Vred dansker siger sin mening om muslimske tyrkeres opførsel og naive politikeres eftergivenhed

Arkivfoto af tyrkere og kurdere
Udskriv

Tyrkere i Europa.

Nu ser vi, hvorledes politikerne i Europa har forrådt deres lande og deres befolkninger, når et muslimsk land mener at have ret til at gøre, hvad de vil rent politisk.

 

Og et muslimsk land har den frækhed at kalde et europæisk land for nazistisk og facistisk samt beskylde befolkningerne for racisme.

 

Man kunne måske tillade sig at spørge om, hvorfor så mange millioner tyrkere befinder sig i europæiske lande, hvis de fortsat betragter sig selv som tyrkere.

 

Begynder man at få vished for (hvad personer med levende hjerneceller har vidst hele tiden), hvorfor integrationen i samtlige lande, hvor der befinder sig muslimer, slår fejl, uanset metoder, økonomiske midler, rundbordssamtaler m.v.

 

De har ingen intentioner om at blive borgere i de lande, hvor de slår sig ned, men vil vedblive med at være borgere i deres hjemlande, borgere der bare tilfældigvis befinder sig i et andet land og bare indtil befolkningen i dette andet land forstår, at der kun er en vej, nemlig kalifatet og sharia.

 

Og, for at gøre en modbydelig sag endnu værre, har samme politiske forrædere i Folketinget givet tilladelse til dobbelt statsborgerskab, hvorved de har rykket tidspunktet for den fuldstændige islamisering af samfundet frem til en hurtigere gennemførelse.

Læs også
Tyrkistes ambassadør satte sig godt til rette: Så kom han med et uhørt groft og uforskammet angreb – helt i Erdogans ånd

 

Bare se, hvorledes muslimer ter sig, og alt med hjertelig formidling af TV2 News.

 

TV-stationen holder mikrofon for politiske opråb fra forræderiske muslimer i Danmark, og man er måske nødt til at spørge hvor få af de herboende muslimer, der er loyale overfor Danmark og ikke overfor Tyrkiet. Man kan nu en gang ikke være loyal mod to lande, man må vælge.

 

Hvis man fortsat er loyal mod Tyrkiet må man selvfølgelig afgive sit danske statsborgerskab og forlade Danmark.

Vil europas befolkninger mon fortsat bare se til medens politikerne ødelægger landene ??

Lene Andersen

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ