Der er kun én reel hær i Europa: De 66.000 islamiske ekstremister, som er potentielle terrorister

Islamister i Belgien (Arkivoto: Twitter)

“Tyskland opbygger i al stilhed en europæisk hær under sin ledelse”, forlyder det i medierne. Den tyske kansler Angela Merkel skulle efter sit sammenstød med den amerikanske præsident Donald Trump ønske at investere i en europæisk hær sammen med Frankrig.

 

På nuværende tidspunkt er der imidlertid kun én reel hær i Europa: den jihadistiske hær, som de terrorister, der angreb London den 3. juni og dræbte syv mennesker blot to uger efter blodbadet i Manchester.

 

I de fire europæiske lande, der er blevet hårdest ramt af terrorangreb: Storbritannien, Frankrig, Belgien og Tyskland, er det officielle antal ekstremister nået op på 66.000. Det lyder som en hel hær – i aktiv tjeneste.

 

Efterretningsfolk har identificeret 23.000 islamiske ekstremister bosat i Storbritannien som potentielle terrorister. Antallet afslører det reelle omfang af den jihadistiske trussel i Storbritannien. Omfanget af den islamistiske udfordring, som sikkerhedstjenesterne står over for, blev afsløret efter massiv kritik af de mange oversete muligheder for at standse selvmordsbomberen i Manchester.

 

Franske myndigheder overvåger 15.000 islamister ifølge et register oprettet i marts 2015, der administreres af Frankrigs Terrorbekæmpelses-Koordinationsenhed. Forskellige undersøgelser vurderer, at der er op mod 20.000 franske radikale islamister.

 

Antallet på den belgiske terrorbekæmpelses overvågningsliste steg fra 1.875 i 2010 til 18.884 i 2017. Molenbeek er en velkendt jihadist-rede i EU’s hovedstad Bruxelles; Efterretningstjenesten overvåger her 6.168 islamister. Tænk engang over dette: 18.884 belgiske jihadister sammenlignet med 30.174 belgiske soldater i aktiv tjeneste.

 

Antallet af potentielle jihadister i Tyskland er eksploderet fra 3.800 i 2011 til 10.000 ifølge Hans-Georg Maassen, der er leder af Tyskland efterretningstjeneste Bundesamt für Verfassungsschutz (BfV).

 

Disse islamister har opbygget en magtfuld infrastruktur af terror inde i Europas byer. Terror-rederne er isolerede multikulturelle enklaver, inden for hvilke ekstremistiske muslimer udbreder islamisk fundamentalisme og indfører islamisk lov, sharia – med Tower Hamlets Taliban i London, i de franske banlieues [forstæder] og i hollandske Hagues “sharia trekant“, kendt som “mini-kalifatet”. De ekstremistiske muslimer kan uden besvær anskaffe sig våben fra Balkanhalvøen, hvor de let kan rejse takket være Europas åbne grænser. De får også deres våben fra udlandet, takket være lande som Qatar og Saudi-Arabien. Islamisterne kan skaffe kapital gennem de moskeer, som de har, lige som de får “arbejdskraft” fra den ukontrollerede masseindvandring fra Middelhavsområdet.

 

23.000 potentielle jihadister i Storbritannien, 18.000 i Belgien, 10.000 i Tyskland, 15.000 i Frankrig. Hvad fortæller disse tal os? Der kan komme krig i Europa “inden for få år“, som lederen af den svenske hær, general Anders Brännström, fortalte mændene under sin kommando at de skal forvente.

 

Se på hvad der skete i Europa med terrorangrebene fra 1970 til 2015:

 

Læs også
Forbyd muslimske bønnekald ved lov

“4.724 mennesker døde ved bombninger, 2.588 ved drab, 2.365 ved overfald, 548 i gidseldramaer, 159 ved kidnapninger, 114 ved angreb på bygninger. Tusinder blev såret eller savnedes”.

 

Terrorisme i Europa har dræbt 10.537 mennesker ved 18.803 rapporterede angreb. Og det bliver værre:

 

“Ved terrorangreb i Europa var der i årene 2014 og 2015 det største antal dræbte siden 2004. Terroristerne gik efter civile, tjenestemænd, firmaer og medier”.

 

En jihadistisk overtagelse af Europa er ikke længere utænkelig. Islamiske ekstremister høster allerede, hvad de såede: Det lykkedes dem at besejre Geert Wilders og Marine Le Pen, der var de to eneste europæiske kandidater, der for alvor ønskede at bekæmpe radikal islam. Hvad nu hvis disse bevæbnede islamister i morgen angriber parlamentet i Rom, valgsteder i Paris, militærbaser i Tyskland eller skoler i London, på samme måde som ved terrorangrebet i Beslan?

 

Terroristernes afpresning er allerede synlig: De har destabiliseret den demokratiske proces i mange europæiske lande og har skitseret betingelserne for ytringsfrihed. De har været i stand til at presse Europa til at flytte frontlinien fra Mellemøsten til selve Europa. Blandt alle de franske soldater, der deltager i militære operationer, er halvdelen indsat i Frankrig. I Italien er mere end halvdelen af de italienske soldater indsat i operation “Sikre Gader“, der skal opretholde de italienske byers sikkerhed.

 

Efter angrebet den 11. september besluttede USA at bekæmpe islamisterne i Afghanistan og Irak for ikke at skulle bekrige dem på Manhattan. Europa valgte at gå den modsatte vej, som om Europa havde indvilliget i at omdanne sine egne byer til et nyt Mosul.

 

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

Medmindre Europas ledere handler nu for at ødelægge den indre fjende, kan konsekvensen meget vel blive et “afghansk scenarie”, hvor islamister kontrollerer dele af territoriet, hvorfra de angriber byer. Europa ville kunne overtages på samme måde, som Islamisk Stat overtog store dele af Irak: med blot en trediedel af iraks landområder.

 

Giulio Meotti, kulturredaktør for Il Foglio, er italiensk journalist og forfatter.

 

Artiklen er udkommet på Gatestone Institute og den er oversat fra engelsk til dansk af Kirsten Valeur.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…