Mette blev overfaldet: Hjælp politiet med at finde hendes overfaldsmand

Privatfoto
Udskriv
“Kære venner. Jeg vil med dette billede blot fortælle, at det ER nødvendigt at blive hentet eller tage en taxa istedet for at gå hjem fra en sjov bytur… Desværre!

Jeg er IKKE ude efter medlidenhed – jeg ønsker bare ikke, at andre skal udsættes for det jeg har været igennem (og stadig skal igennem i den kommende tid)..

Jeg ved, at mit opslag alene ikke kan gøre Holstebro til en by uden overfald, vold, osv., men kan det bare få én eller flere til at vælge en anden måde at komme hjem på end at gå, er jeg tilfreds! Er SÅ taknemmelig over jer, der har været her for mig. Ingen tvivl om, at jeg har den bedste familie og de bedste venner og veninder omkring mig.”

 

Sådan skriver Mette Kjeldahl, 21 år, på sin Facebookprofil. Samtidig har hun lagt et foto ud, som viser hvordan hu så ud efter overfaldet.

 

Hun havde haft en sjov aften i byen. Men på vejen hjem blev overfaldet af en ukendt gerningsmand.  Han trak hende en meter hen ad asfalten.

 

Rystet og chokerede gik Mette til politiet.

 

Men hun kunnet kun fortælle politiet, at overfaldsmanden var iført mørkt tøj, og lokalpolitiet i Holstebro vil nu gerne høre fra vidner, der har været i området omkring tidspunktet for overfaldet.

 

Overfaldet skete omkring Herningvej og Museumsvej i Holstebro den 29. december omkring klokken 04.00.

Læs også
Unge med ‘udenlandsk baggrund’ trængte ind på skole i Haderslev og spurgte efter lederen – så slog de to lærere ned

 

Oplysninger i sagen kan gives til lokalpolitiet i Holstebro på 114.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ