Stort set alle medier i Danmark ligger til den venstreorienterede, politisk korrekte side – det bliver demonstreret i øjeblikket

Arkivfoto / Colourbox

I Danmark og mange andre lande er der en stor modsætning mellem holdningerne i befolkningen og holdningerne i medierne.

 

Medierne er massivt domineret af et venstreorienteret og politisk korrekt syn på samfundet. Den Korte Avis bruger begrebet Journalistisk Venstreparti for at understrege, hvor massivt journalister følger en fælles venstreorienteret linje.

 

Medier, der tidligere kaldte sig borgerlige, er i dag venstreorienterede og politisk korrekte. Man kan tage Jyllands-Posten som et eksempel.

 

Medier, der også tidligere blev opfattet som venstreorienterede, er i dag præget af meget ekstreme venstreorienterede holdninger. Man kan tage Danmarks Radio som et eksempel.

 

Magthavere blander sig i journalistikken

På Den Korte Avis har vi kunnet mærke dette i mediernes reaktion på den annonceboykot, som vi har været udsat for fra visse virksomheder.

 

I denne sag var der to oplagte spørgsmål, som medierne kunne tage op.

 

Det ene drejer sig om, hvilke konsekvenser det kan få for ytringsfriheden, hvis virksomheder begynder at placere deres annoncekroner ud fra, om et medie har en bestemt politisk linje.

 

Tidligere har det været et kæmpetema blandt journalister, hvordan man kunne undgå, at aviser og andre medier på den måde fik dikteret deres indhold af magtfulde virksomheder.

 

Men denne store problemstilling har været fuldstændig væk i mediernes dækning af den aktuelle sag. Forklaringen er vist enkel: De politisk korrekte medier fryder sig bare over, at Den Korte Avis bliver generet.

 

Den folkelige opbakning

Læs også
Regeringsforhandlingerne er ramt af store problemer – men Journalistisk Venstreparti prøver at hjælpe ’deres’ Mette

Et andet interessant spørgsmål, som andre medier er tavse om, lyder: Hvordan kan det lade sig gøre, at et lille fattigt medie uden kapital i ryggen og med meget små redaktionelle ressourcer kan få så stor folkelig opbakning?

 

Det er jo et af den slags eventyr, som medier ellers elsker at berette om. Men ikke med Den Korte Avis.

 

For så skulle man jo til at indrømme, at vi har holdninger til værdipolitikken og specielt udlændingepolitikken, som er i pagt med befolkningen.

 

Man gentager de samme få eksempler

I stedet for at tage disse interessante emner op, gør stort set alle medierne det samme: De arbejder intenst på at finde hår i suppen hos Den Korte Avis.

 

Siden vi startede, har man forsøgt at beklikke vores troværdighed. Vi laver fejl undervejs som alle medier. Men faktisk har vi ret få af dem.

 

Det klarer man dog snildt: Man bliver bare ved og ved og ved med at gentage de samme fire-fem eksempler fra vores fem år, som om det var mange, store og nye eksempler.

Læs også
Mette Frederiksen begår vælgerbedrag med forslag om tidlig pension – og medierne hjælper hende til det

 

Man kunne gøre det samme over for enhver avis. Alligevel giver man indtryk af, at det er noget ganske særligt for Den Korte Avis.

 

Der skulle laves en ’sviner’

Onsdag havde vi fornøjelsen af en journalist fra Jyllands-Posten, der forberedte en artikel til på søndag. Den byggede på … ja, gæt engang: de sædvanlige fire-fem eksempler.

 

Og for at give den gamle traver nyt liv refererede han til en radio, der havde brugt disse eksempler til at stille Den Korte Avis i det dårligst tænkelige lys.

 

Det var undertegnedes klare indtryk, at Jyllands-Postens journalist havde draget konklusionen på forhånd. Der skulle laves en ’sviner’.

 

Hvis nogen stadig skulle tro, at Jyllands-Posten er en borgerlig avis, må de tro om igen.

 

Læs også
Så galt kan det gå, når medierne går amok i politisk korrekthed

DR-studievært laver propaganda

Og hvis nogen stadig skulle tro, at Danmarks Radio er sådan lidt rød i kanten, må de tro om igen. DR bedriver helt åbenlys rød propaganda.

 

På radioens P3 opfordrede en ubegavet studievært sine lyttere til at arbejde for at udbrede boykotten mod Den Korte Avis. Manden har nu ”beklaget” sin optræden, men man har ikke hørt noget om, at DR-ledelsen anser ham for uegnet til et sådant job.

 

Vi prøver efter bedste evne at sejle op mod det venstreorienterede og politisk korrekte verdensbillede og de dertil hørende metoder. Men blandt medierne føler vi os ret alene i denne kamp.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…