Er vi ved, at blive et samfund af berøringsangste brokkehoveder?

Hver dag. Hver evig eneste dag, skal vi forholde os til et samfund af berøringsangste brokkehoveder og hvad nytter det?

 

Vi poster på livet løs og kritiserer alle og enhver, der ikke lige har samme opfattelse af virkeligheden som en selv og alle ved bedre, men intet godt sker der.

 

Det er som om, vi helt har glemt virkeligheden. For hvad nytter det, at opfordre til at læse en masse historie og se på grafer og tal, når det ikke forhindre bander og andre kriminelle, i at rende rundt og dræbe hinanden, udøve vold på sagesløse og andet psykopatadfærd?

 

Hvad hjælper det, i psykiatrien og de ældre, at der bruges enorme summer på lappeløsninger og undersøgelser der skal undersøge de undersøgte?

 

Det er så ufatteligt nemt, at stille sig stolt op som en anden Djøfer, totalt væk fra virkeligheden og vise for tilhørende uselvstændige politikere, at sådan ser virkeligheden ud, på en overhead skrevet med tal.

 

Eller dybt begavede og begravede mennesker, der elsker at gnave gamle bøger igennem og citerer på gammel visdom, for igen, at overføre det til dagens Danmark. Som vi andre elsker, at “gemme” os bag disse visdomsord. For så har vi da taget et ansvar.

 

Nej, nej og atter nej. Det hjælper ikke vort samfund. Historie er godt, jo vist, til underholdning. Men vi skriver sommeren 2017 og virkeligheden er lige derude.

 

Vil man psykiatriproblemerne til livs, så må man forebygge. Vil man sociale problemer til livs, så må man forebygge før folk får ondt i livet. Vil man bandekriminaliteten til livs, så må man rent fysisk ud, og tage fat i Abdul og vennerne, skille dem af, placerer dem på centre og lære dem, hvordan man skal leve et normalt liv.

 

Vil man problemerne til livs på Danmarks jobcentre, som i øvrigt ikke skaber jobs, så luk dem alle ned. Giv private konsulentfirmaer løn efter, hvor mange de får i varig beskæftigelse. Så skal I bare se.

 

Vil man problemerne i sundhedssektoren til livs. Så ansæt virsomhedskompetente chefer, der kan drive virksomhed med Succes, afskaf Djøfferne og skær 3 mellemleder af laget og slank systemet. Lad fagligheden udføre det de er gode til og lad cheferne drive systemet.

 

Læs også
Inger Støjbergs syn på Ramadanen får stor folkelig opbakning – men Journalistisk Venstreparti kæmper imod

Men det aller vigtigste vi skal forholde os til, er virkeligheden. Den virkelighed, der hver dag får hjertet til at slå. Fru Jensen på 1 th. der har knoklet hele sit liv, betalt sin skat, passet sit liv ordentligt og nu som 76-årig, ikke kan få den fornødne hjælp i hjemmet, efter svært hjertesvigt.

 

De 4 psykopater i en BMW, der kører Silkeborgvej igennem over for rødt lys. Den 16-årig pige, der brutalt bliver voldtaget i en baggård på vej hjem fra byen. Den familiefar, der totalt udsletter sin familie grundet, psykiatri, der ikke fik hjælp. Kæmpe integrationsproblemer, daglige knivstikkerier og drab udført af psykiske syge personer.

 

Alt dette og alt det andet, er den virkelighed som kun ved opfattelsen af virkeligheden kan hjælpe et samfund. Her hjælper ikke, Islam, Allah, Jesus, katolicismen, naivitet, sygelig tro og ideologier.

 

Kar-kirurgen, der får en ung mand akut ind på skadestuen knivstukket i hjertet. Her hjælper et tæppe vendt mod mekka ikke, ej heller nogle bønner. Her hjælper kun en ting, og det er kirurgens virkelighed og sådan skal et samfundsproblemer også opfattes.

 

Thomas Kold – Folketingskandidat – Regionsrådskandidat – Nye Borgerlige.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…