Cherif El-Ayouty: Luk Integrationsministeriet og giv kun adgang til dem, der vil gavne Danmark

Arkiv fra en helt anden sammenhæng (Foto: Steen Raaschou)

Når det drejer sig om integration af muslimer i det danske fællesskab, så har danskere levet i en utopi i snart 40 år, som et samfund, som et land og som et folkefærd.

 

Et ubegribeligt antal af milliarder af kroner blev brugt på integration af tilvandrere uden evne og vilje til at indgå i samfundet. Men disse udgifter har ikke nyttet en pind. Nationens velstand er blevet tappet til ingen nytte i stedet for at effektivisere den offentlige service – som hospitaler, pleje og undervisning. De utopiske sisyfos-bestræbelser blev i stedet brugt på at holde liv i over en kvart million udlændinge i nytteløs eksistens, der har medført langt mere skade end gavn for Danmark.

Kønsopdelt svømning “integrerer” muslimske kvinder

Vores medier og regeringer – både røde og blå – har vadet rundt i politisk korrekthed, mens de prøvede at dække over fejltagelsen i mere end fire årtier. De vil stadig ikke erkende deres mangel på kendskab til de faktiske forhold og fastholder for enhver pris et fantasifoster om at integrere et gigantisk antal personer som afviser de allervigtigste danske normer og skikke. Kommunale myndigheder bekoster kønsopdelt svømning, så kun muslimske kvinder har adgang til bassinet – og kalder dette initiativ “integration”! Er det frygt for at tabe prestige, der motiverer til den slags absurditeter?

 

Langt alvorligere er jihadiseringen blandt de mest voldelige – jvf. politiets seneste indgreb mod “Loyal To Familia” i Brabrand. Kriminaliteten og antallet af fængslede muslimer er heller ikke forsvundet efter utallige integrationstiltag, og desuden forlader stadig flere børn og unge fra et muslimsk miljø skolen uden elementære færdigheder. Den ringe tilknytning til arbejdsmarkedet, det evindelige pres på læger for at udstede falske diagnoser, så “patienten” undgår arbejde, peger i samme retning: De vil kun snylte på det offentliges bekostning.
At fortsætte den nytteløse “integration” bevirker kun, at der opstår endnu mere bitterhed og vrede i den danske befolkning.

Første generation var velfungerende indvandrere

For snart 50 år siden ankom jeg til Danmark – som én blandt nogle tusinde muslimer. Vi havde ikke brug for noget integrationsministerium eller for konsulenter. Vi indgik smertefrit i det danske samfund – uden at det kostede staten en eneste krone. De af os, der ikke blev gift med danskere, fik alligevel en velfungerende familie med partnere fra oprindelseslandet. Opdragelsen af børn og børnebørn resulterede i, at de er blevet danskere og intet andet.

 

Alle i Danmark – især politikerne – må indse, at staten og det kommunale bureaukrati ikke kan ”integrere” eller oplære en fremmed til at indgå i danskernes samfund – og dermed også danskernes kultur. Det gør hver eneste individ af sig selv ved at tilpasse sig de nye normer og forventninger, som vedkommende befinder sig i. Disse ​første ​indvandrere er blevet assimileret på eget initiativ. De lever ubemærket, arbejder, klæder og opfører sig som danskerne gør. De er blevet en produktiv del af det danske samfund. Derfor generer de ingen.

 

Tørklædet er uniformering

Efter 40 års integrationsbestræbelser ser vi i dag tusindvis af kvinder fra 6 års alderen bære et tørklæde for at vise, at de er muslimer. Tørklædet er ikke noget ”fashion”, som disse kvinder har selv valgt. Det er ikke fordi de følger den nyeste mode med at gå i shorts eller lang kjole. Et tørklæde fremhæver, at kvinden tilhører et parallelt samfund med egne regler og love. Denne lukkede mekanisme vil aldrig blive en del af fællesskabet, men vil kun suge så mange goder som muligt til sig og bruge dem til at fremme egne ideologiske mål.

 

Muslimske indvandrere i anden og tredje generation er mindre danske og mere islamiske end første generation og anser det danske samfund som en fjende. Det kan vi takke vores tolerance overfor udenlandske imamer for. De kommer til Danmark for at hjernevaske de unge muslimer med deres skadelig version af islam, som er det stik modsatte af friheden i Danmark. Det er en afgørende kvalitet ved det danske samfund, at vi respekterer individet, men samtidig har et stærkt værdifællesskab og en følelse af samhørighed. Dette er fundamentet for, at vi har noget nær verdensrekord i tillid til hinanden. Og det er fundamentet for, at vi er noget nær verdens lykkeligste folk.

 

Luk ministeriet

Integrationsministeriet og alle de tilsvarende instanser i kommunerne skal lukkes nu. Inger Støjberg kan fortsætte sit fremragende arbejde med at stramme asyl- og indvandringspolitik og beskytte Danmark fra at synke. Hendes ministerium burde kaldes Indvandringsministeriet med hovedopgave i kun at give adgang til dem, der kan og vil gavne landet.

 

Ellers går det nationale fællesskab i opløsning.

Cherif Tomra Ayouty
Master of Science – Author
Knight of the Order of Merit – Consul
Candidate for Parliament for Nye Borgerlige

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…