Indlæg fra læserne – 20. marts

 

Islam er en politisk ideologi

 

I denne tid hvor islam så voldsomt koloniserer Vesten, er det vitalt vigtigt at gøre sig klart, at muslimer er bundet af en politisk opgave. En muslim der ikke påtager sig opgaven, vil ikke blive betragtet som en god muslim.

 

Den opgave er ikke venligtsindet, og intentionen er ikke at co-eksistere side om side med andre mennesker og andre religioner. At påtage sig den fjendtlige opgave er en del af det at være en god muslim.

 

Det er derfor det ikke går, bare at kalde islam en religion, og det er derfor det ikke går, at “den” kan gemme sig bag religionsfriheden. Islam er ud over at være en tro, også en samfundsmodel, et socialt system med leveregler og en erobringsideologi.

 

Fredes islam i sin helhed ved, at nyde beskyttelse af vestlige regler om religionsfrihed, så vil alt andet på sigt gå til grunde. Fredes islam, sådan at kritik forbydes dør vi. Ligesom de kristne i Mellemøsten snart er udryddet, så vil også vi blive det på længere sigt.

 

Vi er selv nyttige idioter i de gode muslimers politiske opgave. Vores egne love, regler og domstole har i betydelig grad reduceret mulighederne for at passe på os selv. Vi er blevet vores egen værste fjende. Som en autoimmun sygdom angriber vores immunsystem os selv.

 

En ustækket ytringsfrihed uden censur, hvor en kritisk debat om de fjendtlige og ødelæggende dele af islam frit kan udfolde sig, er alles vigtigste håb. Det er vores håb om overlevelse, og det er muslimernes håb om frisættelse.

 

Steffen Wernberg-Møller

 


 

Aktuel kort samfundsanalyse

 

Mens danskerne og vesteuropæerne er uenige og udkæmper en kamp på ord om den katastrofale indvandring fra Mellemøstens muslimske lande, læner yderliggående muslimer i vores land sig tilbage og nyder demokratiernes undergang. De venter tålmodigt – stille og roligt. Så længe demokratiets svaghed i form af ord uden handling, blot lader tiden gå, siver menneskestrømmen langsom og uophørligt ind i Europa. Som et skib med mange små huller i bunden. Om der går 10 år eller mere er imamerne indifferente over for, da de opererer med evigheden.
Jo flere der kommer, jo flere muslimer fødes og som det hullede skib, vil Danmark snart gå under, medmindre der gøres noget. Derfor er det enhver danskers pligt at kæmpe mod denne udvikling og til det store fornuftige flertal af retskafne mennesker, der ikke ved hvad de skal gribe eller gøre, kan der blot henvises til modstandskampen under den nazistiske besættelse af Danmark fra 1940 – 1945. Her er masser af ideer til hvordan en menneskefjendsk ideologi bekæmpes lovligt.

 

Lone Eriksen

 


 

Danmark, styret af kriminelle 

 

Så kom det endelig frem i lyset, hvem der bestemmer i Danmark.

 

Med Højesterets sidste dom ligger det klart, at kriminelle på tålt ophold selv kan bestemme, hvor de vil bo og eventuelt udføre deres næste kriminelle handlinger.

 

Et fuldstændig kaotisk retsvæsen, med dommere, der komplet har misforstået deres pligter, advokater, der tjener formuer på kriminelle udlændinge (og man saver selvfølgelig ikke den gren over man selv sidder på, og i min optik gælder det også disse dommere, der tjener tykt på den danske befolkning samtidig med at de knivdræber dem ved hjælp af de kriminelle).

 

Dertil kan vi lægge uduelige, svage politikere, der frem for at forsvare deres land og deres befolkning, finder det nemmere at følge mafiaen i EU med Merkel, Hollande, drukkenbolden Juncker, Tusk, som bliver angrebet fra sit eget land og alle de andre i mine øjne storforbrydere.

 

Vil danskerne virkelig vedblive med at finde sig i svigtet fra offentlige myndigheder med omkring 150 folketingspolitikere i spidsen ??

Lene Andersen

 


 

Flygtningeaftalen med Tyrkiet

 

Den tyrkiste minister ,,truer’’ med at opsige flygtningeaftalen med Europa.

 

Hvorfor ER der overhovedet en ,,aftale’’ der alligevel ikke fungerer?

 

For at gøre Merkel glad?

 

Der skal gøres kort proces.

 

Bådflygtninge der forsøger at ,,besætte’’ Europa skal standes inden de når europæisk grund.

 

Der er ganske vist store, militære, omkostninger med at bevogte ,,portene’’ til Europa, men de omkostninger er garanteret meget mindre en når ,,besættelsestropperne’’ besætter Europa.

 

Med alle de flygtninge, bådflygtninge med videre, der besætter Europa, forsøger at klatre over meterhøje hegn, får jeg den samme fornemmelse som under den tyske besættelse af Danmark 1940/45.

 

De radikale ønsker, forventeligt, at grænsekontrollen nedlægges. Deres forudsigelige argument: NU kommer der ikke så mange flygtninge mere.

 

Mon ikke tilbagegangen netop skyldes grænsekontrollen? JEG er ikke i tvivl.

 

Jeg kunne egentlig godt tænke mig at spørge de radikale folketingsmedlemmer, og trosfæller, om de låser deres yderdøre?

 

Vi låser vore døre for uønskede ,,gæster’’. JEG og min familie gør det.

 

VI ønsker selv at bestemme hvem der gæster VORT hjem.

 

Det samme er MIT ønske om mit, vores Danmark.

 

Arne Hornborg

Typograf, mediegrafiker, forfatter.


Vil en araber kaldes somalier?

 

Jeg synes, det er tankevækkende, at skulle høre på alle de krumspring mange i debatten prøver, at udføre for at legitimere, at man selvfølgelig er 100% dansk – fordi man er født i landet.

 

Om man vil kalde sig dansker – jamen altså – så gør dog det! Jeg synes bare det kunne være enormt interessant, at spørge samme person om vedkommende ville kalde sig somalier, hvis vedkommende flyttede til Somalia?

 

Hvorfor er det så tiltrækkende, at blive kaldt dansker?

 

Os danskere (altså etnisk danskere), er normalt meget stolte af vores rødder – og selv danskere, som f.eks. er flyttet til USA, England, Spanien osv. kalder sig vel ofte forsat for danskere – eller måske amerikaner med dansk oprindelse.

 

Men nuvel – kald I jer bare danskere, hvis det er SÅ frygtelig vigtigt for jer!

 

Jeg finder det nærmest morsomt, at en person med arabisk eller afrikansk oprindelse kan stå (som reel) meget ophidset og hævde, at vedkommende er mindst lige så dansk som os andre – og så måske samtidig mene, at vi er vandtro hedninge, som spiser noget så “ulækkert” som grissebasser og fejre noget så “frygteligt” som juleaften og mene, at muslimske kvinder er UTROLIG fristende og ophidsende, hvis de ikke pakkes ind i 49 lag stof.

 

Jeg er så ked af, at mange indvandre slet ikke har forståelse for, at det har været en enorm omvæltning for os etnisk danskere, at indvandringen fra ikke vestlige lande på 30 år (mener jeg) – er steget fra 1% til 10%. Jeg er træt af, at få at vide navnlig gennem vores “elskede” Danmarks Radio – at vi er bange for forandringer, globaliseringen, at vi ønsker et Morten Korch nostalgi utopia – visse vasse!

 

Min hustru og jeg føler ikke, at vi er bange for forandring – men vi er unægtelig død trætte af, at mennesker fra Mellemøsten eller Afrika, som vælger, at være i Danmark – er født i Danmark ofte har en usædvanlig hård kritik af os der tilfældigvis boede her i forvejen.

 

Måske har jeg ondt af dem? For de forstår simpelthen ikke den typiske danske mentalitet. I stedet for, at kæfte op om, hvor skrækkelig vi er  – hvor uretfærdigt det er, at man ikke blive inkluderet i samfundet – kæve det ene og det andet – særbehandling – så er mit lille råd:

 

“Grib spaden og kom igang. Lær sproget, få et anstændig arbejde, bidrag til samfundet og hold lidt lav profil – “ved I hvad! så blev alle sikkert bedre integreret.”

 

I Danmark får man sjældent respekt af, at være en helved karl – være enormt dominerende. Næ nej faktisk tror jeg de fleste synes ydmyghed, et roligt gemyt er at foretrække.

 

Lær af Budister, Hinduer eller stort set alle andre religioner og befolkningsslag end muslimsk, som har valgt Danmark til eller er født her – på magisk vis glider de meget lettere ind og bliver en del af samfundet og Kongeriget.

 

Jeg tror de fleste af os, er ret tolerante og forventer ikke, at nye borgere skal takke og bukke. Måske vi typisk bare ville ønske en lillebitte smule empati fra de mennesker, som vælger at bosætte sig i Danmark, som får børn I Danmark – prøv at vende billedet – tror folk fra Mellemøsten ikke, at de ville have lidt svært ved, at 100.000vis af hvide fra vesten slog sig ned i deres oprindelses lande?

 

Men okay – hvis vi gjorde det (altså flyttede til Mellemøsten) ville vi se kalde os selv, de børn vi ville få for arabere, afrikanere – ville vi kalde os og de nye generationer for f.eks. Iranere hvis vi boede i Iran?

 

Prøv at tænk tanken “Hvad ville de ønske at blive kaldt?”

Jesper Henriksen

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…