Dansk Folkeparti vil have Hizb ut-Tahrir forbudt og kræver svar fra justitsministeren: Er det lovligt, når de opfordrer til jihad?

skærmprint fra video

En større gruppe islamister demonstrerede for nogle dage siden til støtte for palæstinenserne kamp mod  Israel.

 

Demonstrationen var arrangeret af Hizb ut-Tahrir og deltagerne var adskilt efter køn – med de tildækkede kvinder ude ved siderne. Den fandt sted i København på Ydre Nørrebro, hvor der er ved at udvikle sig et omfattende muslimsk parallelsamfund.

 

Under demonstrationen opfordrede en taler og deltagerne til jihad – så vidt man kan hører på videoen nederst i artiklen.

 

På videoen kan man hører at der bliver råbt: “Palæstina er besat, det skal løses med Jihad”.

‘Al Aqsa kalder, Jeres hære har ingen ære’
‘Al Aqsa krænkes på ny, hvor er Tyrkiets kampfly’
‘Forrædderi og sygt! Muslimske hære, gør Jeres pligt’ (Citeret efter Uriasposten)

 

Det har fået to folketingsmedlemmer for Dansk Folkeparti til at reagere skarpt.

 

Er det lovligt?

Det er Martin Henriksen og Claus Kvist Hansen.

 

De giver nu justitsminister Søren Pape Poulsen kniven på struben. De vil have et klart svar på, om han betragter det som lovligt at opfordre til jihad på åben gade i Danmark.

 

De vil vide om det, der bliver sagt til demonstrationen, er lovligt.

 

Claus Kvist Hansen har stillet følgende spørgsmål:

 

“Hvad er justitsministerens holdning til, at der angiveligt opfordres til terror/jihad under en demonstration på Nørrebro, og medfører det passerede strafferetlige konsekvenser?”

 

Martin Henriksen: Forbyd Hizb ut-Tahrir

Martin Henriksen, der er udlændingeordfører, siger om opfordringen til jihad: “Jeg må desværre også sige, at det ikke overrasker mig. Hverken sprogbruget og holdningerne ved demonstrationen eller den manglende indgriben fra tilhørerne. Derfor skal Hizb ut-Tahrir forbydes i Danmark, og det burde efterhånden være logik for burhøns, og hvis de andre partier ikke har set lyset endnu, så burde de se den video.”

 

“Det er en skændsel for vores land, at vi bliver ved med at tillade den ekstreme organisation at være i Danmark. Jeg har derfor bedt justitsministeren svare på, hvorfor politiet ikke griber ind, når der opfordres til jihad.”

 

“Jeg har også bedt ham oplyse, hvor langt regeringen er med forberedelserne til et egentlig forbud mod Hizb ut Tahrir. For deres forkvaklede middelalderlige verdenssyn bør udryddes. Herboende muslimer skal ikke slæbe Mellemøstens konflikter med til Danmark. Når de gør det, så demonstrere de med al tydelighed, at deres loyalitet ikke ligger hos det danske folk. Der er alt for meget had i islam, og det ser og hører man også i videoen. Det skal vi simpelthen sige fra overfor!”

“Hvad sker der lige i Danmark? Hvorfor siger ingen fra?”

 

“Ingen af tilhørerne griber ind. Ingen af de forbipasserende griber ind. Og på videoen griber myndighederne heller ikke ind, hvis de overhovedet var tilstede. Hvordan kan sådan noget foregå i Danmark, og hvorfor griber ingen af de tilstedeværende muslimske tilhørere ind?”

 

Baggrunden

To israelske soldater blev myrdet på Tempelbjerget, hvor palæstinenserne kommer i stort tal hver fredag til bøn i Al Aqsa moskeen.

 

Israelerne satte derefter metaldetektorer op ved indgangen til Tempelbjerget for at undgå flere drab begået med indsmuglede våben.

 

De blev fjernet igen. Men kampene er taget til. Se artiklen fra Gatestone andet steds i avisen.

http://denkorteavis.dk/2017/video-muslimer-i-kobenhavn-kalder-israel-en-kraeftbyld-og-raber-pa-jihad-der-sker-dem-ingenting/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…