Forårssæsonen er begyndt på Hernings boldbaner, og nu bliver der lagt taktik

Foto: Ole Sørensen
Udskriv

Spirende og håbefuld forårs fodbold i små støvler!

 

Man må imporneres i høj grad, når der på de mange kunst græs baner, ved Teglpark Stadion i Herning vest, er forårs humør fodbold i det mest moderne og dyre fodbold udstyr. Det ser man hos blandt andet knægtene fra Ikast FS og Morsø Fodboldklub og Herning KFUM.
De vil så sandelig noget med bolden i 11 års alderen, så man klør på i et blæsende og meget køligt lørdags vejr.

 

Måske når man stjernerne om et par år.

 

Herning og vores fodbold flagskib FCM, er til alle tider på jagt, efter nye talenter til deres unge elite hold, hvor man så kan ende på fodbold akademiet i Ikast. Her styrer man de meget unge talenter med en god hånd, der med tiden skal lede de unge ind på det, de hele tiden drømmer om. Sådan har det været i mange år nu, hvor mange andre klubber nu har taget ideen op.

 

Nogen kiggede med i dag.

 

Det var mange spillere fra mange elite junior hold, der også var kommet til Herning denne lørdag, for at deltage i en større fodbold turnering, på de kunst stof baner, som Herning også har invisteret i før mange andre. Her kunne man blandt andet se flere hold junior spillere fra Lyngby og andre store klubber, i vores lille land med en sund klub ånd.

 

Man starter jo som lille, kan også bruges her på kunst græsset, hvor man faktisk kan ane en del talenter i en meget ung alder.

Læs også
Olivia blæser mælkebøtter i Gl. Harlev – klik også ind og læs “Kom maj du søde milde”

 

Ole Sørensen

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ