Vred mor: Indvandrerdrenge på 10-13 år terroriserede hel svømmehal – kaldte personalet “ludere”

Modelfoto, Colourbox

En gruppe drenge på 10 – 14 år ødelagde søndagen for andre gæster i Greve Svømmehal.

 

Drengene var asociale grove og voldelige. Personalet forsøgte at kalde dem til orden. Men det var drengene ligeglade med. De råbte tværtimod “luder” efter personalet.

 

Til sidst måtte personalet tilkalde politiet, der bortviste drengene.

 

TV 2 Lorry har været i kontakt med Greve Svømmehal. Her fortæller leder Bodil Nielsen, at balladen begyndte i svømmebassinet.

 

– Vi har sådan en krokodille (badedyr, red), som de legede med. Men legen udviklede sig meget voldsomt til gene for de andre gæster, og vi bad dem dem derfor forlade bassinet. Det er yderst sjældent, at vi har måttet tilkalde politiet, men i dette tilfælde var det altså nødvendigt, siger Bodil Nielsen.

 

Hun oplyser, at svømmehallen har en vagt ansat, som skal sørge for ro og orden. Men det var tilsyneladende ikke nok til at få drengene eksorteret ud, og man valgte derfor at ringe efter politiet.

 

 

Indvandrerdrenge ødelagde min søns fødselsdag

En vred mor fortalte på Facebook om hendes søn, der fik sin fødselsdag ødelagt. Den blev søndag holdt sammen med en gruppe venner i Greve  Svømmehal Kathrine skriver:

 

“Må ud med min harme! Har netop fået min 10 årige dreng hjem fra en drenge fødselsdag i Greve svømmehal. En oplevelse der har rystet, ikke kun min dreng, men de fleste andre i svømmehallen.

 

En gruppe indvandre drenge, på ca 10 drenge i alderen ca 10-13 år, har generet, truet og været direkte voldelig mod fødselsdags-gruppen. Spark, slag og et enkelt kvælertag var hvad drengegruppen var udsat for! 😠😠 Livredderne kender åbenbart denne indvandrergruppe…og måtte tilsidst tilkalde politiet…

 

Hvis Greve Kommune er bekendt med problemet – så bør de som minimum sætte skærpet opsyn i svømmehallen, sådan at almindelige socialt tilpaset og opdraget børn og unge, kan tage i svømmehallen, uden risiko for vold og trusler. Øv!!”

 

Sådan skrev ‘Kathrine’, 10. december 2017 på Facebook. Det er gengivet på Uriasposten

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…