Tryghed for boligejere

Alt for mange ejendomme har i dag en skæv ejendomsvurdering. Derfor har regeringen fremlagt et seriøst bud på et bedre og langt mere præcist ejendomsvurderingssystem.

 

Vi foreslår desuden at afsætte 24 mia. kr. til at sikre boligejernes økonomi efter 2020. Det er en rigtig god nyhed for de danske boligejere. Vi mener, at boligejerne skal kunne sove trygt om natten uden frygt for skattestigninger og forkert beskatning.  Med Venstres forslag tilgodeses de danske boligejere med tre vigtige hensyn.

 

For det første, er det ikke boligejerne der skal betale for upræcise og skæve ejendomsvurderinger. Vi tager ansvar og tilbagebetaler pengene, hvis man har betalt for meget. For det andet vil vi sænke både ejendomsværdiskatten og grundskylden. Grundskylden er steget markant de senere år, og denne kraftige stigning vil vi standse.

 

For det tredje vil vi fastlåse boligskatterne. Det betyder, at boligskatterne efter 2021 maksimalt kan stige med lønningerne.

 

Læs også
Hvordan går det egentlig med den græske økonomi?

Med vores forslag skaber vi nu tryghed om boligejernes økonomi. Vi sikrer dermed, at ingen er nuværende boligejere skal betale mere, og vi sikrer samtidig, at boligejere, der har betalt for meget, får pengene tilbage. Boligejerne skal kunne sove trygt om natten.

 

Kristian Pihl Lorentzen, MF og transportordfører for  Venstre og medlem af Folketingets Præsidium.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…