Video: Hun er selv frafalden muslim og nu advarer hun: Islams magt vokser i Vesten og det går stærkt

Sandra Solomon er frafalden muslim. Hun er født på Vestbredden og da hun var 9 år flyttede familien til Saudi Arabien. I dag bor hun i Canada i Toronto-området. Hun er med i græsrodsbevægelsen ”Canadier imod islamisering”, fordi hun gerne vil hjælpe canadierne med at vågne op.

 

Sandra Solomon taler om islamisering af Ontario-provinsen, hun er chokeret over hvor hurtigt det går og hun er især bekymret for børnene.

 

Har du set forandringer pga. islam i perioden fra du kom til Canada i 2005 til nu i 2017?

 

Der er mange flere kvinder der bruger hijab. Og de fleste restauranter, selv en kinesisk restaurant, skal have halal-certificeret mad. I alle hair7beaty-shops i de store indkøbscentre er der en hijab-afdeling for muslimske kvinder.

 

Det er kommer også kommet flere moskeer og mange forskellige muslimske festivaller, events og konferencer. Jeg kan se at vi bliver omringet af islamisk kultur. Man står fx og deler koraner ud hvor der kommer mange mennesker.

 

Men tror du ikke folk vil spørge hvad der er galt med at dele koraner ud fordi det er noget tror på? Hvad vil du sige til dem?

 

Det her er kun begyndelse, det stopper ikke her. Ja alle er omfattet af religionsfrihed, men jeg ved med sikkerhed, fordi jeg selv er vokset op som muslim, at man stopper ikke med koranerne. Islams love kommer krybende ind i byerne, for at implementarer sharia-loven. Det er deres endemål et og den store plan.

 

Men mange canadiere ser ikke den store plan.

 

Kan du give eksempler på hvad implementering af sharia-loven betyder?

 

Når man taler om sharia-loven taler man om Koranen. En forfatning fordi islam er en politisk agenda, den er ikke en religion. Det er altid Koranen man regerer med i hånden. Så uanset hvad bogen fortæller dem følger de det. De retter sig ikke efter canadiske love eller værdier.

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Det er et helvede at leve under sharia-loven. Ingen sjov. Ingen ytringsfrihed, ingen kvinderettigheder, ingen ligestilling.

 

Kan du forklare hvordan der er forskel på kristen og islamisk mission, nogen siger, at islamisk missonering – dawaa – fremkalder jihad?

 

Det hele startede for 1400 år siden med en fyr der hed Mohammed, islams grundlægger. Mohammed forsøgte i 13 år, at udbrede islam i Mekka, før han udvandrere til Medina. I slutningen før udvandringen lavede han aftaler med kriminelle om, at hvis de ville hjælpe ham med at udbrede islam, så ville de blive godt betalt.

 

Banditterne var vant til at overfalde karavanerne, slå mændene ihjel og tage kvinderne som sexslaver. Børnene tog de også og opdragede dem til at blive muslimer.

 

Da Mohammed udvandrede til Medina, var banditterne med. Man kan sammenligne dem med nutidens lejemordere.

 

I Medina lykkedes det Mohammed, med hjælp fra banditterne at skabe splid mellem stammerne og få flere over på sin side. Da hans hær var stor nok, vendte han tilbage til Mekka og det var her begrebet jihad mod de vantro for alvor blev sat i system. Han kaldte alle der ikke troede på ham for vantro – kafir – han udråbte sig selv som den endelige profet og islams lære som eviggyldig.

 

Læs også
Nu er vi ved at få ‘muslimsk politi’ i Danmark – politikerne fatter ikke rækkevidden

Sådan startede det, og historien er fortsat i 1400 år, intet har ændret sig og når muslimer missionerer, laver dawaa er det det samme som Mohammed gjorde. Man bruger taqiyya, som Mohammed der i begyndelsen talte fredeligt i Mekka, fik piben en anden lyd, da han havde samlet en hær omkring sig.

 

De såkaldte Medina-vers siger: mærk jøderne og de kristne, lav jihad, dræb de vantro hvor end du finder dem, utroligt mange vers og passager i medinaversene handler om jihad, dvs krig,  mod de vantro.

 

Det er det samme muslimer gør overalt, i Canada, i Europa og alle andre steder. Jeg vil beskrive det de gør, som en midlertidig aftale indtil de har fuld kontrol i landet.

 

Nogle muslimer i Canada arbejder for, at der skal holdes fredagsbøn i de kommunale skoler.

 

Jeg forstår ikke hvorfor canadierne ikke taler imod det. Børn er meget modtagelige for hvad som helst. De ønsker at hjernevaske de canadiske børn, så de kan blive flere i antal.

 

Idags muslimske børn er morgendagens terrorister.

 

Læs også
Lille dreng på bare 16 måneder måtte ikke komme med sin mor i svømmehal, fordi han kunne sexkrænke muslimske kvinder …

Islam er farlig. Islam er ødelæggelse. Islam er voldtægt og slaveri…. Historien gentager sig beklageligvis. Hvis du ikke kender historien kan du ikke overskue fremtiden.

 

Nogen mener, at en måde at overtage Vesten på, er at gentage Mohammeds liv?

 

Præcis, det er det der sker. De bruger taqiyya, der er nævnt i Koranen … fortæl ikke de vantro en løgn medmindre du laver taqiyya mod dem, det betyder at du lyver overfor dem og det er halal(tilladt) overfor de vantro. Dermed har du serveretten og Koranen siger ….. at du ikke skal være ydmyg fordi du er bedre.

 

En slags religiøst bedrag, må man forstå!

 

Præcis, bedrag, løgn taqiyaa, falskhed, intet passer, det er det jeg selv møder. Når jeg taler om islam, siger jeg altid at jeg ikke har lært om islam ved at læse de islamiske tekster, jeg har levet med islam under sharia-loven. Jeg ved præcis hvordan det er for kvinder, det er helvede, det er ikke et liv. Det er fangeskab, slaveri, voldtægt fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

 

Kan du give eksempler på livet for kvinder i Saudi Arabien?

 

Læs også
48 islamiske skoler underviser i intolerance og kvindehad, skriver britisk rapport

Der er noget jeg aldrig vil glemme. Da jeg var 10-11 år gammel så jeg hovedafhugninger. Hver fredag samledes folk for at se det og bødlen sagde Allhu akbar. Som børn overværede vi dette. Og det er 100 pct. sharia-lov og det er den måde man fejrer fredagen på.

 

Hvis man bliver frafalden i Saudi Arabien, vil man så blive slået ihjel?

 

Se hvad der er sket med Raif Badawi. Han talte for at nærme sig liberale værdier, han er i fængsel og jeg ved ikke om han er levende eller død. De piskede ham offentligt foran kameraerne. Hans kone og tre børn er her i Canada. Kun for nogle tanker er han endt sådan, han har ikke engang forladt islam.

 

 

a

The following video is the third in a series of interviews with Sandra Solomon, a Saudi expat and apostate from Islam who now lives in Canada (the earlier clips are here). Her latest remarks focus on the way women are treated under Islam, and in particular the fact that wearing hijab does not guarantee that a Muslim woman won’t be molested.

 

a

 

Læs også
Socialdemokratisk politiker blev jaget væk fra Nørrebro: ‘Demokrati er imod Allah’

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…