Efterlyst somalier er rejst ud og ind af Danmark, som det passede ham – og han blev ikke opsnappet af grænsekontrollen

Somalieren Liban Mohammed har været efterlyst siden april måned, men han har nu meldt sig selv til Østjyllands politi.

 

Liban Mohammed blev efterlyst, idet han er sigtet for søndag d. 17. april kl.10.17 først at påkøre en kvindelig eks-kæreste i Aarhus Midtby. Desuden er han sigtet for herefter sammen med to andre varetægtsfængslede i sagen at køre til en adresse i Aarhus, hvorfra han frihedsberøvede en 29-årig mand og i forening med to begik kvalificeret vold imod bortførte. (Østjyllands Politi).

 

Mandag blev han fremstillet i Grundlovsforhør i retten i Aarhus. Men anklageren begærede lukkede døre, så den Korte Avis måtte forlade retslokalet!

 

Liban Mohammed udtalte til Metroxpress den 26 november, at han befandt sig syd for Padborg, og at han for nylig var i Marokko.

 

”Hvorvidt jeg kommer tilbage ved jeg ikke. Er lidt i ingen mands land uønsket i både dk og Somalia,” sagde han til Metroxpress.

 

Ministeren oplyste samtidigt til MX, at udviste aldrig ville få lov at rejse ind i Danmark igen.

 

”Jeg kan generelt oplyse, at når en udlænding udvises på grund af kriminalitet, så vil udlændingen samtidig blive pålagt et indrejseforbud. Indrejseforbuddet gælder fra det tidspunkt, hvor udlændingen rent faktisk udrejser. Herefter kan udlændingen ikke lovligt genindrejse,” skrev Inger Støjberg (V).

 

Til trods for ministerens forsikringer har Liban Mohammed tilsyneladende alligevel kunne rejse ind i Danmark igen. Det er måske, fordi han har lov til at opholde sig i Danmark. Liban Mohammed har nemlig fået tålt ophold i Danmark, fordi det hedder sig at man ikke kan udvise ham til hjemlandet Somalia.

 

Liban Mohammed blev udvist af Danmark for bestandigt efter afsoning af en dom på 8,5 år for bla. særlig groft hjemmerøveri mod en 65-årig mand. Offeret var tæt på at død, som følge af flere knivstik.

 

Historien om Marokko

I en artikel 17. november 2016 viste Den Korte Avis billeder af Liban Mohammed, der efter alt at dømme viste, at Liban Mohammed befandt sig i Somalia.

 

Hans veninde skrev bla. på LM´s Facebook den 8. november, efter at LM havde lagt flere billeder op af sig selv:  ”Du hygger stadig i Hargiesa Mashallah vi ses snart dernede inshallah pas på dig selv du skinner.”

 

 

 

 

Den hilsen kunne Liban Mohammed godt lide, så han klikkede hurtigt ”synes godt om”.

 

Hargiesa er den næststørste by i Somalia, og den er ”hovedstad” i den autonome republik Somaliland.

 

Efter at Den Korte Avis viste, at Liban Mohammed var rejst til hjemlandet, slettede han hurtigt alle billederne, og som nævnt oplyste han til Metroxpress at han havde været i Marokko.

 

Det er da fuldt forståeligt, at LM slettede billederne og sagde, at han havde været i Marokko, for han har jo netop fået tålt ophold i Danmark, fordi det forlyder, at han ikke kan rejse hjem til Somalia, og så ligner det jo ikke noget, at han er fotograferet i landet.

 

Man må sige, det kunne være interessant, hvis myndighederne gad undersøge, hvor han egentlig har været henne!

 

Ligeledes er det interessant, eller måske snarere bekymrende, at Liban Mohammed tilsyneladende frit kunne rejse ind i Danmark igen, til trods for grænsekontrol!

 

Liban Mohammeds feriebilleder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Politiet efterlysning fra april med foto:

 

http://denkorteavis.dk/2016/liban-mohammed-pakorte-sin-eks-kaereste-nu-efterlyser-politiet-ham-over-hele-landet/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…