium,

 

Hvor galt kan det dog gå, når man forsøger at få sine yndlingsteorier til at passe til virkeligheden? Siden 1945 har der været fred i de områder der først hørte til Kul og Stålunionen og siden i det der blev til EU. KKB har ikke opdaget at man ikke laver et imperium ud af 27 nationer, der alle mener at de bør være den ledende.

 

Han har heller ikke opdaget at Eu er på vej til at blive opløst i 27 enkelt nationer, der hver især er faldet tilbage til det Europa der i trediverne ledte til den anden ”europæiske” borgerkrig og at vi nu er på vej mod en tredje. Takket være Brexit, Franxit og italix! Med Polilixit og ungarxit lige i hælende.

 

Da konsekvensen syntes at være fraværende i KKBs kronik, så skal jeg da tillade mig at minde om at det betyder drastiske hindringer for vor handel og tilsvarende enorme forsvarsudgifter for vort land, som sammenlignet med EU’s forholdsvis små tiltag og en lang periode med fremgang, vil komme til at stå som en guldalder for de generationer der skal bære byrden af de uansvarlige nationalistiske partiers eventyr politik. Så hellere et imperium end 27 krigsgale nationer. Vi Europæere vil se til med stor bekymring når KKBs eventyrteorier manifesteres i den kommende tid.

 

Ole Ørslev

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ