Afrikanere voldtog på stranden i Rimini – kommentar fra muslimsk debattør: ‘Når først pikken er inde, bliver kvinden rolig og nyder det’

Colourbox

 

Den 26. august blev to unge polakker overfaldet af fire nordafrikanere på stranden ved byen Rimini. Forbryderne var berusede og havde taget hårde stoffer. De voldtog kvinden og tæskede hendes kæreste til blods.

 

Bølge af kriminalitet

 

Siden 2015 har immigranter – såkaldte “flygtninge” – fra Afrika gjort egnen usikker med bl.a. voldtægt, og politiet har organiseret en særlig enhed til at bekæmpe denne kriminalitet.

 

Efter overfaldet på stranden fortsatte banden med at voldtage endnu et offer – en transseksuel peruaner. Hun / han har givet politiet en beskrivelse af gerningsmændene. I flere aviser kaldes de “en bande vilddyr”. De er stadig på fri fod.

 

Beskærer kommentar på facebook

På facebook og i pressen beskrives og kommenteres forbrydelserne udenfor Rimini. En muslim, der er jurastuderende, ved navn Abid Jee fra Bolognas universitet blamerede sig her ved at skrive: “Voldtægt? Det er slemt i begyndelsen, men når tissemanden først er inde, bliver kvinden rolig, og hun nyder det som ved et normalt samlejet (“Lo stupro? Peggio solo all’inizio, una volta si entra il pisello poi la donna diventa calma e si gode come un rapporto sessuale normale”).

 

 

Et enormt antal fordømmende kommentarer på facebook fik ham til at trække i land og fjerne nogle ord i denne udtalelse.

 

Men det resulterede ikke desto mindre i en fyreseddel på et modtagecenter for immigranter – “centro di accoglienza”. Her har han været ansat som kulturel ‘brobygger “mediatore culturale (islamico)”, der assisterer beboerne.

 

Og det blev refereret i italienske aviser som ilrestodelcarlino.it. 

 

Opordring fra en bedemand

 Postyret på facebook fik en vittig bedemand til at sende et foto af en ligkiste og et forslag til Abid Jee om at lægge sig i den: “Kom Abid. Det er slemt i begyndelsen, men når du først er derinde, falder du til ro!”

 

http://www.liberoquotidiano.it/news/italia/13224482/abid-jee-commento-facebook-immigrati-donne-piace-stupro-rimini-miramare-cooperativa-lai-momo-bologna.html

 

http://www.ilrestodelcarlino.it/rimini/cronaca/stupro-spiaggia-1.3357132

 

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/rimini-trans-stuprata-gruppo-maghrebini-ho-visti-faccia-1435492.html

 

http://www.ilrestodelcarlino.it/rimini/cronaca/stupro-spiaggia-1.3357660 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…