Martin Henriksen – “Lad os kalde dem for det, de er: Muslimske gadebander”

Arkivfoto

Forkerte ord slører debatten

Af Martin Henriksen, MF, udlændingeordfører i Dansk Folkeparti.

 

Forestil dig at den lokale sognepræst åbner kirkedørene for en flok ældre mænd, og byder dem indenfor. Blandt de fremmødte er Jønke og Blondies fædre, som skal repræsentere Hells Angels, og på den anden side er fædrene til en flok fremtrædende Bandidos rockere.

 

Årstallet er 1997, og de er samlet i Guds hus for at indgå fredsaftale på deres rockerbørns vegne. Det er svært at se for sig, ikke?

 

Ikke desto mindre, var det ifølge flere medier sådan en påstået våbenhvile for nyligt blev indgået mellem banderne i København.

 

Her havde bandemedlemmerne sendt deres fædre, som forhandlede sig til fire ugers våbenhvile i en moské i det københavnske Nordvestkvarter.

 

Lad os slå det fast med det samme. Det kriminelle og det religiøse er tæt forbundet i Loyal to Familia og Brothas, og islam er limen, der holder det hele sammen.

 

Derfor kan det også undre, at medierne og de politiske partier blot betegner de to grupperinger som bander.

 

Der er i høj grad tale om muslimske kriminelle, som forsøger at kontrollere hele bydele i Danmark med deres forkvaklede æresbegreber og voldelige aktiviteter. Så lad os kalde dem for det de er: Muslimske gadebander.

 

Vi må ikke begynde at pakke tingene ind, fordi vi ikke kan lide ordlyden i deres korrekte betegnelse.

 

Vores bestræbelse på at finde et ord, der ikke krænker nogen, er og bliver en umulig opgave. Det har efterhånden skabt en situation, hvor politisk korrekthed har taget overhånd, og vores indskrænkede ordforråd forplumrer debatten.

 

Så lad os nu kalde tingene for det de er, i stedet for at holde hånden over kriminelle med vores misvisende ord.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…