Indlæg fra læserne og et foredrag i Dansk Kultur – 12. oktober

ER  DANMARK  FORTABT ?

 

Grundlovsforeningen Dansk Kultur inviterer til en række foredrag i efteråret om de udfordringer og trusler, Danmark står over for.

 

Det 4. foredrag finder sted lørdag d. 14. oktober kl. 13.30 i ”Lille sal” i Bygningen, Ved Anlæget 14 B, Vejle (indgang gennem butiksarkaden ”Marys”). Det holdes af grundlæggeren af webaviserne NewSpeek og 24NYT, journalisten Jeppe Juhl. Hans foredrag har titlen ”Er Danmark fortabt?”

Jeppe Juhl giver sit bud på, hvorfor vores politiske og intellektuelle elite valgte en katastrofal, multikulturel dagsorden i efterkrigstiden, han ser nærmere på hvad konsekvenserne har været indtil nu, og han slutter med at skildre, hvordan fremtiden ser ud for Vesten i almindelighed og Danmark i særdeleshed.

 

Der er gratis adgang til foredraget, og alle er velkomne. Der vil være mulighed for at erhverve foreningens bøger til favorable priser.

 

Grundlovsforeningen Dansk Kultur er en partipolitisk uafhængig landsforening, der værner om dansk identitet og kulturarv og tager afstand fra alle ideologiske eller religiøse kræfter, som undergraver vores demokrati, åndsfrihed og levevis.

 

Med venlig hilsen

Erhvervspsykolog Axel Artke

Mail: [email protected]

 


 

Burkaforbud: Har kvinder ikke menneskerettigheder?

 

Af Jonna Vejrup Carlsen

Jeg havde en veninde, der fik bank af sin mand! Til sidst truede hun, at enten ville hun ruinere ham eller dræbe ham. Han var mest bange for at blive ruineret!

 

Burkaforbud skal støtte ligestilling mellem mænd og kvinder, og skulle man straffe en kvinde for at gå med burka, burde hendes mand gå med burka i en måned eller betale en bøde. Den sociale kontrol med kvinder bør bremses, så kvindecentrene ikke fortsat skal fyldes med udenlandske kvinder, der flygter fra voldelige mænd eller familier.

 

Politikerne i Folketinget, der var imod forbuddet, skulle selv prøve at få en burka trukket ned over hovedet og cykle ud at handle i Brugsen og derefter hjem at passe ungerne.

 

Kvinder har færre rettigheder end mænd – især i religiøse samfund. Kvinder, der bliver voldtaget, oplever, at voldsmanden får en mild dom og ikke bliver udvist, hvis det er muligt. Udvisning er det, den udenlandske voldsmand er mest bange for, og en bøde bør være så høj, at offeret kan føle en form for retfærdighed. Voldsmanden lever videre, mens kvinden har traumer resten af livet.

 

Dybt udenlandske kriminelle bliver ikke udvist, hvis de har små børn her i landet, men det ville da være bedre for disse børn at vokse op uden en dybt kriminel far, som de kan være bange for. En god rollemodel kan han aldrig blive.

 

Danmark er et tilflugtssted for verdens kriminelle, som ikke bliver udvist – selv ikke til lande i EU, hvis deres fængsler ikke lever op til dansk standard. De er dog gode nok til landets egne kriminelle!

 


Der er noget der ikke stemmer

Af Karsten Søberg

Det er svært at sætte ord på, forstå og forklare problemet. Et menneske kan på allermest brutale vis tilsidesætte andre menneskers menneskerettigheder, ved i en blodrus at banke utallige mennesker til invalider, koldblodigt myrde hundreder af mennesker på en sommeraften eller foretage etnisk udrensning af et helt folkefærd. Alligevel beskytter de såkaldte menneskerettigheder dig. Hvis du for eksempel risikerer at blive sat i et fængsel med celler på under 3 kvm. kan du frit leve videre i et Europæisk land, uden at bliver udleveret eller udvist. Jeg savner normalt ikke ord. Men her kan jeg ikke finde ordene. Der er noget der ikke stemmer.


 

Løgne, svindel, embedsmisbrug og forræderi

Af Lene Andersen

Så er direktøren fra Institut for menneskerettigheder begyndt at få kold sved på panden ved tanken om, at presset på de kriminelle og landsskadelige konventioner tager til, hvilket i sidste ende kan tørre pengestrømmen til denne åndsvage forening ud. Tænk hvis han og andre så må ud og finde et rigtigt arbejde – modbydeligt.

 

Men åbenbart er skrækken så stor, at fjolset end ikke holder sig tilbage fra at stikke de medsammensvorne, politikere, dommere, forsvarsadvokater, jurister i Justitsministeriet – sidstnævnte af politikerne kaldt “landets fremmeste jurister”, alle der har deltaget i løgnene og forræderiet overfor Danmark og danskerne og begået embedsmisbrug.

 

Hverken politikere, dommere eller andre har trods ustandselige alvorlige opfordringer gidet undersøge fortolkningen af disse kriminelle konventioner, kriminelle fordi da konventionerne blev underskrevet af danske politikere, afgav man omfattende suverænitet til andre magter, uden at afholde en folkeafstemning eller – som et minimum sikre, at konventionerne blev redigeret når verden ændrede sig. Men den tids politikere var åbenbart lige så løgnagtige og svindlende som nutidens. Det er ikke tit man oplever en Justitsminister der får sved på panden når han konfronteres med de alvorlige anklager, men det er lykkedes Danmark at fostre en nuværende og adskillige tidligere. Svindelen har som bekendt strakt sig over årtier.

 

Lad os nu få frisk luft ind på Christiansborg – ud med hovedparten af de nuværende skyldige politikere, frisk luft i vort retssystem – ud med de skyldige dommere, der ikke længere skal have mulighed for at bruge retssalene til egne private politiske meninger – ud med forsvarsadvokater der i årevis har beskyttet alle disse kriminelle horder samtidig med at de med den anden hånd har skraber millioner af skattebetalte kroner i lommen – ud med “landets fremmeste jurister” i Justitsministeriet, idet disse jurister har bevist, at de ikke er så fremmeste endda og end ikke gider undersøge vigtige dokumenter og beskytte det land og de borgere der brødføder dem og i det hele – ud med personer i det offentlige system, der har svindlet og pisket befolkningen med landsskadelige konventioner i årevis, uden at undersøge berettigelsen.

 

Og selvfølgelig skal alle de af nuværende dommere afgivne kriminelle domme genåbnes, men naturligvis først når de nuværende dommere er smidt på porten og straffet for embedsmisbrug. Og så kan “Justitsministeren” (det falder mig svært ikke at bruge andre ord om ham) tale lige så meget han vil om magtens tredeling, idet alt det der kommer frem nu netop viser, hvad andre også har sagt i årevis, at magtens tredeling forlængst er afskaffet af kriminaliteten i det offentlige system.


 

Blasfemiparagraffen er afskaffet i Danmark, men respekteres i praksis
Af Flemming Stig Larsen

Udstillingen på Skovgaard Museet: BILLEDSTORM – Blasfemi i kunsten fra reformationen til i dag – har ikke medtaget den mest omtalte Muhammedtegning og respekterer således Islams blasfemiforbud.

 

Udstillingens eneste forbudte blasfemiske billede er således det billede, der ikke er udstillet, og alle ved jo godt hvad det er for et
billede. Folk besøger udstillingen for at se at billedet ikke er der. Det er meget avanceret, og udstillerne kunne have skærpet pointen ved at vise en bar væg, eller en bar plads mellem de andre angiveligt blasfemiske billeder.

 

Man kan mene at det provokerende, men faktisk smukke kristusbillede, som vises på forsiden af museets hjemmeside om udstillingen, da i hvert fald er blasfemisk – men nej, det er det ikke, for det er i virkeligheden ikke spor anderledes end alle andre billeder af Jesus på korset. Den ultimative ydmygelse som fandt sted den gang for 2000 år siden, finder stadig sted, og de kristne ved at ydmygelsen og døden kan være den yderste konsekvens af at efterleve buddet om næstekærlighed. Derfor kunne det omtalte kristusbillede i al sin gru sagtens hænge over alteret i en kirke, for budskabet er stadig det samme.

 

Blasfemi er tilladt i Danmark, men udstillingen viser, at vi af frygt for konsekvenser adlyder en fremmed magts blasfemilov. Museet, og vi andre, undtagen Inger Støjberg(!), har under trussel om vold opgivet friheden til at kritisere Muhammed og Islam.

 

Apologeterne mener dog at vi slet ikke behøver den frihed. Den er ikke nødvendig, og man skal tænke sig om, for det kan få
konsekvenser. Det er synd for muslimerne. Alt sammen forsøg på at tilpasse sig en ubehagelig virkelighed. Man gør det sikkert på samme måde i de lande, hvor kristne lever undertrykt under et muslimsk styre, og hvor det får barske konsekvenser for alle, hvis en enkelt forbryder sig. Det er social selvjustits og tilpasning under en overmagt – som ikke burde finde sted i et frit land som Danmark.

 

Så tak for blasfemiudstillingen som, måske utilsigtet, lige præcis rammer plet.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…