Berygtet indvandrerbande har holdt store fester i Folkets Hus under Københavns Kommune – men skandalen rækker endnu længere

Arkiv/Foto: Local Eyes

Indvandrerbanden Loyal to Familia (LTF) har mindst tre gange holdt fester i Folkets Hus på Nørrebro i København.

 

Folkets Hus er et såkaldt selvstyrende kulturhus under Københavns Kommune.

 

Loyal to Familia er berygtet for blandt andet narkohandel, afpresning og skyderier.

 

Banden har blandt andet holdt to fester i marts i anledning af, at dens leder, der hedder Shauib Khan, var blevet løsladt fra fængslet. I påsken havde de også et arrangement.

 

En storkriminel bande bruger simpelt hen Københavns Kommunes hus, som var det deres eget klubhus, hvor de fejrer deres hjemkomne leder!

 

Disse uhyrlige tilstande fremgår af et svar fra kommunens socialforvaltning til det konservative medlem af Borgerrepræsentationen, Mette-Katrine Buch.

 

Folkets Hus har intet at gøre med folket

Sagen understreger, at der slet ikke er styr på, hvad der foregår i Folkets Hus.

 

Huset har ikke et klap at gøre med folket. Det skulle forestille at være et aktivitetscenter for almindelige mennesker på Nørrebro. Men i stedet synes det at rumme et uskønt sammenrend af venstreekstremister,  bandemedlemmer og islamister.

 

Formelt styres huset gennem et såkaldt fællesmøde.

 

Dette fællesmøde har åbenbart ikke set nogen problemer i, at en kriminel bande benytter lokalerne til fester. Og kommunen aner ikke, hvad der foregår – eller endnu værre: Man har vendt det blinde øje til.

Læs også
Socialdemokratisk politiker blev jaget væk fra Nørrebro: ‘Demokrati er imod Allah’

 

Indvandrerbande tiltog sig magten

Skandalen rækker endnu længere end til bandefester.

 

Den Korte Avis har tidligere berettet om, hvordan personer fra Folkets Hus har optrådt som et selvbestaltet ordensværn, der bestemmer over området omkring huset.

 

I februar stillede den islamkritiske advokat og journalist Rasmus Paludan sig op foran huset med kamera og mikrofon. Han ville lave et indslag om et møde inde i huset, der var fjendtligt over for synspunkter, som han sympatiserer med.

 

Men det fik han ikke lov til. Da kameraet begyndte at køre, kom op mod 10 mænd angiveligt ud fra Folkets Hus og gik hen mod ham.

 

De gav ham besked om at stoppe med at filme. Da Paludan afviste dette, blev tonen meget truende. En af dem sagde ifølge Rasmus Paludan, at han ville smadre kameraet.

 

Læs også
Politiet efterlyser mand af anden etnisk herkomst end dansk for vold på Nørrebro

Paludans vurdering var, at flere af dem var medlemmer af indvandrerbanden Loyal To Familia. De tiltog sig magten til at bestemme over stedet.

 

”Fuck dig!” til folketingsmedlem

Ved en senere lejlighed blev skandalen endnu større.

 

Den 26. april vendte Rasmus Paludan tilbage til huset, og denne gang var han ledsaget af et folketingsmedlem – Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofod Poulsen.

 

Men hvis man tror, at ordensværnet fra Folkets Hus optrådte mere respektfuldt af den grund, må man tro om igen. Der gik ikke 30 sekunder, inden der blev råbt ”Fuck dig!” og ”Her må I ikke filme!”

 

De kunne ikke tage sig af, at der var et folketingsmedlem til stede. Det var dem, der bestemte her ved Københavns Kommunes hus.

 

Pøbelvælde

Læs også
Fupjournalistik: Politiken fortier muslimers rolle i de alvorlige uroligheder på Nørrebro

Folkestyrets repræsentant blev fejet til side af kriminelle bandemedlemmer og venstreekstremister. Og episoden udløste ingen form for reaktion fra det venstreorienterede bystyre i København.

 

På Rådhuset accepterede man tilsyneladende dette pøbelvælde på et kommunalt sted.

 

Efter den nye afsløring af bandefesterne i Folkets Hus har advokat Knud Foldschack, der er bestyrelsesformand i fonden bag Folkets Hus, talt om, at ”nu skal der styr på situationen”.

 

Derfor bliver Folkets Hus midlertidigt lukket.

 

Men det vil blive genåbnet. Og det vil stort set fungere, som det hele tiden har gjort.

 

Det vil fortsat være et hus for venstreekstremister, bandefolk og islamister. Med Knud Foldschack som skytsengel og med næsten grænseløs tolerance fra det røde bystyre i København.

 

Læs også
København er ved at blive ”skyderiernes by” – nye skud på Nørrebro i nat

Foto:
http://localeyes.dk/68982-2836-bandefolk-lufter-rygmaerkerne-paa-istedgade/

https://denkorteavis.dk/2017/folketingsmedlem-fra-dansk-folkeparti-jaget-vaek-norrebro-indvandrerbande-og-venstreekstremister-har-taget-magten/

 

http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2017-05-10-berygtet-bande-festede-i-kommunalt-stoettet-hus-nu-lukkes-det-ned

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…