Video: En sortklædt kvinde går rundt på gaden og svinger et barns afskårne hoved i sin hånd, mens hun råber ”Allahu Akbar!” (”Allah er størst!”)

Et uhyggeligt syn mødte de forbipasserende på en gade i den nordvestlige del af Moskva:

 

En sortklædt, tilhyllet kvinde gik rundt på gaden, mens hun svingede en lille piges afskårne og blodige hoved i sin venstre hånd. Hun havde trukket hovedet op af en pose. Man ser kvinden på denne video, hvor barnets hoved er sløret.

 

Undervejs råbte kvinden ifølge et vidne: ”Allahu Akbar!”, ”Allah er størst!”.

 

Hun råbte forskellige andre ting. Hun proklamerede, at hun var terrorist, og skreg: ”Jeg hader demokratiet!”

 

Men det var blandet op med andre budskaber om, at hun havde dræbt barnet, fordi hendes mand var hende utro. Hun råbte også, at hendes eget barn var blevet dræbt.

 

Hun var pigens babysitter

Få timer inden havde brandmænd fundet liget af en 4-årig pige i en lejlighed i nærheden, der var i brand. Efterforskningen forbandt de to begivenheder.

 

Kvinden i sort var pigens 38-årige babysitter, der kommer fra Uzbekistan. Hun havde ventet til pigens forældre og storebror havde forladt lejligheden, så skar hun halsen over på pigen og satte ild til lejligheden.

 

Da hun gik rundt på gaden truede hun med, at hun havde sprængstof på sig, som hun ville udløse. Men da politiet overmandede hende, fandt man ikke noget.

 

Efterretningstjenesten har overtaget sagen

Kvinden er sendt til en psykiatrisk undersøgelse, så man kan få en afklaring på, hvad hendes reelle motiver har været. Herunder, om der var politiske islamiske motiver involveret i hendes henrettelse af den stakkels pige, som giver mindelser om Islamisk Stats metoder.

 

Læs også
Han truede ung kvinde og krævede hendes mobil – men det kom han til at fortryde bitterligt

Efterforskningen er overtaget af det magtfulde FSB, som er Ruslands indre sikkerhedstjeneste, der engang var ledet af Vladimir Putin.

 

(Daily Mail, Daily Mirrror)

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…